|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Widze że jak co roku dużo z was jest naprawdę łatwowiernych. Ludzie! Rok temu nw wikipedii już pisało że Nei przeszedł do Wisły, i jakoś go nie widziałem w żadnym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Zgadzam się z kolegom to tylko kwestia czasu aż podpisze kontrak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pamętacie jak kupowliśmy Neo z bułgarii a on poszedł do Arabów.
Już wtedy wszyscy się podniecili i wyszło jak zwykle.Dopóki nie podpisze kontraktu to ja nie wierzę w nikogo |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A w pakiecie z Morfeuszem tego Neo sprzedawali, czy nie? Bo nie bardzo mogę sobie przypomnieć...
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spokojnie nie jarajcie sie jakimś anonimowym kopaczem ze słabiutkiej ligi węgierskiej, zwłaszcza, że "znacie" go jedynie z youtube'a... beto też był gwiazdą tegoż portalu
przyjdzie pokaże się z dobrej strony to ok ale na razie to ochłońcie co niektórzy ![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Beto gwiazdą youtuba? Oglądałem te filmiki i od razu było widać że to drewno. Gwiazdą youtuba był Rodrigo Mannara, który miał być następcą Kosy... I ten zawodnik robił wrażenie na filmach. W sparingu w Wiśle strzelił piękną bramkę. I po tej bramce słuch o nim zaginął...
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,67...trudniac_.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zakładając nawet, że teoria "Zwalnianie pracowników Telefoniki = Konkretne transfery Wisły" się sprawdzi, to popatrzmy na to z innej perspektywy. Awans Wisły do fazy grupowej Champions League, to 3 mln euro na czysto.
Zasada jest prosta - Liga Mistrzów to zwrot pieniędzy wyłożonych na piłkarzy (a przecież jeszcze dużo zostanie, ba nawet bardzo dużo). Po za tym - wiadomo, że media zrobią wszystko, żeby tylko "błysnąć" jakąkolwiek sensacją. Ten artykuł traktowałbym raczej z przymrużeniem oka, bo jest to celowe wyciąganie brudów na wierzch.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 14.06.2009 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ludzie, bądzmy poważni, nie domagajmy się kasy na transfery od TF w momencie kiedy ludzie tracą pracę.
całe rodziny stają teraz przed ogromnym problemem...i to jest ludzka tragedia. A nie to czy przyjdzie do nas zawodnik X czy Y... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
TF juz dawno zwolnila te 900 osob...a nie teraz jakos na dniach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
to są jak zwykle .......ety prosto z wybiórczej
która od momentu wrzucenia na stronę wywiadu ze Skorżą TRZYKROTNIE zmieniła tytuł wywiadu oczywiście za każdym razem na bardziej sensacyjny rzygać się chce... no cóż cała wybiórcza co do zwolnionych ludzi z TF zostali zwolnieni co najmniej trzy - cztery miechy temu jak dla giewu jest to tak sensacyjny temat, że należy to wywalić na czołówkę tekstu żenuła ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,67..._za_darmo.html
ALBO wybiórcza jest totalnie do dupy albo naprawdę ten Leandro przedłużył umowę ... Oba warianty możliwe, ale bardziej skłaniam się ku temu pierwszemu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
a ja bym się nie zdziwił gdyby to była prawda.Kto zostawia taka decyzje na ostatni dzień?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Albo juz jest "podpisany" przez Wisłe..
Baszczu tez nie informowal mediów,ze podpisal kontrakt z Atromitosem juz w kwietniu.. Miejmy nadzieje ze tak tez jest w przypadku Leandro..jeśli jest inaczej to nasz zarzad sie nie popisal! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Drewniany Nowak" to może straszyć Partizany co najwyżej na Xboxie bo mu przecież nogę urwało i będzie gotów za 2 miechy....
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_10790.htm
Może to nic konkretnego, ale daje jakieś nadzieje Ja w polskiej lidze nie widzę nikogo młodego i lewonożnego nadającego się na lewe skrzydło u nas. Ktoś pisał że Zieniu nie miał techniki, owszem nie miał to on dryblingu i szybkości, ale świetnie ułożoną stopę to wrzutki i strzałów technicznych, wolny z Lechią, te gole z powietrza w poprzednim sezonie(fakt wszystko mu wpadało ) ale na pewno jak dostawał piłkę to nie walił na siłę.Glika widziałem w wielu meczach i ma papiery na granie i jestem ciekawy jak poradziły by sobie u nas gdzie w większości meczów my przez 70 minut ciśniemy, jest paru graczy w naszej rodzimej lidze których prawdziwa wartość była by zweryfikowana u nas, mogli by eksplodować albo zgasnąć. Kasprzik może być 2 Pawełkiem, albo go przewyższyć, nikt go nie widział w warunkach kiedy ma się 3-4 interwencje w meczu max Pawełek przed przyjściem też był dobry, bo miał 10 interwencji w meczu nikt wtedy nie patrzył na jego wybicia, pewny chwyt itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To prawda - zwolnienia były ogłoszone już w zeszłym roku. Po prostu teraz doszły do skutku.
Moim zdaniem nie ma to żadnego przełożenia na transfery. I tak miało nie być żadnych szaleństw, biorąc pod uwagę grę poza stadionem. Kupujemy zawodników darmowych, z kartą w ręku. Przykład Marcelo pokazuje, że czasem i w ten sposób można trafić perełkę. Przykład Beto - że równie prawdopodobna jest wtopa. Ale jeśli odpowiednio się podpisze umowę (05, roku + możliwość przedłużenia) - to straty są minimalne. I jeszcze jedno. Nie podobają mi się pomysły wymiany Glik albo Kasprzik - Kowalski. Nasz stoper nie jest gorszy od Glika, a jest już naszym zawodnikiem - nie trzeba go kupować. Zna też zawodników, więc nie będzie tracił czasu na aklimatyzację. Natomiast taka "wymiana" będzie nas dodatkowo kosztować. Kasprzik to z kolei bramkarz, który na pewno nie jest o klasę lepszy od Pawełka. Tu jednak się specjalnie nie martwię - Kasprzik wybierze pewny plac w Amice, zamiast rywalizacji z Pawełkiem w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 15.06.2009 o godz. 08:05.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dokładnie Mi się wydaję że trzeba brać takich zawodników gdyż oni mogą okazać się jednych z najlepszych w drużynie tylko trzeba brać z zagranicy bo w Polsce z tym cieniutko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na www.wislaportal.pl jest ciekawy wywiad ze Skorżą, widać, że pieniądze na zawodników są i to tylko kwestia czasu jak będą podpisywane kontrakty...
Myślę że coś drgnie już w tym tygodniu i będa wzmocnienia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
To tylko taka gra psychologiczna na osłabienie rywala
Poza tym i tak najważniejsze jest to, że Semir usłyszał, że ktoś mu chce dać tyle co u Was x2 i już macie po grajku.Co do naszych potencjalnych wzmocnień to moim zdaniem: Glik - dobry ruch, Kowalskiemu wróżę najwyżej poziom Jacka Matyji, Glik ma potencjał był o wiele lepszym Kasprzik - no nie wiem. Nie za mały on jest? Leandro -
Ostatnio edytowane przez arti : 15.06.2009 o godz. 09:43.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|