|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
to jeszcze lepiej zostanie cały rok, jeśli będzie go satysfakcjonowała gra w polskiej ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97436,t...wiadomosc.html Tu z kolei piszą, że nawet Kasprzik nie jest na sprzedaż. Widocznie Gliwiczanie zwietrzyli dobry interes i chcą jak najwyżej wywindować cenę za swojego bramkarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21180
30 najlepszych transferów Wisły za rządów Cupiała. Pewnie już większość użytkowników czytała ale chciałbym zwrócić uwagę na to, że w tym zestawieniu nie ma ani jednego (!) bramkarza. Nie chodzi mi o to, że kogoś tam brakuje, bo ranking jest sprawiedliwy. Po prostu nie mamy szczęścia do obsady tej pozycji. Może w tym okienku transferowym się to zmieni? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ej zauważyliście że Lech interesuje się zawsze dokładnie tymi piłkarzami którymi my
Oceńcie sami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Transfer tego prawego obrońcy z Brazyli jeśli byłby rzeczywiście bezgotówkowy wydaje się być dość ciekawy. Tak samo ten Słowak: bez rewelacji ale chyba solidnie. Sam jestem ciekaw w jakim stopniu byliby (będą) w stanie zastąpić Zienia i Baszcza.
A z innej beczki: nie wiem czy zwrócicliście uwagę że dwóch forumowiczów (w tym nieoceniony prawnik) podało z wyprzedzeniem pewne informacje dotyczące transferów które znalazły potem (w dość sporym zakresie) potwierdzenie w faktach: Panowie może byście sprzedali coś jeszcze? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Póki co w mediach spory ruch w interesie... Jak co pół roku... Już prawie, już dziś, jutro... A potem kicha... Więc ja tam spokojnie czekam... Jak ktoś nie ma co z nerwami robić to może się emocjonować, ale doświadczenie uczy ekscytować się i analizować dopiero jak jest oficjalne info.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
http://piastgliwice.eu/news.php?id=1721 Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ale zauwaz ze dzis robi tak kazdy klub...czuja kase to chca wyciagnac jak najwiecej Ale jak on sam mowi ciekawa dla niego moze byc walka o LM wiec mozilwe ze to bedzie decydujace. No i jeszce sprawa Kowalskiego..zobaczymy jak to sie rozwinie W kazdym razie trzeba szybko kompletowac kadre ,bo niedluo pierwszy trening a potem obóz Bo nowych tez trzeba wdrozyc w zespol ,taktyke ....a alimatyzacje kazdy przechodzi inaczej ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ma ktos gdzis jakies interwencje Kasprzika? Zeby mozna sobie bylo ogladnac?
i jeszcze takie info z Wiki: Wychowanek Górnika Zabrze. Zaliczył 55 występów w młodzieżowej reprezentacji Polski. Zawodnik m.in. Przyszłości Ciochowice. 6 miesięcy spędził w HSV Hamburg. Był również testowany w Legii Warszawa, Amice Wronki, Orlenie Płock oraz Świcie Nowy Dwór Mazowiecki. Obecnie pierwszy bramkarz Piasta Gliwice. a tego to nie wiedzialem...
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 18.06.2009 o godz. 18:36.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na początku historii z Bożokiem była mowa, że wszystko wyjaśni się do końca tego tygodnia, że będzie podpisanie w piątek...teraz już, że na początku przyszłego tygodnia...żeby się nie okazało, że będzie tak jak z Nei'em
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No troszeczkę to podpisanie kontraktu się przedłuża, ale zauważyć warto, że jeszcze ma do przejścia drugą część badań medycznych. Weekend pewnie będzie miał wolny, a z początkiem tygodnia następnego złoży podpis.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jeśli wierzyć w informacje to tylko te z gazety krakowskiej
nie zdziwiłbym się jakby jakis dziennikarzyna sam to wymyślił z nudów i napisał, tak już niestety jest
Ostatnio edytowane przez brasilia79 : 18.06.2009 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto napisał że będzie podpisane w poniedziałek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dokładnie. Teraz tak niestety tworzy sie artykuly. Bozok pewno w zyciu z gosciem nie rozmawial. Liczy sie tylko kilkadziesiat (lub wiecej) tysiecy klikniec kibicow. Bzdury i tyle. Jedynym sensownym zrodlem, wyprzedzajacym infa z innych miejsc, jest Gazeta Krakowska. Czasem goscie z Gazety Wyborczej (lokalnej) cos wiedza. I tyle. Wszystkie inne artykuly powstaja na bazie tego wlasnie watku - tzn dziennikarze czytaja nasze forum, wlasnie ten watek i pisza artykuly. Najlepszym dowodem - pamietacie jak smialismy sie, ze po wizycie Sikory na treningu Wisly ktoras z gazet zaraz napisze, ze idzie do nas? I zrobila to bodajze Gazeta Polska. Mozna by taka probe zrobic. Wymyslec fikcyjnego Brazylijczyka, kilkanascie osob z Forum musialoby udawac zainteresowanie, ktos by napisal, ze go widzial jak wchodzil do budynku klubowego - i za kilka godzin mielibyscie newsa na portalach. Nie zwazajac na to, ze budynek klubowy wyburzony, pisaliby "nasze zrodla podaly, ze dzis rano byl widziany... etc"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
-> Wisła ma następcę "Baszcza"!
Carlos Henrique Carneiro Marinho, 26-letni brazylijski prawy obrońca, jest w Krakowie i przechodzi testy medyczne. Prawy obrońca jest bliski angażu w Wiśle. http://www.wislasoccer.com/news_item_10796.htm -> Słoweniec na celowniku? Wisła szuka napastnika, który mógłby odciążyć Pawła Brożka w zdobywaniu bramek. Rozwiązaniem może być młody Słoweniec - Tim Matavż. http://www.wislasoccer.com/news_item_10794.htm * Prawda to czy Fausz * - Przekonamy się ![]()
Ślask Lechia Unia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Teraz sie nie liczy zetelnosc i wartosc artykułu tylko to ile klikniec artykuł taki zaliczy. Czytam informacje z portalu sport.pl i to co sie tam dzieje to woła o pomste do nieba. Zmiany nazwy tego samego artykułu, - po prostu widzisz artykuł ma tytuł xxxx, klikasz, czytasz, maja juz klikniecie za jakis czas wchodizsz na strone ten sam artykuł tylko pod tytulłem yyyy ;/ ale jakby nie było klikniecie nabija na Tobie :((
Wiele artykułow nieprzemyslanych, bezsensownych, wyssanych z palca, błedy w zdaniach, ostatnio nawet napisano tam ze wyceniaja Riberi'ego na 90 mln euro CZYLI 104 mln funtów ;/ A z tego co ja wiem to funt stoi wyzej od euro No coz albo dziennikarze sa teraz zupelnymi imbecylami albo... albo nie wiem co. Sorki za off top ale gdzies sie musiałem wyzalic Zeby za bardzo nie odbiegac od tematu to powiem ze mam nadzieje ze jutro zakontraktujemy juz tego Brazylijczyka i Bozoka, nie ma co dluzej czekac Do tego mam nadzieje ze Kasprzika my wyrwiemy z Piasta a nie Lech- daje nam 80% szans na to bo przeciez z Piastem ze tak powiem mamy wspolne interesy (Kowalski) a wiec oby to pomogło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko teraz zastanówmy się czy Kasprzik jest w stanie rywalizować z Pawełkiem.Co jak co ale potrzebujemy kogoś na bramkę kto jest w stanie powalczyć z Mariuszem.A co do bramkarzy jak myślicie Białkowski jest do wyciągnięcia ?Wydaję mi się że jest to gracz który byłby sporym wzmocnieniem.Tylko zapewne nie będzie chciał się ruszać z Anglii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77...l_lodzian.html http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77...al_Piasta.html http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77...ro_bramek.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |