The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2009, 22:26
taaa
o fryz zapewne chodzi, bo przecież Legionista powinien nosić spodenki Legii co nie? nieważne czy na boisku czy (jak na zdjęciu) na badaniach/testach

info z wp.pl
Cytat:
Radomski negocjuje z Legią, Wisłą i Lechem

Arkadiusz Radomski prowadzi negocjacje z trzema polskimi klubami - Legią, Wisłą i Lechem. Według informacji serwisu "weszlo.com" najbardziej konkretną ofertę przedstawił warszawski klub.

Radomskiemu nie za bardzo udał się powrót do ligi holenderskiej i teraz szuka miejsca klubie, w którym mógłby jeszcze pograć przez dwa czy trzy ostatnie lata kariery.

Były reprezentant Polski jest uniwersalnym zawodnikiem. Z powodzeniem radzi sobie na pozycji obrońcy oraz defensywnego pomocnika. Na tej właśnie pozycji problem ma Legia. Poważnej kontuzji doznał Tomasz Jarzębowski i Jan Urban ma do dyspozycji młodziutkiego Ariela Borysiuka.

Legia jest najbliższa zatrudnienia Radomskiego. Włodarze Lech Poznań przyznali, że nie raczej nie są zainteresowani sprowadzeniem zawodnika u schyłku kariery.
i to samo info z weszlo.com
Cytat:
Arkadiusz Radomski prowadzi negocjacje z trzema polskimi klubami - Legią, Wisłą i Lechem. Podajemy te nazwy właśnie w tej kolejności, ponieważ najbardziej konkretna jest właśnie Legia, zaproponowała nawet kontrakt. Krakowianie - choć nie tak intensywnie - też rozmawiają z byłym reprezentantem Polski, a Lech chyba powoli odpuszcza.

Radomskiemu nie za bardzo udał się powrót do ligi holenderskiej, więc teraz szuka miejsca, w którym mógłby jeszcze pograć przez dwa czy trzy ostatnie lata kariery. Legia nie potrzebuje jakoś na gwałt defensywnego pomocnika (chociaż Radomski może grać też jako środkowy obrońca), chociaż skoro poważnej kontuzji doznał Tomasz Jarzębowski (a może w przyszłości doznać kolejnych - taki typ), to ktoś starszy niż Ariel Borysiuk się przyda.

W każdym razie - Arek to facet z klasą, na boisku i poza nim. Nie żaden "rozkapryszony, pocieszny, odpicowany cudak" (jak mówił ostatnio o innych Leszek Pisz), tylko twardy facet, nauczony na zachodzie profesjonalizmu.
wg wp
1.Legia jest najbliższa
2.Lech raczej nie jest zainteresowany
3.O Wiśle w artykule ani słowa
wg weszło
1.Legia konkretna
2.Wisła rozmawia ale nie "intensywnie"
3.Lech odpuszcza

Wniosek. Legia rozmawia a Wisła i Lech wogóle nie wiedzą że Radomski jeszcze gra, ale pismaki musieli wzbudzić większą sensację...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.06.2009, 22:40
sq napisał(a):Wyświetl post
Wniosek. Legia rozmawia a Wisła i Lech wogóle nie wiedzą że Radomski jeszcze gra, ale pismaki musieli wzbudzić większą sensację...
Obecnie mamy w składzie Sobolewskiego, Diaza, Cantoro i Vargę na pozycję defensywnego pomocnika. Poza nimi na środku mogą grać Jirsak i Garguła.
Ja rozumiem, że jeszcze kilka lat temu byliśmy zainteresowani każdym defensywnym pomocnikiem w naszym zasięgu finansowym, ale to już mam nadzieję przeszłość
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.06.2009, 00:02
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem, kompleksy te sprawy, ale nie mogłam się powstrzymać:

On mi przypomina tę kelnereczkę z "Allo, Allo"

WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.06.2009, 00:09
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem, kompleksy te sprawy, ale nie mogłam się powstrzymać:

co za gość. Szymkowiak jak robił sobie dziwaczne fryzury po kilku miesiącach stawały się hitem Ale w takie coś nie uwierzę!
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 20.06.2009, 08:18
No bardzo ładnie się prezentuje, nie wiem o co wam chodzi?

Może ten fryz ma związek z TYM?
Ostatnio edytowane przez spidey : 20.06.2009 o godz. 08:20.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.06.2009, 08:21
spidey podoba Ci się Maciek?
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Od: 02.2005

Stary 20.06.2009, 11:48
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
No i co z tego że spodenki z L ? Przecież Iwański gra w Legii ?
widzę, że do Giganta mi jeszcze troszku brakuje
KOPER
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.06.2009, 12:21
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Wałerij Sokołenko w Energie Cottbus
Obrońca Polonii Bytom Wałerij Sokołenko podpisał dwuletni kontrakt z FC Energie Cottbus - poinformowała oficjalna strona niemieckiego klubu. Nowy klub 27-letniego Ukraińca spadł po barażach z 1. Bundesligi.
- Wałerij Sokołenko jest bardzo dobrym lewym obrońcą, ma także silną lewą nogę. Obserwowaliśmy go już od jakiegoś czasu i zdecydowaliśmy się na transfer - powiedział menedżer klubu z Chociebuża Steffen Heidrich......

http://www.90minut.pl/news/95/news95...e-Cottbus.html

Jak dla mne to zaskakująca informacja......Ten cały Sokolenko to raczej przeciętny gracz, jakich w naszej lidze sporo.
Ale z drugiej strony patrząc kupując takich gości Energie ma problemy z utrzymaniem się w Bundeslidze. Poza tym to nie pierwszy takich przypadek, bodajże swego czasu z Jagiellonii jakiegoś gościa wzięli do Herthy, Brazylijczyk czy coś. Widać tamtejsi menago mają oko na naszą ligę dość dobre, wbrew temu co my sądzimy, a każdy wyróżniający się w jakimś stopniu obcokrajowiec jest przez nich cichaczem sprawdzany. Z drugiej strony co ich to kosztuje? dadzą Sokołence 3 razy tyle co miał w Bytomiu, to i tak Ukrainiec jest szczęśliwy a dla Niemców żaden to wydatek. A jak się sprawdzi to same korzyści z tego wypływają. No ale ich na takie eksperymenty stać, nas nie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2009, 14:31
Legia postawi na sprawdzonych napastników ? Mięciel i Sagan ?
Będzie sie miał Paluchowski przy kim ogrywac bo to bardzo utalentowany chłopak.
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...go-i-mieciela/
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 20.06.2009, 14:47
Wyraźnie stoi, że Mięciel albo Sagan. A nie obaj.

3 kontrakty powyżej 200 tys. € dla zawodników po 30tce to przesada. A oprócz Miętowego i Sagana na celowniku Radomski.

Jeden doświadczony napastnik jest im potrzebny, bo oprócz zdolnej młodzieży jest tylko szalony Chinyama oraz wiecznie kontuzjowani Grzelak i Szałachowski.

BTW: mieliśmy sporego farta, że Grzelak nie wylądował u nas. A pamiętam lamenty na tym forum, że przegraliśmy o niego wyścig z (L).
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Isfahan
Member

Od: 08.2006

Stary 20.06.2009, 14:47
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
jeszcze bardzo dlugo zaden serwis nie doscignie ZCzuba : )))))))))))
RE-WE-LAC-JA !
Nie myl "Poligonu" ze Zczuba. To obraza dla "Poligonu", który rzeczywiście trzyma poziom
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.06.2009, 16:18
Pilkarski Poker ,kolejny odcinek ;

Cytat:
Lato zorganizował spotkanie dla bogatych

Grzegorz Lato niespodziewanie w czwartkowy wieczór zorganizował spotkanie w warszawskim Sheratonie, na które przybyli bogaci właściciele polskich klubów. Ci biedniejsi nie zostali zaproszeni - donosi Super Express.
- Jestem bardzo zdziwiony, że tak się to odbyło. O tym, że takie spotkanie miało miejsce, dowiedziałem się z lektury "Super Expressu" - mówi rozgoryczony i zdziwiony szef Piasta Gliwice Jacek Krzyżanowski.

Po co więc prezes związku Grzegorz Lato zaprosił na spotkanie tylko bogatych włodarzy? Po pierwsze zapewne przekonywał ich, że mimo kryzysu i trudnej sytuacji w krajowym futbolowym światku warto inwestować w polskie kluby, warto pompować w nie wielkie pieniądze. Po drugie prezes nigdy nie cieszył się sympatią i zaufaniem właścicieli tych bogatszych klubów. Zdecydowanie lepszy kontakt miał z biedniejszymi.

Kto więc w czwartek pojawił się w Sheratonie? Właściciel Śląska Wrocław Zygmunt Solorz-Żak (majątek wyceniany na 5,8 mld złotych), Janusz Filipiak z Cracovii (780 mln), Sylwester Cacek z Widzewa (335 mln) i równie majętny Wojciech Strzałkowski zarządzający Jagiellonią. Na wieczorek zapoznawczy nie mogli przybyć osobiście Mariusz Walter (1,2 mld) i Bogusław Cupiał (5 mld), ale wysłali za to swoich współpracowników. Mimo zaproszenia nie pojawił się nikt z Lecha Poznań ani z ŁKS Łódź, nie stawił się też Andrzej Rusko ze spółki Ekstraklasa. O naradzie w Sheratonie nie zostały poinformowane Odra Wodzisław, Piast Gliwice, Polonia Bytom, Arka Gdynia, Lechia Gdańsk, Bełchatów i Zagłębie Lubin.

- Jeśli rozmawiano o sprawach związanych z Ekstraklasą, a pewnie tak było, to naprawdę nie rozumiem, dlaczego nas nie zaproszono. Już nie mogę się doczekać najbliższego zjazdu PZPN, bo osobiście zamierzam zapytać pana Latę, o co tu chodzi. Aż nie chce mi się wierzyć, że mogli tam rozmawiać o zmniejszeniu Ekstraklasy. Gdyby to była jednak prawda, to jestem absolutnie przeciw. Mniejsze kluby też są potrzebne. Nie można się ich pozbywać tylko dlatego, że mają mniej pieniędzy - denerwuje się prezes Krzyżanowski.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 21.06.2009, 22:58
spidey napisał(a):Wyświetl post
No bardzo ładnie się prezentuje, nie wiem o co wam chodzi?

Może ten fryz ma związek z TYM?
Na weszlo.pl sugerują, że to Wojtuś jakiś. Czyżby Szala?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.06.2009, 23:11
Sleep with one eye open
..
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 21.06.2009, 23:21
Ja to bym bardziej Skabe obstawiała 8) Jeszcze jak się chował z bratem-ksero. To musiało się na psychice odbić
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.06.2009, 09:28
http://www.futbol.pl/artykul/55883.html

Boski, wspaniały i najlepszy Semir jednak dostał pozwolenie na pójście precz. Ja stawiam, że nie pójdzie, bo nikt go nie kupi.
.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.06.2009, 16:13
Nie wiedziałem, czy wrzucić do tematu z humorem, czy Ekstraklasy... ale w sumie temat dotyczy koszulek Więc http://legia.net/wiadomosci,33914_EL...lki_Legii.html - niektóre komentarze miażdżą, mój faworyt:

~skarab
2009-06-22 17:10
To coś pod koszulką to na pewno do klubu sprowadzał Trzeciak... On nie zna na niczym, ani na piłkarzach ani na kobietach... To coś wygląda jakby w piecu siedziało o godzinę za dłużej.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.06.2009, 17:22
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
http://www.futbol.pl/artykul/55883.html

Boski, wspaniały i najlepszy Semir jednak dostał pozwolenie na pójście precz. Ja stawiam, że nie pójdzie, bo nikt go nie kupi.
A ja sądze,że pójdzie do jakiegoś średniak tureckiego. A tak swją drogą,to przecież pisali,że Amica nigdy się nie będzie rozsprzedawała tak jak Wisła
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.06.2009, 17:35
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A ja sądze,że pójdzie do jakiegoś średniak tureckiego. A tak swją drogą,to przecież pisali,że Amica nigdy się nie będzie rozsprzedawała tak jak Wisła

No tak ale pewnie to bardziej Stilic z milosci do Amiki postanowli wymusic na niej trnasfer ,bo Kuchenni napewno woleli by miec go w skladzie,ale z niewolnika itd.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.06.2009, 17:40
Z niewolnika nie ma pracownika, patrz C. Ronaldo w sezonie 08/09 w Man U

jak płącą to i tak będzie robił.
.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 22.06.2009, 17:43
MCX napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem, czy wrzucić do tematu z humorem, czy Ekstraklasy... ale w sumie temat dotyczy koszulek Więc http://legia.net/wiadomosci,33914_EL...lki_Legii.html - niektóre komentarze miażdżą, mój faworyt:

~skarab
2009-06-22 17:10
To coś pod koszulką to na pewno do klubu sprowadzał Trzeciak... On nie zna na niczym, ani na piłkarzach ani na kobietach... To coś wygląda jakby w piecu siedziało o godzinę za dłużej.

Jaaaa...
To chyba niezdrowe.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 22.06.2009, 23:20
Kiedy tu nie wejdę, ciągle gadają o Lechu ;-)

Ja bym Stilica sprzedał. Na Polską ligę koleś ma super możliwości, gorzej z chęciami. I jak mam oglądać go takiego na boisku jak od marca tego roku, to wolę nie widzieć go w ogóle. Opyliłbym go za 2,5 - 3 miliony ojro (o ile są w ogóle takie możliwości) i szukałbym solidnego następcy.

Co do Lewego, to w życiu bym się nie spodziewał, że mu tak palma odbije jak się na to zanosi. Widać wujek Czarek i jego parcie na monetę zrobiło swoje. A powinien zrobić jak Brożek, pograć do 24-25 roku życia w Ekstraklasie aż stanie się kimś, i potem lecieć zagranicę. Ale widać Matusiaków w lidze nie brakuje.

A ten herb Legii to nalepiany jest? Słabo to wygląda, ale i tak lepiej niż to cudo co było w minionym sezonie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 22.06.2009, 23:37
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Co do Lewego, to w życiu bym się nie spodziewał, że mu tak palma odbije jak się na to zanosi.
Jasne, to tylko zła Wisła i głupia Legia wyprzedają piłkarzy, wy jesteście inni, lepsi.

Witamy w realnym świecie, radzę się przyzwyczajać.

A Lewandowski nie jest i nigdy nie będzie waszym Brożkiem, który jest w Wiśle od juniora i coś go z tym klubem łączy. Oczekujesz przywiązania od gracza, który przyszedł do was sezon temu?

Nie zrozum mnie źle, nie krytykuję decyzyjnych Amici, nie twierdzę, że robią źle. Takie są realia, nie wystarczy sama chęć żeby zatrzymać graczy. To jest poniekąd chore, że robi się ciśnienie na wyjazd piłkarzom, którzy nie osiągnęli nic, lub bardzo niewiele, ale tak to u nas wygląda. I albo ma się graczy, którzy mają dobrze poukładane w głowie, tak jak Boguski, Brożek czy Małecki, albo trzeba gościa wytransferować zanim zacznie odwalać "kałużniadę".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.06.2009 o godz. 01:40.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.06.2009, 00:27
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Co do Lewego, to w życiu bym się nie spodziewał, że mu tak palma odbije jak się na to zanosi. Widać wujek Czarek i jego parcie na monetę zrobiło swoje. A powinien zrobić jak Brożek, pograć do 24-25 roku życia w Ekstraklasie aż stanie się kimś, i potem lecieć zagranicę. Ale widać Matusiaków w lidze nie brakuje.
Problem Lecha (choć to większości naszych drużyn) jest taki, że jak komuś gwiazdka zaświeci, to się robi z niego pół boga i piłkarz w to zaczyna wierzyć. A przez to, że nie ma kasy, to zamiast gnoja wpuścić do rezerw i dać mu cholerny wycisk na treningach, co by szybko się opamiętał gdzie jest i jak długi ma kontrakt, to w Polsce jest kupa w majtach, bo straci na wartości i już go nie będzie można sprzedać. A w tym czasie, gdy go było można sprzedać, to nie, bo gra za dobrze i jest nam potrzebny, i za mało dają.

Po prostu trzeba z takimi twardo, aż się nauczą respektować kontrakt, najbardziej mi pod tym względem imponował Magath (choć uważam go za skunksa). Nic go nie obchodziły problemy osobiste i zachcianki Krzynówka, potrzebny mu był rezerwowy, miał kontrakt z klubem, to miał być tym rezerwowym i zapieprzać bez gadania, bo jak nie to rezerwy i kopanie z krowami na łące. Kluby muszą w Polsce dojść do takiej pozycji, aby żadnej "pół sezonowej gwiazdce" nawet nie przyszło na myśl szantażować zespołu, który będzie występował w europ. pucharach.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 23.06.2009, 00:33
@wolfy

Wiesz, nie chodzi o to, żeby Lewandowski był Brożkiem w sensie przywiązania do barw etc. Ja po prostu miałem go cały czas za rozsądnego chłopaka, świadomego tego, że do bycia zawodnikiem klasy europejskiej trochę mu brakuje i wyjazd teraz to chyba niezbyt dobry pomysł. Z drugiej strony jest to bardzo utalentowany zawodnik, więc głupio by było, gdyby przez menadżera czy zbytnią wiarę w swoje możliwości skończył siedząc na ławce jak Smolarek w 'jakimś' Boltonie i grając w sezonie parenaście minut. Nie o to w tym wszystkim chodzi.

Co do mechanizmu wyprzedawania co lepszych grajków nie musisz mnie uświadamiać, to jasne jak słonce, że ten kto nie jest związany z barwami, znajdzie raz dwa doskonałą możliwość do wyfrunięcia, jeśli tylko kopnie prościej piłkę dwa razy- takie nasze realia.
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.06.2009, 01:09
Przypomina mi sie w tym kontekście jeno, jakie było naśmiewanie (głównie warszafsko-legijne) z Brożka, że się boi wyjeżdżać, że kariery za granicą nie chce robić, że się marnuje. A ja myślałem sobie wtedy - że właśnie ten gość ma poukładane, że mysli, że ważne dla niego są też inne niewyrażalne w pieniądzu wartości.

Jeśli chodzi o pewność siebie i poczucie własnej wartości to oczywiste jest, że postawa a'la Lewandowski skrywa poważne na tym polu problemy - poszedłbym dalej z tym wywodem i zaryzykowałbym tezę, że jest to kolejny przykład zgubnego wpływu Benhauerowej pseudopsychologii i pseudomotywacji. To będzie kolejna ofiara siwego Holendra.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.06.2009, 01:24
A moze po prostu NIGDY nie miał zadnej poważnej oferty (mówie o czasach kiedy został powaznym piłkarzem, a nie nadzieją)? A reszta to jak zwykle 'dorabianie teorii do gówna'..

+ za warszafsko, krakoski zajacku
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.06.2009, 01:37
Czy nie miał to nie wiadomo do końca. Spójrz na sytuację w której, taki Matusiak zagrał pół sezonu na wysokim poziomie i się kupcy znaleźli, Piechna -sezon na przyzwoitym poziomie i również został sprzedany. Następny Mila. Jeden dobry mecz w Manchesterze i przyzwoity sezon w pl i sprzedany. Gorawski - rok dobrej gry w Wiśle i sprzedany. Tak można wymieniać jeszcze długo. Z drugiej strony Brożek, dwa razy z rzędu korona króla strzelców. Sądzisz że taki zawodnik nie miałby ofert? Nie bardzo mi się wydaje.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.06.2009, 02:47
Skąd miał poważne oferty, w ostatnich dwóch latach? Nie siedze w krakowskich klimatach, ale co spojrze na jakis wywiad z Brożkiem to czytam, ze nie ma konkretnej oferty (co nie znaczy, ze mu z tego powodu smutno, zle itp). Po prostu nie ma. Dziennikarze PS szaleja - Bologna (tak?), Parma etc. Po prostu sezon ogórkowy.

Tak jak Jodłowiec i Napoli czy Przyrowski i Tottenham. Błaszczykowski miał oferte to uciekł od razu. Boruc tez.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 23.06.2009 o godz. 02:50.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 23.06.2009, 07:15
W sumie to nie ma się czemu za bardzo dziwić. Taka ludzka natura, żeby mieć jak najlepiej i jak najwięcej. Lech po raz pierwszy musi się zmierzyć z tym z czym Wisła boryka się od wielu lat - odchodzenie wyróżniających się piłkarzy. Po sezonie 02/03 też myślałem, że Europa leży u naszych stóp i będzie tylko lepiej
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów