|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na TV4 właśnie leci klasyk, jeden z kultowych filmów naszej młodości (born in 80's)
"Ręka śmierci" - VHS rules![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() btw Tarantino robiąc "Kill Billa" garściami czerpał z filmu Woo ![]()
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 06.06.2009 o godz. 20:01.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ale pamiętaj, że:
Gdzie 80`s mówią dobranoc tam 70`s mówią dzień dobry ! Ładnie to tak pyskować Starszej Pani ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
- szkoda że to tylko reżyseria a nie też scenariusz, bo Refn to Bóg jeśli chodzi o tą cholernie ciężką sztukę - mini recenzja już niebawem.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stan gry
byłem na tym wczoraj w kinie i bardzo dobra rola Russel`a fabuła nienadzwyczajna scenarzysta się nie popisał kilka wątków z filmu nie wyjasnione w połowie filmu wiedziałem jak się zakończy za długi jak dla mnie....... poniżej średniej |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakiś link do filmu MIASTO UCIECZKI? Opowiada on o kibicach do ktorych strzelano z ostrej amunicji. Pozdro
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ostatnio oglądałem film "Push"
Jesli ktoś lubi filmy typu "Wanted" to pewnie mu sie spodoba. Ogólnie fajny film, lekko piepsznięty, ale na nudny wieczór akurat w sam raz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polecam "The Hangover"
Co tutaj duzo mowic jeden z lepszych ostatnio filmow komediowych. "Czterech dobrych kumpli wyrusza na wieczór kawalerski do Las Vegas. Następnego ranka dopada ich kac-gigant, przyszły pan młody znika, a pozostali nie pamiętają, co się stało. Wyruszając na poszukiwanie kolegi, odkrywają, że jeden z nich poślubił striptizerkę, drugi miał doświadczenie homoseksualne, a wszystkich czterech ściga lichwiarz – bandyta." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Jezeli ktos lubi tematyke gangsterską to polecam film : Mexican Gangsta. Dzieje sie, oj dzieje. Taki rodzaj ballady od gangsterach. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Co do Oporu, szok ze ktokolwiek w Polsce moze to gowno zachwalac po tym ile tam jest klamstw... ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Elo. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Widziałam "Wojnę polsko-ruską" i na pewno film warto zobaczyć choćby ze wzgledu na formę - bardzo oryginalną, jak na polskie kino. Szyc - co by o nim nie mówić - gra rewelacyjnie, podobnie jak Sonia Bohosiewicz. Niektóre sceny i teksty - świetne.
Jest tylko jeden problem ...... ten film jest o niczym, nie jestem w stanie znaleźć w nim jakiegokolwiek sensu. Byc może gdybym czytała książkę mogłabym miec inne zdanie, ale juz dawno nie widziałam filmu zrobionego tak bardzo na zasadzie "sztuka dla sztuki".
Ostatnio edytowane przez Illargui : 16.06.2009 o godz. 21:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
A propo"sztuki dla sztuki" to w dzisiejszych realiach gdzie hajs ma władze, naprawde trudno jest ustrzelić taki ewenement. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Pojemnik z antymaterią otrzymaną w CERN.Film nie taki zły, aczkolwiek parę schematów w nim zostało powielonych, i niektóre rzeczy stawały się przewidywalne. Ja nie narzekam, bo za bilet nie zapłaciłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Warto obejrzeć Taksówkarza i Łowcę jeleni z De niro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
świetne filmy, jak jeszcze nie oglądałeś to nie trać czasu i odpalaj odtwarzacz, poważnie
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Polecam film Tożsamość. Zapowiada się jak zwykły thriller, 10 ludzi zostało uwięzionych na odludziu podczas burzy i jak to zwykle w takich filmach bywa zaczynają ginąć po kolei. Mimo to wcale nie jest tak łatwo wskazać mordercę, warto zwracać uwagę na szczegóły.
Zdecydowanie warto obejrzeć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: 1111111
Ostatnio edytowane przez Maciejj : 17.06.2009 o godz. 13:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
"Anioł i demony" takie sobie - wiele szumu i emocji tak naprawdę o nic. Nie wszyscy wiedzą, ale film nie kręcony w Watykanie, bo filmowcy nie dostali zgody (czemu się zresztą nie dziwię ) dlatego graficznie film wypadł całkiem nieźle, wszystko odtworzone z wielką dokładnością.Co mi się szczególnie nie podobało - akcja dzieje się bardzo szybko, za szybko. Bohaterzy nie mają 48 godzin na wykonaniu "misji" (nie chcę powiedzieć za dużo ) a zaledwie 4. Oglądanie szczególnie utrudnione gdy brakuje dubbingu, czy lektora - napisy znikają zanim doczytasz do końca.Jak napisał Mistel schemat powielany wiele razy, dlatego mnie film niczym nie zaskoczył. Autorzy chcieli ratować pomysł i na końcu trochę zagmatwali, ale to tylko pogorszyło sprawę. Film odradzam, szkoda kasy ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
W Imie Ojca - TVN7 teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakie mi polecicie filmy sensacyjne/akcji takie z lat 90? Coś jak "Szklana pułapka". Kiedyś też oglądałem w TV jakiś amerykański film o szakalu. Chodzi mi o takie klasyczne, dobre kino akcji, gdzie nie było tyle efektów specjalnych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
,,Godzina zemsty", ,,Teoria spisku", ,,Ostatni skaut"
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez licoo : 17.06.2009 o godz. 20:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Tango i Cash" (absolutny klasyk), "Nikita" (francuska!), "Con Air - lot skazańców", "Święci z Bostonu" (uwielbiam ), "Gorączka" (Pacino, De Niro), "Bad Boys" (następny klasyk), "Ścigany", "Czas patriotów" i ewentualnie "Długi pocałunek na dobranoc" i "Ostatni skaut".![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ewentualnie Ronin
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Within the Whirlwind
wie ktoś kiedy będzie premiera? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widział ktoś film Kolskiego "Afiona i pszczoły"?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|