![]() |
Puchar Konfederacji
W pierwszym meczu RPA-Irak padł remis 0:0
Oglądał ktoś jak wypadli nasi pogromcy ;) Wieczorem Hiszpania -Nowa Zelandia licze że będzie ciekawsze widowisko bo padną jakieś bramki :) |
Gdzie można zobaczyć jakimi składami zespoły tam pojechały?
|
Ciekawe, ile goli strzeli Hiszpania.
|
Tutaj jest wszystko :) faworyci w najsilniejszych składach
http://sport.onet.pl/182306.2,127285....html?tab=8497 |
Cytat:
|
Hiszpanie powinni wygrac caly turniej
|
Gdzie w TV można oglądać mecze??
|
TVP Sport chyba
|
Caly Fernando Torres.Piekielnie mocnego ma gosciu kopa. Brawo!
|
Torres. Chciałbym go ujrzeć w Barcelonie. Bardziej niż Ville, bo jest młodszy.
|
Na jakim kanale jest mecz Hiszpani na sopcast ?
|
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
I tak już po meczu jest :D |
|
Do przerwy 4:0.Brawo Torres, brawo Hiszpania.
|
W pierwszej połowie hiszpanie nie mieli litości:-D
Końcówke już wyraźnie odpuścili. Po przerwie pewnie przycisną kilka minut, walną jakąś brame i spuszczą z tonu |
Az dziw bierze ze ta sama NZ przegrała po dramatycznym meczu z Włochami 4:3.Dzisiaj Hiszpania ich po prostu rozjechała w I. połowie.
|
Jus jest 5-0-56min
|
Mogliby na MŚ za rok zakazać tych trąbek, troche grają na nerwach
|
Cytat:
|
Dziś mecze:
Brazylia-Egipt 16:00 USA-Włochy 20:30 |
Cytat:
A co do tego właśnie meczu.Ja w zasadzie nie dziwię się że przegraliśmy z RPA.To bardzo ciekawa drużyna , myślę że niedługo powinna doskoczyć do reprezentacji typu Wybrzeże czy Ghana.Brakuje m jeszcze wykończenia/zachowania się pod bramką rywali ale akcje przeprowadzają z rozmachem i drużyna posiada zajebiste warunki fizyczne. W Iraku natomiast widać że maja trenera z Europy - świetnie zorganizowana defensywa, która posypała sie dopiero w koncówce |
Zdaje się iż jest ciekawie w meczu Brazylia-Egipt... 12 minut gry i już 2-1 dla Canarinhos...
|
3:1 do przerwy Brazylia gra na luzie, ale sporo niedokładności. Egipt kilka razy poważnie zagroził bramce Brazyli po kontrach. Stąd troche więcej emocji jak wczoraj w meczu Hiszpanów :)
|
Cytat:
3:3 w 54 minucie! Niesamowite akcje Egiptu! |
To co odwalił ten szmaciaz Webb po raz kolejny to po prostu kpina i psucie futbolu...
|
Nie jestem w pełni przekonany, jakość obrazu w Necie.. - była ta ręka czy nie? Ja odnoszę wrażeniem, że tak, ale... :P ? ktoś mnie upewni? :P
Niemniej - Egipcjanom należą się duże brawa i mam nadzieję, że zagrają za rok na MŚ... |
Ręka była Słuszny rzut karny i czerwona kartka
|
ja akurat uważam, że zachował się w porządku - gdyby ten Egipcjanin był bez winy, nie trzymałby się za głowę
|
OK, dzięki :P tak właśnie myślałem :-)
W każdym razie - Egipt może jeszcze namieszać, bo czy Włosi są mocniejsi niż Brazylia..? |
Oglądałem mecz w TV, ręka ewidętna jak i słuszna czerwona kartka.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl