|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
w koncu szengen działa ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zależy gdzie się wybierasz. W niektórych krajach jest wymagana zielona karta
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam wlasnie dostalem od 2 miłych panów z oddziału windykacji należności pisemko osobiście o uregulowaniu dlugu,i tu pytanie mandat ten był od straży miejskiej a dostałem go rok temu w styczniu,kolega mial to samo i zapłacił w sumie 106zł czy ja będe miał tak samo ? W sensie czy kwota ta nie urosła nie wiadomo jak :/
Szczerze mówiąc zupełnie o tym zapomniałem :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
do południowych sąsiadów... Czechy, lub Słowacja
EDIT: dymek_nhs: dziękóweczka! Powód: !
Ostatnio edytowane przez Jarza : 18.06.2009 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie ma ani słowa o odsetkach ustawowych ani na pismie ani na mandacie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ok zadzwoniłem do gościa-bardzo miły o dziwo
poinformował ze to będzie kwota 106zł - to tak na przyszłość jakby ktoś miał podobne pytanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=hsvfRocSmTQ ---> chyba o to Ci chodzi!!prosze bardzo ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lepiej PKP, które dojeżdza do stacji Zagórz albo wysiadając wcześniej w Sanoku. Później PKS do Polańczyka. Co do kosztów to musisz na informacjie podzwonić. ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
... gdzie jest 'Nowa Hala' Wisły?
ed: nieaktualne Powód: Maciejj - pozdrawiam ;)
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 18.06.2009 o godz. 14:22.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ma ktoś z Was grę v-rally 2 expert?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zainstalowałem sobie tą gierke, ale nie chce się uruchomić...niby klikam na ikonkę, a komputer jakby nie reaguje...co to może być?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyświetla mi się komunikat, że oprogramowanie nie teges i że ze mnie jakaś ofiara czy coś
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie do ludzi z Brzeszcz: Jaki koncert/pokaz(czy coś innego) jest w tą niedzielę?
Edit:Już wiem: Moto Party ![]()
Ostatnio edytowane przez pff : 18.06.2009 o godz. 14:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dyru:
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Od pewnego czasu zaczęła mi w czasie jazdy korba przeskakiwać (takie miałem wrażenie), w dwóch sklepach powiedziano mi ,że to zapadki, więc postanowiłem wymienić całą tylną piastę bo podobno tam znjadują się te zapadki. Czy może mi ktoś polecić jakąś porządną tylną piastę do 100 zł
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ładując konto w Play Fresh dostaje się darmowe smsy do wszystkich sieci.Teraz pytanie te smsy są do puki się ich nie wykorzysta czy mają jakiś termin ważności?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W empiku na Rynku tez jest, dali nawet nr kwietniowy (wczesniej nie było)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Podbijam
1. Oglądał ktoś serial Anime Death Note? Jak tak to niech mi ktoś powie jak się skończyło bo obejrzałem jakieś 25 odcinków, na resztę nie mam czasu, a chcę porównać z filmowym odpowiednikiem DT. 2. Ma ktoś linka, albo u siebie w domu skarb kibica II ligi polskiej? Chodzi o lata wcześniejsze, czyli o sezony 64/65, 85/86-87/88 oraz 94/95-95-96. Żeby uściślić chodzi mi o wyniki wszystkich meczów w tych sezonach II ligi. Do tego jeszcze jedno: Ma ktoś zdjęcie ulicy Reymana przed przebudową stadionu? Chodzi o zdjęcie prywatne, z zezwoleniem do dalszego wykorzystania. Ewentualnie zdjęcie z jakiegoś portalu, gdzie nie było by problemów z prawami autorskimi? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w Cinema City jest jakieś ograniczenie wiekowe przy rezerwacji biletów?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pytanko czy ten sparing z przebojem 27.06 w sosnowcu jest otwarty dla kibiców i czy sa jakieś ograniczenia ilościowe i jakieś bilety
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co się stało, że na TVP 2 zamiast drugiego odcinka Dr. House'a leci koncert tych sflaczałych wyjców z Myslovitz?
EDIT: Już się wyjaśniło(problemy techniczne ). Już leci.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 18.06.2009 o godz. 21:09.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sam jesteś sflaczały wyjec....
Pomimo tego, że House uwielbiam. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Co to za miasto
http://img4.imageshack.us/img4/2883/filez.jpg http://img4.imageshack.us/img4/6487/filetrn.jpg E: dzięki nero
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 18.06.2009 o godz. 22:12.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Sosnowiec.....
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O tak! Uwielbiam osobiste wycieczki. Nie pytałem co o mnie sądzisz, tylko o problemy z programem telewizyjnym. A to, że ten łysawy szparag, który chce uczyć ludzi jak żyć i jego śpiew działa na mnie jak alergen, to tylko moja sprawa. Ale brawo! Nabiłeś posta! Gratulację!
EDIT: 1q2: "A prima descendit origine mundi causarum series." Gdyby grali inaczej, nie miałbym powodu obrzucić go(och jakże to bardzo zawstydzającym, rzekłbym, że obużającym!) określeniem "sflaczałego wyjca"(które, nota bene, uważam za trafne ).
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 18.06.2009 o godz. 22:31.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Dj tylko odbił piłeczkę![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie repliki zegarków w miare rozsadnej cenie ? Mowa o wszystkich omegach,tissotach,wygladajacych jak oryginal,a w realu bedace tansza znacznie chinska podrobka
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|