![]() |
<Mlask> <mlask> <mlask> nie ma to jak świeżutki bób polany śmietaną :-) <mniam> <mlask> <mlask> :lol:
|
Ze co krwa ?:D smietana?:D sraka na miejscu chyba :lol:
|
Cytat:
Nie ma bobu bez śmietany |
ale daliście bobu! Tyle można rzec!
|
Trzeba bób jesc, bo zaniedlugo juz go ni bedzie....
Ja ta wole konsumowac go w tradcyjny sposób bez dodatków:P |
W jakiej cenie jest bób obecnie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest bob juz ?:shock: bo jakos nei widzialem ;d Chyba mnie wkrecacie z ta smietana :lol::lol: |
Noo ba, po 8 na Imbramie, ale już taki dobry : DDDD
|
bób już jest od jakiegoś czasu... sam osobiście konsumuje co jakiś czas :) ale żeby ze śmietaną jeść? na prawdę także pierwsze słyszę :) nie warto zabijać smaku Bobu :)
|
O śmietanie już dawno słyszałem, ale jakoś próbować nie chcę :P Nie wiem czemu, boję się problemów z gastryką :D Jak po 8 zł to nawet nie drogo :D Chyba trza będzie się połakomić :D
|
Cytat:
|
Bób na prezydenta!
|
a ja jadam ze skóra, bo nie ma różnicy :<<<< i nie lubie jak jest taki twardy do końca ; o
|
Bób tylko z solą i ze skórką :) a ze śmietaną spróbuje :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do Bronki i pestek, to się nie obcinaj:D Rozłóż metra na ziemi i ładuj. Tylko nam podaj wyniki później:lol: |
Cytat:
Cytat:
|
A ja jeszcze nie miałem inauguracji w tym roku...Może na weekendzik bobik sobie zjem...
Aaaa,bobik jem sam,ze skórką i bez smietany,a fuj |
Kurde wiedziałem że czegoś mi brakuje na początku wakacji ...
|
Ja jak jem bub/bób(??) to najpierw odgryzam "głowke" wyciskam zielone a pozniej jem samą skorke....
Ja jeszcze w tym roku nie jadlem bobu i chyba przez najblizsze 2 tygodnie nie zjem, bo jutro jade na oboz:( |
Cytat:
Chyba, że nad morze jedziesz. |
Fajny temacik... właśnie konsumuje... z solą jest ok, na śmietanę sie nie odważyłem... może jutro:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bób tak samo jak fasola chroni przed nowotworami ponieważ absorbuje toksyny z organizmu.
Dzięki sporej zawartości błonnika pomaga w walce z nadwagą. |
Od tego bobowania na forum poszedłem do sklepu i zakupiłem paczuszkę. Konsumpcja oczywiście ze skórką z solą i masełkiem.
|
Bób jest fuj :foch:
:D |
Ja pitolę! Ludzie! Może założymy temat o pomidorach!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl