|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Budujemy się budujemy ; )
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mam nadzieję, że ażtakiej przerwy między I i II poziomem nie będzie. Fajne są miejsca między trybunami na allianz arena. Przynajmniej fajnie na zdjęciach wyglądają ")P
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się czy trybuna zachodnia będzie budowana troszke inną techniką niż wschodnia. Widoczne juz są jakieś wykopy
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A może po prostu wykruszają fundamenty?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a zauważyliście że w przeciwieństwie do D i E, dach nad trybuną C będzie... wygięty?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nad D i E też nie jest całkowicie prosty. Podobnie jak na C pnie się w górę.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A co powiecie na temat oświetlenia ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogłem, ale zapytałem. Jak dla mnie lepiej prezentują się wysokie słupy, które ładniej oddają wygląd stadionu ale to tylko plusy jeśli chodzi o estetykę, gdyż nie wiem które oświetlenie jest lepsze pod innymi względami.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oświetlenie nie jest złe chociaż lepsze moim zdaniem by były na końcu dachu wzdłuż boiska.Generalnie stadion ma ciekawą bryłę i jest oryginalny.Ja się ciesze z naszego stadionu i już nie mogę się doczekać jak będzie gotowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu miałbym żartować. Takie jest moje zdanie, jeśli chodzi o wygląd stadionu.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kto patrzy na oświetlenie w trakcie meczu?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiemy się. Chodzi o to, że np. z różnych miejsc Krakowa i okolic lokalizację stadionu umożliwiają nam słupy oświetleniowe, które na prawdę fajnie wyglądają. Przy nowym stadionie będą wbudowane w dach z wielu względów, nie wnikam. koniec w temacie.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak masz problemy z orientacja w miescie to powiem Ci jest 21 wiek i jest cos takiego jak GPS.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zrezygnować z narożnikow na rzecz masztów
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no i zaczęło sie. Pojawiają sie stopnie 1 poziomu trybuny, widać już 3-4 rzędy. Najdalej do piątku postaram sie pokazac efekty mojej pracy nad wizualką nowo budowanej trybuny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Działa wam kamera skierowana na C?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A kto patrzy na wygląd stadionu w trakcie meczu? Po co nam ładny i nowoczesny stadion jaki powstanie w Gdańsku, Poznaniu, czy Wrocławiu skoro w trakcie meczu nikt go nie będzie oglądał? A jak nie ma meczu to przecież stadion to nie Sukiennice albo Wawel i nie trzeba go oglądać...
Chyba tym minimalistycznym i kretyńskim tokiem rozumowania przy projektowaniu stadionu poszło miasto i pan Obtułowicz - dzięki temu taki Wrocław czy Gdańsk (ale nie tylko) będą nas po prostu w kwestii stadionów wyprzedzać o lata świetlne... Dodatkowo uznali oni jeszcze że nie trzeba budować na Reymonta stadionu na 40 - 45 tys. miejsc skoro teraz na Wisłę przychodzi max 20 tys. ludzi... No i dzięki temu naszemu prymitywnemu, krakowskiemu, myśleniu jesteśmy teraz w dupie - będziemy mieć kiepski stadion na ledwie 30 tys. miejsc (w dodatku jak wszystko dobrze pójdzie to po... ponad 6 latach budowy), nie mamy EURO 2012, a Wisła będzie przez rok czasu tułać się po jakichś pierdziszewach bo genialne urzędasy i władze klubu nie potrafiły zrobić co trzeba żeby grać na R 22 cały czas... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nic odkrywczego nie stwierdziłeś....niestety.
Ale i tak niektóre mądrale tutaj Cie zaraz zjadą snując ekonomiczne teorię że małe i brzydkie też jest ładne a najważniejsze nasze i wogóle kiedyś były dziury a teraz ...ameryka będzie , nawet krzesełka i dach :(![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ktoś poda kąt nachylenia starej C.Nowa ma 20 stopni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
Cytat: