|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
gdzie możn a kupić pościel Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Skeleton Key 2: 667 Neighbor of the Beast oglądał ktoś?Opłaca się ściągnąć i oglądnąć?
A tak w ogóle to znacie jakieś tytuły dobrych filmów?horror thriller albo komedia.Jak coś oglądaliście i było warte wg Was poświęcenia czasu to proszę o podanie tytułów ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czym dojechać na ulicę Myśliwską (tak w promieniu 5-10 minut drogi spacerem) z okolic rynku?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Moje pytanie jest następujące:
Czy jest taki program aby można było ściągnąć SIMLOCKA z telefonu SE K310i bardzo mi zależy na czasie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy ma ktoś wolny fan club Wisły na naszej klasie. Min. 1000 znajomych
Zamiast usuwać albo wogule nie wchodzić oddajcie je komus kto się nim zajmie ![]() Proszę o nie komentowanie że to głupie i wogule tylko jak macie propozycje to pisac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Poratujcie szybko, da się na NK na forum klasowym zrobić tak, żeby kumpela, która jest moderatorem dopisała mnie jako drugiego moderatora
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Witam. Moglibyście polecić jakieś strzeżone pole namiotowe w Krościenku lub Szczawnicy? Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tak, da sie. ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zna ktoś jakieś w miarę tanie (czyli max. do 50-60zł za noc) jednoosobowe noclegi we Wrocławiu?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Polecicie jakiś dobry ruter bezprzewodowy
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
To czemu Forzy nie ma w Empikach itp, skoro jakiś tam magazyn Legia jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
naprawa telewizorów kineskopowych (kineskopów). oczywiscie teren Krakowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
TomTom XL V2 Regional - jakies opinie na temat tego GPSa?
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
wszelkiej masci Linksysy, tylko i wylacznie. Majac jednego przez 2 lata, to trudno mi sobie przypomniec zeby kiedykolwiek sie zawiesil. Niestety jak w domu wywalilo duzo rzeczy po burzy to tej proby nie przeszedl, w koncu zmienilem na dlinki, teraz nawet w konsekwencji zmienienia providera na nowego z 802.11 N - który powinien miec duzo lepszy zasieg (w laptopie tez mam N) i jest chyba jeszcze gorszy niz w tym linksysu przy G. Wiec sumom sumarow model Linksys ktory mialem to WAG200G - jesli nie zalezy Ci na ogromnym zasiegu (ktory jest w linksysach duzo lepszy) i jesli nie masz duzej sieci w domu w ktorej przesylasz duze bezprzewodowe pliki, to N nie warto brać, bardzo polecam ten model
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
ale trzeba poczekać trochę,zawsze wraca![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
polecam d-link- mam ponad rok bez zadnych zawiasow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
szukam tej reklamy w ktorej play podobno pocisnal heyah
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na dowolnym pliku mp3 kliknij prawym przyciskiem, polecenie otwórz za pomocą,"Wybierz program domyslny",wybierz program (Aimp) i zaznacz okienko "Zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego typu plików",potem OK albo zastosuj i gotowe. Ewentulanie mozesz sie bawić w Panelu sterowania, ale ten sposób jest chyba najszybszy i najprostszy.
Ostatnio edytowane przez impreza : 17.06.2009 o godz. 09:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie w photoshopie ustawia sie to zeby bylo widac albo nie widac wzoru pedzla na warstwie po najechaniu kursorem przed kliknieciem?
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jaki jest wg was najlepszy internet bezprzewodowy (cos typu blue connect), noi jeszcze jest opcja zawierania umowy na 3, lub 6 miesiecy czy standaradowo na rok lub wiecej?
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
mam internet w UPC. Przed modemem jest takie małe pudełeczko z 3 wyjściami. Internet , FM i TV. Czy w tym tv jest jakiś sygnał ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy w Posce poza Łazienkami jest jakiś tegu typu Park? Chodzi mi o duże parki, w centum miasta w mieście) z jakimiś tam stawami, zwiezętami ect. Coś w rodzaju Central Parku, Hyde Parku, St.James Parku ect.
EDIT: Nie dopisało mi się - w całej PL.
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 17.06.2009 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
No to w Żywcu jest drugi największy park miejski w Polsce.Największy jest w Łańcucie.
Ostatnio edytowane przez zuraw9 : 17.06.2009 o godz. 12:43.
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witam.
Czy ktoś wie gdzie w Krakowie można kupić cydr? A jak by jeszcze był gruszkowy to już ogólnie bomba. Ale zwykły jabłkowy też jest poszukiwany. ![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
czy na piątkowe spotkanie SKWK mogą wejść tylko członkowie czy inne osoby też
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
www.eprogresja.pl Powód: heh
Ostatnio edytowane przez Maciejj : 17.06.2009 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam wyniki z sanepidu (ujemne
) i teraz muszę iść do lekarza medycyny pracy by podbił książeczkę. Kolega musiał robić jeszcze jakieś badania, a mi zależy na czasie (boje się igieł) i nie chcę robić. Słyszałem, że niektórzy bez gadania podbijają, dając zaświadczenie o możliwości podjęcia pracy. Zna ktoś takiego lekarza?Ma jakieś namiary? Nie mam zamiaru się kłuć i czekać. Zależy mi na czasie! ![]() |
|
|