|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Przed chwilą najadłam się bobu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Podobno bób już jest coraz starszy i niedługo go ma nie byc. Prawda to
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wy to macie z tym bobem ekstra sprawe w usa jak kupujesz to musisz go wyluskac tak jak groch!!! ale i tak warto
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy temat się "wyczołga" w związku z kasacją niektórych postów, ale - SEZON "bobowy" UZNAJĘ ZA ROZPOCZĘTY!
Co prawda cena w Tesco była zbrodnią, ale nie mogłam się powstrzymać! No to lato już jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ul.Siennej kobieta na straganie sprzedaje za 10zł.
![]() DYWIZJONUWIERNEWIśLE!!!![]() http://pl.youtube.com/user/keyziD303 http://keyzi.blog.pl/ <- fotki z meczy Wisły i nie tylko ![]() |
|
|
|
Offline |
|
|
9,90 za woreczek pół kilograma ...
Co nie mniej ni więcej znaczy prawie 20zł za kg ... wiem - zbrodnia w biały dzień! Ale jak u mnie pod sklepem był po 14zł to myślałam że drogo i nie kupiłam. Dziś już nie mogłam wytrzymać |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja się zajadam bobem już od paru dni. Na szczęście mnie cena nie dotyczy. Jem na koszt kumpla
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Offline |
|
|
Nie wiem czy chciałeś się z nami podzielić jakimiś swoimi problemami, bo ja takowych doświadczeń nie mam ...
Krzysiek - gdzie na Siennej jakiś stragan znajdę ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Emm... nie wierzę, że bób (czyli fasola) nie działa tak na ciebie
Jak nie to i chvj ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zawsze można było kupić mrożony... HORTEX po 6zł za 0,5 kg sprzedaje.
I tak też czyniłem przez zimę. Po co odmawiać przyjemności? ![]()
|
|
|
|
Czasem nachodzi Cię...
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ojaaaaaaaaaaaaaaaa!! Ten temat is alive!
![]() Teraz już na prawdę wiem, że liga nie gra... ![]() Co do BOBU. Jestem miłośnikiem tego wspaniałego płodu rolnego. Ta radość po zakupie, to oczekiwanie jak się gotuje, wydając ten charakterystyczny zapach jakby stado spracowanych robotników budowlanych weszło do kuchni i zdjęło buty... A potem jak się je... Ehhh... Póki co BÓB jest w cenie pierwszych truskawek. Nie przepłacajcie tylko poczekajcie tydzień, potem będzie za pół darmo i nie wyżrecie wszystkiego. Bób jest ok, a komu się temat nie podoba może wracać do jedzenia czipsów... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Heh czekamy czekamyy
Ja osobiscie preferuje taki trochu starszy bób,jak juz jest wiekszy,jakos lepiej mi podchodzi Aczkolwiek kupie jutro z pol kilo takiego młodziutkiego bobiku,bedzie sie działo.![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pytanie do was ;d czy jak widzicie na skorce czarna kropke to jecie go ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Offline |
|
bo nie.Flame - czasem trzeba przepłacić, poprostu siła wyższa A co do mrożonego to też kupuję przez zimę, ale to nie to samo. Świeży to tylko młody bób, najlepiej te takie maluteńskie takie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy Plantach, na skrzyżowaniu z ul. św.Krzyża. Taka zielona budka.
![]() DYWIZJONUWIERNEWIśLE!!!![]() http://pl.youtube.com/user/keyziD303 http://keyzi.blog.pl/ <- fotki z meczy Wisły i nie tylko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
pod hala targowa 10zł
|
|
|
|
Czasem nachodzi Cię...
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koryguję Żmijkę już z samego rana:
BÓB w TESCO za 500gr opakowanie - 9,99PLN Prawdziwi koneserzy czekają na niższe ceny... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja własnie w tesco wczoraj kupiłem 3 woreczki bobu... ot kaprys na ognisko. Nikomu nie przeszkadzał większy płomień
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
daaawno nie jadłam bobu, jakieś parenaście lat! A uwielbiałam drania jak nie wiem co
tylko raz się najadłam straszliwie razem ze skórką i ta skórka mi się przylepiła do żołądka... 48 godz których nigdy nie zapomnę.. ![]() ale jak czytam to nabieram smaka, może w tym roku dla próby kupię... ![]() najbardziej lubiłam z solą, masłem i czosnkiem... ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie czy jeśli je się skórki z bobu to pózniej się nimi sra(Tak jak pestkami) czy są trawione?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Trawione . . .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Niezły temat
Bobu dawno nie jadłem. Ze skórek chyba obierałem i zajadałem polane roztopionym masłem i z kwaśnym mlekiem/kefirem. Bajka ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Strasznie drogi jest obecnie :/ Mam nadzieję, że cena spadnie.. uwielbiam go!
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
u mnie 5zł za kg. Wlasnie szamie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Widzę, że alkoholik w wielkim stylu odkopał temat
Coś czuję, że nadłożę drogi z pracy, żeby o bazarek przy Lea po bób zahaczyć Na Lea po 6 zł bób stoi ![]() Powód: Bo kupiłem! :]
Ostatnio edytowane przez Ar222 : 27.06.2011 o godz. 15:19.
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Offline |
|
|
A tyle szukałam tematu
pierwszy bób końcem maja jadłam ![]() |
|
|