The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2009, 22:34
Lukasz Gargula pojedzie na oboz do Austrii .............
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,67...o_powrotu.html
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.06.2009, 18:08
Ciekawy wywiad z Szamotulskim jest na onecie, w tym jedna infromacja o pewnej osobie:

Czemu nie wyszło?

- Szczerze? Zaniedbałem się trochę. W Legii momentami ważyłem ponad sto kilogramów, a teraz – mając 33 lata – ważę 89. Teraz wieczorami robię brzuszki, rozciągam się, biegam na bieżni, a wtedy nic z tych rzeczy. Byłem zmanierowany, trudno mi było przemówić do rozsądku. Poza tym mam poczucie, że straciłem bardzo ważne lata. Gdybym wówczas trenował jak trenuję teraz, z takim trenerem jakim jest pan Piotr Dzwonek albo z takim fachowcem jak Krzysztof Dowhań, byłbym zwyczajnie lepszy. Ale – ze smutkiem przyznaję to po latach – od Jacka Kazimierskiego nie nauczyłem się zbyt wiele. To były tylko kopnięcia na chwyt, prawa, lewa, prawa, lewa. Teraz, jak oglądam dawne mecze Legii to… szczerze wstydzę się tego, jak broniłem. Wiem, że kibice na Łazienkowskiej mnie lubią, śpiewali "Nie ma lepszego od Grześka Szamotulskiego", prasa wybierała mnie bramkarzem roku, odkryciem roku. Ale tak naprawdę jestem z siebie zadowolony dopiero teraz. Uważam, że po trzydziestce wreszcie osiągnąłem poziom, na jaki było mnie stać znacznie wcześniej.

Mimo ze to bylo kawal czasu temu to chyba ten trenejro za bardzo sie nie zmienil, i macie odpowiedziec dlaczego Mario jest w takiej a nie innej formie, dlaczego testujemy 50 bramkarzy.. Ten gosc ma zero pojecia o pilce..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.06.2009, 23:24
A ten Kazimierski to skad sie u nas wogole wział

Skorza go ze soba wzial czy jak bo juz nie pamietam..

Bo na forum ciagle psioczą na niego,ze zly ,itd..

Zabardzo nic o nim niewiem pozatym ze pachnie mi eLką gdzie gral chyba 10 lat..... ,ale czytajac to forum mozna by wniskowac ze fachowiec z nigo zaden,wiec czy Skorza tego niewidzi...?

No niewydaje mi sie,chyba ze trzyma go tylko na zasadzie kumplostwa
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.06.2009 o godz. 23:27.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 11.06.2009, 23:32
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Bo na forum ciagle psioczą na niego,ze zly ,itd..

Zabardzo nic o nim niewiem pozatym ze pachnie mi eLką gdzie gral chyba 10 lat..... ,ale czytajac to forum mozna by wniskowac ze fachowiec z nigo zaden,wiec czy Skorza tego niewidzi...?

No niewydaje mi sie,chyba ze trzyma go tylko na zasadzie kumplostwa
Swego czasu pojawil sie na weszlo "artykul" ze Kazimierski jest be. A ze polowa forum czekala tylko na takie informacje, ze ktos robi cos zle, to do grona Zienczuka, Łobodzinskiego i Pawelka dolaczyl Kazimierski. Ot, taki werdykt forumowych specow od szkolenia bramkarzy Dziwnie jakos wczesniej to nikomu nie przeszkadzalo, pewnie wiekszosc nawet nie wiedziala kto jest trenerem bramkarzy. Czekac tylko, gdy w Fakcie albo Zyciu Warszawy pojawi sie cos w stylu "Skorza = kiepski trener"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 11.06.2009, 23:38
mic napisał(a):Wyświetl post
Swego czasu pojawil sie na weszlo "artykul" ze Kazimierski jest be. A ze polowa forum czekala tylko na takie informacje, ze ktos robi cos zle, to do grona Zienczuka, Łobodzinskiego i Pawelka dolaczyl Kazimierski. Ot, taki werdykt forumowych specow od szkolenia bramkarzy Dziwnie jakos wczesniej to nikomu nie przeszkadzalo, pewnie wiekszosc nawet nie wiedziala kto jest trenerem bramkarzy. Czekac tylko, gdy w Fakcie albo Zyciu Warszawy pojawi sie cos w stylu "Skorza = kiepski trener"

No wlasnie..polowa foum mowi tak jakby byl on jakims kompletnym nieudacznikiem niemajacym pojecia o szkoleniu bramkarzy..

Ale na Boga Skorza chyba klapek na oczach nie ma i jakby nie byl kompetentny to by juz dawno wylecial.

No chyba ze mam zły tok myslenia,bo co widze to tylko wyzwiska na tego Kazimierskiego choc oczywiscie goscia nie znam wiec nie mnie ferowac jakies opinie o nim.Jkaby wypowiedzial sie ktos kompetentny to bylo by w sam raz
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 12.06.2009, 10:06
O tak, pamiętam jak ten fachowiec nam sprowadził do kadry super-bramkarza, Macieja Nalepę ;] Niedawno chciał go wcisnąć do Wisły, ale na szczęscie Skorża nie ma aż takich klapek żeby zatrudniać łamagę, którego promuje na siłę legionista, jego dawny trener.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.06.2009, 10:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

http://www.sport.pl/pilka/1,70994,4607657.html

Wojtas,, Nie wszystko co piszą to spisek. Ja też kompetentna nie jestem, ale,, Problem z bramkarzami u nas JEST.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 12.06.2009 o godz. 10:16.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 12.06.2009, 10:49
Swego czasu pojawil sie na weszlo "artykul" ze Kazimierski jest be. A ze polowa forum czekala tylko na takie informacje, ze ktos robi cos zle, to do grona Zienczuka, Łobodzinskiego i Pawelka dolaczyl Kazimierski. Ot, taki werdykt forumowych specow od szkolenia bramkarzy
dokładnie odp.. sie od Kazimierskiego bo bronią go wyniki a wiadomo w Polsce jest bardzo trudno znalesc dobrego bramkarza że już o wychowaniu go nie mówię

bo nie da sie wykluczyć że Pawełek jednak ma talent
Odpowiedz cytując
Lipiec
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 12.06.2009, 11:10
Pawełek byłby więcej wart gdyby mu się kiksy nie zdarzyły i lepiej wybijał piłkę jak ktoś do niego poda...
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.06.2009, 11:11
No ale chyba jednak nie uwazasz ze to dobry trener bramkarzy? Co tam weszlo napisalo srednio mnie interesuje, moja czestotliwosc na tej stronie to raz na msc przy dobrych wiatrach jak ktos to linka wrzuci, choc tak jest ze gzies napisza i odrazu kazdy powtarza, jakos po fuzji Amici z Lechem nikt odrazu nie psioczyl ze Amica Poznan, tylko to wyszlo po 6 czy tam nawert 12 msc, bo pewnie gdzies to napisal. Ale ja nie mowie o forumowych specach, ja wkleilem co Szamotulski o nim mowi, chyba gosc ma troche pojecia o pilce, nie? A pozatym wiele osob slyszac Kazmierski robic tylko ironiczny usmieszek...

Przy Stignaciu jakos Pawelek broniac w niektorych meczach, czy wchodzac wczesniej za Majdana, bronil bardzo dobrze, dopiero po przyjsciu Kazmierskiego do klubu jego forma szla co raz bardziej w dol. Kolejny przyklad Przyrowski, zanim Skorza przyszedl z Kazimierskim do Groclinu, to Przyrowski byl jednym z najlepszych bramkarzy w lidze, a tu klops nagle loty obnizyl, a w tym sezonie juz duzo lepiej. To chyba jednak o czyms swiadczy...
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.06.2009, 11:16
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
No ale chyba jednak nie uwazasz ze to dobry trener bramkarzy? Co tam weszlo napisalo srednio mnie interesuje, moja czestotliwosc na tej stronie to raz na msc przy dobrych wiatrach jak ktos to linka wrzuci, choc tak jest ze gzies napisza i odrazu kazdy powtarza, jakos po fuzji Amici z Lechem nikt odrazu nie psioczyl ze Amica Poznan, tylko to wyszlo po 6 czy tam nawert 12 msc, bo pewnie gdzies to napisal. Ale ja nie mowie o forumowych specach, ja wkleilem co Szamotulski o nim mowi, chyba gosc ma troche pojecia o pilce, nie? A pozatym wiele osob slyszac Kazmierski robic tylko ironiczny usmieszek...

Przy Stignaciu jakos Pawelek broniac w niektorych meczach, czy wchodzac wczesniej za Majdana, bronil bardzo dobrze, dopiero po przyjsciu Kazmierskiego do klubu jego forma szla co raz bardziej w dol. Kolejny przyklad Przyrowski, zanim Skorza przyszedl z Kazimierskim do Groclinu, to Przyrowski byl jednym z najlepszych bramkarzy w lidze, a tu klops nagle loty obnizyl, a w tym sezonie juz duzo lepiej. To chyba jednak o czyms swiadczy...
Ja nie pisze ze Kazimierski to dobry czy zly trener, nie jestem na treningach, nie wiem jak pracuje, zbytnio nie znam sie na trenowaniu bramkarzy. Widze tylko jak Pawelek broni - a broni srednio, wiec domyslam sie ze do czolowki trenerskiej K. nie nalezy.

Ja pokazuje tylko mentalnosc forumowych lowcow sensacji. Przed tym pseudoartykulem nikt zlego slowa nie powiedzial o Kazimierskim, nagle wszystkich olsnilo po przeczytaniu

Wiekszosc i tak pewnie nie ma pojecia o czym pisze, ale jak jest na kogo ponarzekac to sie ciesza i klepia jak mohery pod kosciolem. Skoro tacy znawcy sa, to czemu wczesniej sie nie odzywali ?
No chyba ze na forum ukrywa sie elita trenerska swiata

Co do Przyrowskiego, po odejsciu K. z Groclinu wiekszosc dziennikarzy zakladala sie kto pusci wiekszego babola, Przyrowski czy Cabaj...

Lipiec napisał(a):Wyświetl post
Pawełek byłby więcej wart gdyby mu się kiksy nie zdarzyły i lepiej wybijał piłkę jak ktoś do niego poda...
Kazdy bylby wiecej wart jakby mu sie kiksy nie przytrafialy , a co do podan do Pawelka bylo juz parokrotnie walkowane na forum. Ponadto w ciagu tego sezonu zrobil naprawde spory postep jezeli chodzi o gre nogami
Ostatnio edytowane przez mic : 12.06.2009 o godz. 11:23.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.06.2009, 11:23
Fakt, że nagonka jest zbyt duża, natomiast nie ma co mówić, że wszystko jest pięknie i gra jak należy. Wszystko przez głupawe kiksy Pawełka, a nawet nie kiksy, tylko bardzo poważne błędy. Podobne popełniają wszyscy bramkarze w kadrze - Juszczyk (dawniej), Cebanu - można się oczywiście spierać na jaką miarę są Ci golkiperzy szyci, ale jedno nie ulega wątpliwości, w porównaniu z Legią jesteśmy mułem na dnie. Ja bym chętnie zobaczył takiego Cebanu na wypożyczeniu w Odrze Wodzisław, skąd jak wiadomo odchodzi Stachowiak i zobaczył, czy z tego podobno świetnie zapowiadającego się chłopaka, rzeczywiście jest taki słaby bramkarz, że przegrywał rywalizację nawet z Juszczykiem.
Pytanie należałoby jednak zadać następujące - czy są w Polsce fachowcy, którzy byliby w stanie zapewnić zdecydowanie wyższy poziom od p. Jacka? A jeśli tak to gdzie?
Póki co wyniki na razie bronią, ale boję się, co będzie, jak rzeczywiście Pawełek nam znów zawali jakiś ważny mecz.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 12.06.2009, 20:22
http://futbolnet.pl/wiadomosci/patry...-reprezentacji

Czy Małecki kibicuje Cracovii;D
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.06.2009, 19:21
Beto został "Przegranym Sezonu 2008/2009"

Cytat:
Beto przyszedł zimą do Wisły w ramach zakrojonej na szeroką skalę akcji "Szukamy wysokiego napastnika". Wzrostu (189 cm) faktycznie mu nie brakuje, natomiast umiejętności piłkarskich jak na Białą Gwiazdę najwyraźniej tak. Dlatego też wkrótce Brazylijczyk prawdopodobnie opuści zespół mistrzów Polski.
wp.pl

11 "Niewypałów"

Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.06.2009, 00:03
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Beto został "Przegranym Sezonu 2008/2009"

wp.pl

11 "Niewypałów"

jakas ławka erzerwowych była
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 15.06.2009, 07:41
Cytat:
- Żeby przyszedł do Lecha atakujący, który ma grać w pierwszej 11, to musi to być meganapastnik. W Polsce byłby tylko jeden taki, Paweł Brożek - mówi "Przeglądowi Sportowemu" Jacek Zieliński.

Nowy trener Lecha nie zamierza robić rewolucji w zespole. Pod jego wodzą "Kolejorz" ma dalej grać ofensywnie. Docelowo systemem 4-4-2.

- Wiem, że przy takim ustawieniu potrzebujemy na cały sezon więcej niż dwóch napastników. Dlatego chcemy mieć jeszcze kogoś w napadzie. Prawda jest taka - żeby przyszedł do Lecha atakujący, który ma grać który ma grać w pierwszej 11, to musi to być meganapastnik. W Polsce byłby tylko jeden taki i jest nim oczywiście Paweł Brożek - mówi Zieliński.

Wydaje się jednak, że transfer Brożka do Lecha pozostaje wyłącznie kwestią marzeń. "Kolejorza" nie stać na Tomasza Jodłowca z Polonii za ok 2,5 mln euro. Za napastnika Wisły trzeba by było wyłożyć co najmniej milion więcej.

Na Bułgarską nie trafi też były podopieczny Jacka Zielińskiego z Groclinu, Adrian Sikora.

- Ciężko byłoby spełnić jego oczekiwania finansowe. Rozmawiałem z nim niedawno, mówił, że dobrze się czuje w Hiszpanii, że klimat mu odpowiada, mimo że nie gra.

Natomiast niezależnie od zakupów jakie poczyni "Kolejorz", cel jest jasno nakreślony. - Po tym co się wydarzyło rok temu wiem, że awans do fazy grupowej Ligi Europejskiej to będzie minimum - mówi Jacek Zieliński.
hahah padłem,wcześniej Rafał dzisiaj Paweł jutro kto?
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 15.06.2009, 13:55
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Jop rzekomo chce wrócić...
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.06.2009, 14:12
Po tym co Jop ostatnio pokazywał w reprezentacji to byłby tylko osłabieniem dla nas.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 16.06.2009, 17:40
Cytat:
Garguła jedzie na obóz

Kontuzjowany piłkarz Wisły Kraków, Łukasz Garguła jest w coraz lepszej formie. Rehabilitacja przynosi efekty i z naszych informacji wynika, że Łukasz pojedzie razem z drużyną Wisły na zgrupowanie w Austrii, które rozpocznie się 29 czerwca.

Trenerowi Maciejowi Skorży zależy na tym, aby Garguła zapoznawał się z drużyną, stawał się jej pełnoprawnym członkiem. Na wspólne trenowanie z zespołem w Austrii "Guła" ma jeszcze niewielkie szanse.

INTERIA.PL: Inauguracja rundy wiosennej minionego sezonu zakończyła się dla Pana pechowo. Mecz w Pucharze Ekstraklasy z Legią Warszawa, starcie z bramkarzem i kontuzja. Co czuje się w takiej chwili, kiedy cała kariera przelatuje przed oczami?

ŁUKASZ GARGUŁA, pomocnik Wisły: - Myślę, że to po prostu niefart. Dostając piłką w głowę straciłem na parę sekund świadomość i upadając tak niefortunnie zerwałem więzadło tylne krzyżowe. Niewątpliwie nie jest to przyjemna chwila, ale w tym zawodzie na pewno każdy piłkarz myśli o tym, że kontuzje mogą się przytrafić i będzie trzeba się rozstać z futbolem na paręnaście tygodni lub parę miesięcy. To wszystko jest wkalkulowane w nasz zawód.

Kontuzja kolana, zerwanie więzadeł krzyżowych to jest coś najgorszego, co może przydarzyć się piłkarzowi. Wielu piłkarzy wraca bez problemu do formy, jednak wielu do formy już nie wraca. Czy myśli Pan o tym co będzie, gdy okaże się, że powrót do gry jest jednak niemożliwy?

- Obawy o formę dotyczą także zawodników zdrowych. Dobra dyspozycja czasami znika bez śladu i trudno ją odnaleźć. Na razie ostro rehabilituję się i koncentruję się nad tym, żeby jak najszybciej wrócić na boisko.

Rehabilitacja przebiega pod okiem Filipa Pięty. Na czym ona dokładnie polega?

- Od rana, od poniedziałku do soboty, ciężko pracujemy. Trzy, cztery godziny, następnie przerwa na obiad, później kontynuujemy ćwiczenia. Generalnie skupiamy się na odbudowie grup mięśniowych, mobilności stawu kolanowego czyli wyprost - zgięcie, stabilizacji, pracy nad bliznami. Jest też wdrożone boisko, 30-40 minut zabawy z piłką. Tak to na dzień dzisiejszy wygląda.

Od pierwszego lipca będzie Pan już oficjalnie piłkarzem Wisły Kraków. Czy jest szansa, że wzmocni Pan drużynę w eliminacjach do Ligi Mistrzów lub w początkowych meczach rundy jesiennej?

- Na razie przechodzę rehabilitację i myślę, że indywidualnie będę trenował właśnie od pierwszego lipca. W tym momencie nie da się jeszcze jednoznacznie określić kiedy wrócę na boisko.
http://sport.interia.pl/raport/wisla...a-oboz,1323865
Odpowiedz cytując
MarciN90
Member

Od: 09.2006

Stary 16.06.2009, 23:35
http://www.youtube.com/watch?v=3jrevVVxqGE
Piotrek!!! Brożek!!! dawajcie komentarze na youtubie pasowałoby w końcu zacząc doceniac drugiego Brozia
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.06.2009, 22:23
http://sport.interia.pl/raport/wisla-liga-mistrzow/news/dzwonil-w-imieniu-anglikow,1324900

Mam nadzieję , że to co mówi Mały jest prawdą.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2009, 10:51
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/raport/wisla-liga-mistrzow/news/dzwonil-w-imieniu-anglikow,1324900

Mam nadzieję , że to co mówi Mały jest prawdą.
Chyba Mały jeszcze nie ma menedżera, bo ten by mu zabronił tak mówić. Już widzę jak nasi działacze po takich słowach pewni siebie proponują Małemu jakieś grosze zamiast porządnego kontraktu na który zasługuje.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 18.06.2009, 22:47
Po takim wywiadzie jakim udzielił Mały ,fajnie ze sa jeszce pilkarze ktorzy klub traktuja jako cos wiecej

jasne ze dzis klub=pracodawca ,ale sa wyjatki bo w zyciu kasa nie jest najwazniejsza.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marcinklon
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.06.2009, 17:00
teraz Małego będą na każdym kroku "próbować" czy się przypadkiem nie zachwieje ze swoją wiarą w jeden klub
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.06.2009, 18:01
Patryk Małecki ma podobno dwie oferty z Premiership. Niestety, jak czytamy oferty są tak super, hiper, ekstra tajne, że prawdopodobnie nie wiedzą o nich nawet przedstawiciele angielskich klubów.

Hmm... Niektórych dziennikarzy trzeba najwyraźniej lekko pohamować - odkąd w 1992 roku założono Premiership, żaden Polak grający w polu nie trafił tam bezpośrednio z polskiej ligi. I teraz nagle miałby to być Małecki? Tak, oczywiście, na sto procent... Może nam się to podobać lub nie, możemy to uważać za niesprawiedliwe, ale nasza ekstraklasa dla Anglików nie istnieje. Są tak zapatrzeni w siebie, że zdecydowanie poważniejsze są dla nich mecze Gillingham - Shrewsbury niż Legia - Wisła.

Dla Małeckiego - który zresztą w poprzednim sezonie się wyróżniał, ale nie był jakąś wielką gwiazdą całej ligi - sukcesem byłoby otrzymanie oferty z Championship i w ten sposób spróbowanie walki o Premiership. W drogę na skróty na jego miejscu byśmy nie wierzyli. West Ham, o którym się wspomina, ma na pozycji Małeckiego Valona Behramiego, kupionego z Lazio Rzym za pięć milionów funtów. To jest inny świat.

O Małeckim w Premiership donosi między innymi krakowski oddział "Gazety Wyborczej". Podobno wiślak się waha, czy chce grać w najbogatszej lidze świata. To zupełnie jak Radosław Sobolewski, którego - zdaniem tej samej komórki "GW" - chciał Manchester City, po fiasku negocjacji z Kaką.

"Weszlo.pl"

W sumie nie wiem dlaczego po nim jadą.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 19.06.2009, 18:30
A w którym miejscu tego artykułu po nim jadą?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.06.2009, 18:34
element napisał(a):Wyświetl post
Bo weszlo to kurewski portalik i powinien być tu zablokowany.

zaprzestałbym ich reklamować bo to gorsze mendy niz Dawidowski.

Z początku byli śmieszni ale teraz są załosni z tymi swoimi opowieściami z krypty..
ale co niby takiego zrobili? Niestety piszą prawdę której niektórzy nie chcą widzieć. Dobrze podsumowana oferta Man City dla Sobolewskiego.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 20.06.2009, 12:25
Beto odchodzi z Wisły

Cytat:
Brazylijski napastnik Beto odchodzi z Wisły Kraków - poinformował klub.

Kontrakt piłkarza wygasa 30 czerwca i nie zostanie przedłużony.
- Beto nie spełnił naszych oczekiwań, w związku z tym klub nie przedłużył z nim kontraktu - powiedział dyrektor sportowy Wisły Kraków, Jacek Bednarz w rozmowie z serwisem wisla.krakow.pl.

Beto trafił do Wisły zimą z brazylijskiego CA Bragantino. W rundzie wiosennej rozegrał sześć meczów w Ekstraklasie, jednak nie zdołał zdobyć ani jednego gola.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.06.2009, 12:27
Sobol przedłużył kontrakt
http://www.90minut.pl/news/95/news95...t-z-Wisla.html
Odpowiedz cytując
wdały
Banita