|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zdaje sobie sprawę że takie pytanie pewnie się już przewinęło ale myślę że jak ktoś wie to i drugi raz mi odpowie
A więc w jakich godzinach czynny jest kokoshop na Floriańskiej ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam pytanie do tych co sie bardzo dobrze znają na informatyce. Czy na czacie na interii można sprawdzić IP kogoś z kim się rozmawia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy mecz z Rużomberkiem jest otwarty dla kibiców?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
tak na chłopski rozum, czym się różni liczba od cyfry, kiedy możemy powiedzieć, że to liczba a to cyfra?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Wie ktos moze ile bylo naszych w Jerozolimie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam. Chciałbym prosić o rade. Do jakich uczelni w Krk z nowa matura a mianowicie z takimi przedmiotami jak POLSKI, ANGIELSKI, WOS jest szansa sie dostać? Proszę o info.
Pozdro![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Można o niej mówić tylko od 0-9, czyli jest ich dokładnie 10. W rzymskim trochę mniej. Każda cyfra jest liczbą, nie każda liczba jest cyfrą. Ale za to każda liczba składa się z cyfr ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Oświecony.. ;D
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
tak na chłopski rozum, cyfra to 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 , po prostu znak graficzny zdefiniowanie co to jest liczba to abstrakcja, ale chyba wiesz o co chodzi ![]() widzę że Ibutti mnie wyprzedził ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy L-karnityna może być stosowana w wieku 16 lat? I czy rzeczywiście jest szansa zrzucić parę kilo jeśli połączę to z siłką ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że lepiej tego nie stosować w ogóle.
jak chcesz zrzucić, to biegaj, najlepiej na basen. powyższy post nieaktualny ![]()
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 22.06.2009 o godz. 18:36.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kumpel ma problem od dluzszego czasu:
Cytat:
Z gory dzieki Powód: btw
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 22.06.2009 o godz. 18:52.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jakiej firmy najlepiej kupic kabel hdmi? bo w c**j tego, ale nie chce kupic badziewia co bedzie przekazywalo obraz&dzwiek niskiej jakosci.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przeglądałem sobie oferty różnych biur turystycznych, konkretnie oferty typu "dziś zamawiasz lecisz za 2 dni" ceny aktualnie wahają się od 1100 zł/tydz. I stąd pytanie nie orientuje się ktoś czy lepiej poczekać czy raczej te ceny nie zmienią się jakoś diametralnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto choć trochę jest kumaty w temacie gitary elektrycznej . Zapraszam na priv.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
kto potrafi zrobic taki baner jak u ewci w podpisie
albo jak swego czasu kilku uzytkownikow mialo w stopce o wyjazdach - takie zmieniajace sie potrzebuje dwa banney zaplace nawet priv prosze |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prosba jeszcze raz do osob ktore zadeklarowaly pomoc przy wrzuceniu starego tematu z kibice.pl na siec o priva
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ale: jest kryzys, ponoc (choc ja tego nie zauwazylam szukajac tegorocznych wakacji- interesujace mnie oferty akurat byly juz dawno wykupione) trudniej sprzedac wycieczki, wiec moze w tym roku powyzsza regula sie nie sprawdzi. jest jeszcze jedna opcja- wiesz np. ze chcesz leciec gdzies, gdzie cieplo, jestes juz spakowany i idziesz do biura, mowiac, ze mozesz leciec nawet dzis, za kilka godzin, pod warunkiem, ze zejda z ceny jeszcze o dwiescie zlotych (tylko, ze takie opcje mozna robic bezposrednio u przedstawicieli biura, nie u posrednikow). Tak zrobili znajomi w ubieglym roku i kupili wycieczke na szesc godzin przedwylotem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:32.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
firma ma mniejsze znaczenie-polecam ``zlote ``koncowki ,w zaleznosci od dlugosci kabla zmienia sie tez cena (30-150zl),pzdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja mam Belkina full HD. Ale taka rada o demnie nie patrz na firme a na parametry
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
z prawnego punktu widzenia- w sprawach mniejszej wagi organ adm publicznej moze nie zadac pelnomocnictwa, jesli pelnomocnikiem jest czlonek najblizszej rodziny. Ale- mozesz tez napisac pelnomocnictwo rodzicom, ze Ty (imie i nazwisko), legitymujacy sie dowodem takim a takim udzielasz niniejszym pelnomocnictwa mamie/tacie (imie i nazwisko, ich numer dowody, jakies dane adresowe) w celu odebrania skierowania itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy mógłby ktoś podrzucić temat o ciekawych miejscach w Krakowie czy coś w tym stylu, bo nie mogę go nigdzie znaleźć? Dzięki z góry
Dzieki LuKaS, właśnie o to mi chodziło. Powód: podziękowanie:)
Ostatnio edytowane przez gackos : 23.06.2009 o godz. 11:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3799 tu masz taką tematykę
Powód: bo było masło maślane
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 23.06.2009 o godz. 11:07.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie znajde skup złota w Krk ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na Floriańskiej 6 kiedyś kumpel sprzedawał a tak to przeważnie chyba u jubilera byś sprzedał
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|