The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2009, 20:30
No dokładnie. Mogli nawet śpiewać, ze k...y pokonają.

Odpowiedz cytując
małolatTS
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.06.2009, 21:07
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Tez napisalem wyzej, ja osobiscie siedzialbym cicho w tym temacie bo bylo mi niezrecznie albo spiewal jakies niezobowiazujace piosenki. Ale Lech po raz kolejny pokazuje ze dla swojego sukcesu zrobi wszystko. Najpierw sprzedali klub, teraz sprzedaliby przyjaciol za swoje drugie miejsce i 200 tys. zl. Wczesniej sprzedali Baltyk dla Arki, ostatnio rok po wachaniu z Widzewem bawia sie z ŁKS-em. Wieszaja na swoim stadionie flagi 'honorowo' ukradzione z magazynu. Krzycza w nasza strone o nozownikach stojach ramie w ramie obok pomyslodawcow tej zabawy. Przy okazji ikona ich klubu handluje meczami co nie przeszkadza aby nadal zlodziej byl idolem prawie calego miasta.
Oczywiscie ze sa ekipa topowa i nalezy im sie podziw za organizacje, wyjazdy czy oprawy. Ale Lech ma bardzo duzo za uszami i o takich rzeczach nalezy rozmawiac zeby czasem nie stalo sie to normalnoscia. Bez kitu dobrze ze ze sprzetem nie biegaja bo gdyby to zrobili to zaakceptowalaby to cala Polska i dopiero byloby ciekawie..
Dodałbym do tego jeszcze cudny trans z okazji wprowadzenia komisarza w PZPN. I to nie jest żadna napinka, po prostu o pewnych rzeczach trzeba mówić, bo inaczej szerzą się później mity o arcyhonorowych pyrkach.
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.06.2009, 17:55
jak ktoś ma dostęp to na Canal+ sport wlasnie zaczela sie powtorka Lech-Cracovia (zaczela sie II polowa)

będzie wiadomo co się działo w okolicach 75-85 min i bedzie mozna zweryfikowac swoje opinie...
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.06.2009, 11:51
Tak polscy kibole wyzywają Tuska

http://www.dziennik.pl/sport/pilkano...aja_Tuska.html
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.06.2009, 11:59
co do Lecha to pamiętacie co bylo u nas w sezonie bodajże 2005 /2006 na ostatnim meczu u siebie z Arką? Też się rozwiała po trybunie fama ,że Legia przegrywa, co dawało nam jeszcze szanse na mistrza przy wygraniu w Warszawie a chodziło o to ,że przegrywa warszawska drużyna ,ale ta druga,Polonia
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 09.06.2009 o godz. 12:16.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 09.06.2009, 12:11
Maro-TS-NH napisał(a):Wyświetl post
co do Lecha to pamiętacie co bylo u nas w sezonie bodajże 2005 /2006 na ostatnim meczu u siebie z Arką? Też się rozwiała po trybunie fama ,że Legia przegrywa, co dawało nam jeszcze szanse na mistrza przy wygraniu w Warszawie a chodziło o to ,żę przegrywa warszawska drużyna ,ale ta druga,Polonia
Euforia trwala pare min, zanim wiekszosc sprawdzila ze to byl farfocel
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.06.2009, 15:39
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Gdybyś urodził się w minionej epoce, byłbyś idealnym człowiekiem do propagandy. Swoje pseudo-teorie opierasz na jakiejś dziwnej ideologii kibicowania, podpartej niechęcią do Lecha. Wyobraź sobie, że w 80 minucie meczu, gdy ktoś puszcza na trybunie plotę że Śląsk prowadzi 2:1 (co słychać nawet w relacji Canal Plus, kiedy to ok. 80 min słychać niezrozumiałą reakcję trybuny, na którą reagują natychmiast komentatorzy, sprawdzając wynik w Krakowie), trudno nie nawoływać drużyny do zwycięstwa. Ale orzeu był oczywiście w Poznaniu i pozjadał wszelkie rozumy i wie wszystko.

W tej sytuacji względem Arki i Cracovii najuczciwszym z rozwiązań było zagrać normalny mecz, normalnie kibicując. Ale jakoś na to trudno Tobie wpaść.

Skoncz juz chlopie ..

albo nie zostan ,przynajmniej mozna sie posmiać.

A z tymi kibolami i Tuskiem to niezłe ,ciekawe jak rząd zripostuje.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.06.2009, 08:22
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Skoncz juz chlopie ..

albo nie zostan ,przynajmniej mozna sie posmiać.

A z tymi kibolami i Tuskiem to niezłe ,ciekawe jak rząd zripostuje.
Podczas najbliższego posiedzenia wywieszą jakiś transparent plus ze dwie flagi na kiju
Ale akcja dla mnie całkiem pozytywna
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 11.06.2009, 09:21
Ciekawa oprawa Podbeskidzia, chyba nie była tu prezentowana:

W Bielsku powoli zaczyna się dziać coś ciekawego pod względem utras.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 13.06.2009, 21:48
często czytam na forum Lecha temat pt 'podsumowania' (są tam zamieszczane najlepsze oprawy rundy czy też sezonu).

Jak tak widzę oprawy Lecha, to nie wiem czym się ludzie tak podniecają. Szczególnie Ci z Poznania. Co komentarz, to ranking źle ułożony, oprawa kluby 'x' za wysoko, a oprawa Lecha za nisko. Albo jestem zdziwiony, że oprawa Lecha jest na drugim miejscu, a powinna wygrać. Co fajnego było w choreo 'jupitery' http://i43.tinypic.com/1q51qh.jpg ? Gdyby mi ktoś nie napisał, że są to jupitery, to w zyciu na to bym nie wpadł ;D Ani razu nie nikt nie napisał, że oprawa Lecha jest za wysoko, zawsze narzekania, że za nisko, za nisko, za nisko. I piszą to ludzie z Wiary Lecha i LPU (z tego co się zdołałem zorientować)

Oprawy Lecha nie podchodzą mi do gustu, o wiele bardziej wolę ultraskę Widzewa.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.06.2009, 22:50
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Oprawy Lecha nie podchodzą mi do gustu, o wiele bardziej wolę ultraskę Widzewa.

Mam podobne zdanie. Jak tak obserwuje to oprawy Lecha (i tez np. Korony) to rzuca mi sie w oczy taki monumentalizm, bogactwo etc etc, tylko jakiegoś sensu zwykle brak, a jak dla mnie to o to chodzi w tych rzeczach.
the end
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 13.06.2009, 23:23
A u nas brak wykonania, które bardziej przyciąga uwagę niż sens choreo. Zwykły piknik nie będzie rozkminiał przesłania jeśli uwagi nie przyciągnie świetne wykonanie oprawy, czyli takie jak na Lechu, Koronie, Widzewie, Jadze czy ŁKSie, bo co widza meczu obchodzi to, że osoby postrzegane przez niego jako bandyci i prowokatorzy wszelkich zamieszek nie będą mogli odpalać rac itd.
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 14.06.2009, 06:07
Jestes pewien ze uwage przyciaga bardziej wkonanie niz pomysl? Bo ja jakos bardziej pamietam np. zwyklego karpia po zydowsku niz racowisko + flagi z meczu z Pogonia Szczecin.
Zreszta bez jaj zeby za wzor stawiac nam ŁKS albo Korone, ktorej wyszla moze jedna oprawa na 50

Co do Lecha. Gdyby oni ukladali ranking to sami sobie przyznaliby pierwsze, drugie, trzecie i tak do trzydziestego miejsca a potem stwierdziliby ze sie zmeczyli i ranking koncza na 30 miejscu.
Samouwielbienie w Poznaniu przebija nawet meczenstwo na Kałuży.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 14.06.2009 o godz. 10:28.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.06.2009, 08:22
TTJ
Nie bardzo wiem co sklonilo Cie do takich wnioskow skoro ostatni ranking zostal skomentowany przez jedna osobe, a poprzedni mial miejsce dobre kilka miesiecy temu? Moze po prostu chciales zaplusowac na obcym forum? Jak widac nie jest to trudne. Zupelnie jak "Fakt" trafiles ze swoim materialem na podatny grunt i juz zyskales przynajmniej jednego, wiernego fana! Z ciekawosci zapytam, czy poswiecasz czas na czytanie tematow pomeczowych z tego forum? Naprawde polecam. Tutaj kazda oprawa niezaleznie od wykonania jest swietna
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 14.06.2009, 08:57
Nie mge sie oprzec wrazeniu ze przynajmniej dwoch kibicow Lecha ma ta strone ustawiona jako startowa. Wystarczy napisac slowo "Lech" i w przeciagu max dwoch godzin ktorys z nich sie tu pojawia. Niezaleznie czy jest to czwartek, 23.30 czy niedziela 9 rano. Zauwazyles moze podobna nadaktywnosc kibicw innych klubow na forum Lecha? Czy taka perwesja to tylko poznanska przypadlosc jednak?
ToTylkoJa jesli jest tak jak mowi nasz nadaktywny kolega z Poznania t mam prosbe, poniewaz zdeydowana wiekszosc z nas nie sledzi forum Lecha na biezaco, nie wprowazaj nas tutaj w blad bo po co?
Aha, rozwiazala sie juz moze zagadka z dopingiem na meczu z Cracovia? Nikt nie ogladal powtorki na c+ ?
Ostatnio edytowane przez orzeu : 14.06.2009 o godz. 10:28.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 14.06.2009, 10:25
orzeu, oni to na pejdżera dostają..
mają osobistą sekretarkę, która śledzi całe forum w poszukiwaniu słów klucz, tj. "Lech", "Poznań", "Kolejorz" i po znalezieniu takiego odrazu wysyła im info.

Cytat:
Z ciekawosci zapytam, czy poswiecasz czas na czytanie tematow pomeczowych z tego forum? Naprawde polecam. Tutaj kazda oprawa niezaleznie od wykonania jest swietna
taa, bo niby nikt nie powiedział ani jednego złego słowa np. po oprawie z Polonią (kiedy wszyscy zachwycali się niepełną gwiazdą w środku) lub pomysłowi, że diabelska oprawa jest z szarf, a nie jako sektorówka, co wg niektórych popsuło efekt. nikt też nie krytykował tego, że efekt oprawy psuły nam na początku rundy przejścia (schody). trochę samokrytyki wielkopolanie, bo błędy też dostrzegać trzeba.

ps. wg mnie najlepsza rozkmina tej rundy, to jednak oprawa "miś-owa" Widzewa, szacuneczek..
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 14.06.2009, 12:18
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
TTJ
Nie bardzo wiem co sklonilo Cie do takich wnioskow skoro ostatni ranking zostal skomentowany przez jedna osobe, a poprzedni mial miejsce dobre kilka miesiecy temu? Moze po prostu chciales zaplusowac na obcym forum? Jak widac nie jest to trudne. Zupelnie jak "Fakt" trafiles ze swoim materialem na podatny grunt i juz zyskales przynajmniej jednego, wiernego fana! Z ciekawosci zapytam, czy poswiecasz czas na czytanie tematow pomeczowych z tego forum? Naprawde polecam. Tutaj kazda oprawa niezaleznie od wykonania jest swietna
czyli wg Ciebie liże tyłki? Szkoda, że nie napisałeś czegoś w podobnym tonie, gdy stanąlem po stronie Lecha w sprawie ostatniego meczu Lech Cracovia (chodzi o zachowanie kibiców). Chciałem zaplusować u Lechitów czy nie? O ile dobrze pamiętam, to poparłeś mój komentarz (czyli trafiłem jak 'Fakt' na podatny grunt i zyskałem wiernego fana w Twojej osobie-tak mi się wydaje, że to byłeś, Ty, ale mogę się mylić). O oprawach Wisły też się wypowiadałem, że niektóre są pomysłowe (jak ta z karą za złodziejstwo i oprawy), ale fatalnie wykonane (na 'C' mieli lepsze wg mnie). To co mam to powtarzać na każdym kroku? Chyba raz wystarczy.
Ale nie zaprzeczysz, że tak nie jest. Wg Was Wasze oprawy zawsze są za nisko, nigdy za wysoko (wg wypowiedzi na forum)
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:24
czyli wg Ciebie liże tyłki? Szkoda, że nie napisałeś czegoś w podobnym tonie, gdy stanąlem po stronie Lecha w sprawie ostatniego meczu Lech Cracovia (chodzi o zachowanie kibiców). Chciałem zaplusować u Lechitów czy nie? O ile dobrze pamiętam, to poparłeś mój komentarz (czyli trafiłem jak 'Fakt' na podatny grunt i zyskałem wiernego fana w Twojej osobie-tak mi się wydaje, że to byłeś, Ty, ale mogę się mylić). O oprawach Wisły też się wypowiadałem, że niektóre są pomysłowe (jak ta z karą za złodziejstwo i oprawy), ale fatalnie wykonane (na 'C' mieli lepsze wg mnie). To co mam to powtarzać na każdym kroku? Chyba raz wystarczy.
Ale nie zaprzeczysz, że tak nie jest. Wg Was Wasze oprawy zawsze są za nisko, nigdy za wysoko (wg wypowiedzi na forum)
Badzmy powazni. Piszesz "Co komentarz, to ranking źle ułożony, oprawa kluby 'x' za wysoko, a oprawa Lecha za nisko. Albo jestem zdziwiony, że oprawa Lecha jest na drugim miejscu, a powinna wygrać.", a skoro dokladnie czytasz ten temat, to zauwazyles tez, ze czasem nasze oprawy sa tam krytykowane, jak rowniez omawiane sa oprawy innych druzyn. Szkoda tylko, ze zapomniales o tym wspomniec. Jeszcze jedno - pokaz mi post z forum Legii, lub z tego, gdzie kibic Legii/Wisly stwierdza, ze oprawa jego ekipy jest za wysoko w rankingu Jak masz czas to poszukaj, jesli nie - nie marnuj cennych minut
A roznica z dyskusja o dopingu jest chyba oczywista. W tamtym przypadku nas, osoby bedace na stadionie bronily fakty, ktorych nie potrafili zrozumiec kibice Wisly, bedacy w trakcie trwania meczu na drugim koncu Polski. Tutaj wyskakujesz nagle ze swoja blyskotliwa teza - nasze forum jest pelne pychy, bo kilka miesiecy temu ktos napisal, ze nie jest zadowolony z rankingu opraw. To normalne zachowanie?

Orzeu - widzisz, jedni spelniaja sie w manipulowanu faktami i tworzeniu dziwnych tez, inni lubia je obalac
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.06.2009, 14:36
zauwaz, że co u was (na forum) pojawi sie jakas oprawa innego klubu to komentarz Patryka "Azalii" wygląda mniej wiecej "...,ale my zrobilibyśmy to lepiej"
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:39
Aha, rozwiazala sie juz moze zagadka z dopingiem na meczu z Cracovia? Nikt nie ogladal powtorki na c+ ?
myslalem ze oglądałeś i dlatego nie poruszales tematu by nie przyznac sie do blędu

ToTylkoJa - widzisz tylko jedną strone medalu nie zauwazasz ze na KAZDYM forum klubowym (daleko nie szukaj) sa zawsze OCHY i ACHY nad CUDOWNĄ oprawą ultrasów danego klubu...
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 14.06.2009, 14:52
A z ciekawości przeczytałem tren temat na forum Lecha z oprawami polskich ekip i zauważyłem, że żadne oprawy nie są tak dokładnie omawiane (krytykowane) jak nasze. A już stwianie nas w jednym rzędzie z Polonią Warszawa to jakiś obłęd. Jeśli chodzi o nasz młyn to zdania się trochę zmieniły kiedy ktoś z Wiary LEcha napisał, że prezentujemy si ę efektownie i u siebie jesteśmy jednymi z najlepszych.A wszystko to piszą Królowie Ultras od 2 lat, którzy bez chwili zastanowienia sprzedali swój klub i popierają swojego pupilka Piotra R. śmiech na sali i tyle
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 14.06.2009, 15:09
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Badzmy powazni. Piszesz "Co komentarz, to ranking źle ułożony, oprawa kluby 'x' za wysoko, a oprawa Lecha za nisko. Albo jestem zdziwiony, że oprawa Lecha jest na drugim miejscu, a powinna wygrać.", a skoro dokladnie czytasz ten temat, to zauwazyles tez, ze czasem nasze oprawy sa tam krytykowane, jak rowniez omawiane sa oprawy innych druzyn. Szkoda tylko, ze zapomniales o tym wspomniec. Jeszcze jedno - pokaz mi post z forum Legii, lub z tego, gdzie kibic Legii/Wisly stwierdza, ze oprawa jego ekipy jest za wysoko w rankingu Jak masz czas to poszukaj, jesli nie - nie marnuj cennych minut
A roznica z dyskusja o dopingu jest chyba oczywista. W tamtym przypadku nas, osoby bedace na stadionie bronily fakty, ktorych nie potrafili zrozumiec kibice Wisly, bedacy w trakcie trwania meczu na drugim koncu Polski. Tutaj wyskakujesz nagle ze swoja blyskotliwa teza - nasze forum jest pelne pychy, bo kilka miesiecy temu ktos napisal, ze nie jest zadowolony z rankingu opraw. To normalne zachowanie?
Tak owszem, są czasem krytykowane. Ale to i tak nie przeszkadza w napisaniu, że powinna być wyżej.
Co do rankingów na innych stronach- nie ma raczej takich tematów, czy to na forum Legii czy Wisły. Są na nich raczej omawiane własne klubowe oprawy (zdarza się, że inne też). I owszem, na obu stronach są chwalone, ale raczej nie ma dyskusji, że oprawa Legii czy Wisły powinna być na pierwszym miejscu, albo wyżej od Lecha itp
Bo to o to mi cały czas chodzi.
Jakiej pychy? Opisuje stan faktyczny. Nic nie wymyślam. Tak jak kiedyś pisałem (szczególnie w rundzie jesiennej), że Lech grał najlepszy futbol w Polsce, tak teraz również staram się wg własnego zdania ocenić sytację (subiektywnego zdania dodam, bo nie mam monopolu na obiektywizm)

sq myślę, że odpowiedz na Twoje pytanie jest zawarta wyżej w poście do bbbnba. Chwalić własną oprawę, a wywyższać ją nad inne to moim zdaniem z lekka inna sytuacja. Skoro oprawę miesiąca/rundy/sezonu wybierają ultrasi w głosowaniu, to ten ranking jest dość obiektywny. A kibice na waszym forum często podważają 'obiektywizm' tego rankingu, szczególnie wtedy, gdy opraw/oprawy Lecha są nisko. Bo jak wygra, to żadnych 'ale' nie ma.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 14.06.2009 o godz. 15:12.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 14.06.2009, 15:36
ToTylkoJa...
powiem szczerze.
fajnie było jak można było konkurować z oprawami Legii, Widzewa bo tylko z tymi się konkurowało.. Legia była top1 pod wzgledem trafności, Widzew miał efektowne i nowatorskie...
ranking jest obiektywny ale (jak sam zauwazyles) tylko na naszym forum jest komentowany bo (jak sam zauwazyles) tylko na naszym form jest taki temat. Jest on w temacie stricte dotyczacym kibiców Lecha Poznan a nie w Hyde Parku.
Jakby byl na tym forum czy na forum Legii temat który odnosi sie do rankingu to pewnie tez pojawilyby sie komentarze "dlaczego tak nisko" "dlaczego Lech nr1 - przecież my mieliśmy lepsza"
I zauważ że komentarzy "obiektywnych" jest sporo
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 14.06.2009, 20:48
Hiehie co za bufoniada
Kolego wikeszosc waszych opraw nie jest na poziomie wyzsxym od GKS, Gornika czy np. ŁKS-u a ty cos pieprzysz ze "dawniej byla w miare fajna rywalizacja trzech ekip ale teraz juz jej nie ma bo jestesmy bezkonkurencyjni"
Chyba ze interesujesz sie scena ultras od 3 lat to wtedy moze sporo tlumaczyc. Bez kitu co za blazenada

Szczecinianin mieszkajacy w Poznaniu zadal mi kiedys glupia zagadke:
- Co robi Poznaniak po wyjsciu z toalety?
Krzyczy "Zrobilem najwieksza kupe w Polsce!"
Pozniej skyszalem jeszcze dokonczenie tej zagadki
"No dobra, moze nie jest najwieksza w Polsce ale na pewno jest wieksza niz kazda kupa warszawska!"

Im dluzej Lech w swoich ubloconych jeszcze butach przesiaduje na salonach(czyt. osiaga jakis sukces sportowy) tym lepiej ta zagadke rozumiem
Wam sie bardziej w dupach przewrocilo niz... Nie moge znalezc kogos komus bardziej sie wydaje ze jest nie wiadomo kim i kto jest w sobie tak mocno zakochany niz wy.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.06.2009, 20:51
Nie moge znalezc kogos komus bardziej sie wydaje ze jest nie wiadomo kim i kto jest w sobie tak mocno zakochany niz wy.
Jola Rutowicz?

Lech = totalna bufoniada.

Okrzyknięci najlepszymi kibicami przez te same media, które kibiców nazywają kibolami.

Sprzedaliście się- fakt.

W rzeczywistości nie jesteście Lechem tylko Amiką- fakt.

Toteż zbierać ziemniaki w Waszym Pozenie i nie wchodzić na salony. I tak nic Wam z tego.

Jeszcze sezon, dwa, i Lech znowu będzie zamykał środek tabeli. Ciekawe co powiecie wtedy Połączycie się z Mieszkiem Gniezno?

Jak macie przychodzić tu na forum, atakować nas i robić jakieś wyrzuty- to wyjazd stąd.

Sprzedali się, sprzedali się, sprzedali się za lodówkę
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 14.06.2009 o godz. 20:56.

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.06.2009, 20:59
Ale macie ****a rozkminki jakiś Lech.. Dajcie im spokój niech robią co chcą.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 14.06.2009, 21:04
w sumie chciałem napisać to co orzeu, odnośnie rywalizacji Legii i Lecha i Widzewa...tak naprawdę, to nasze ekipy aż tak bardzo nie rywalizowały, bo gdy Legia była u szczytu, to Lech dopiero zaczynał raczkować. Gdy zaczeliście się rozwijać (taką przełomową dla mnie waszą oprawą jest ultrastyle) to u nas kończył się pewien etap- rozwiązanie się cyberfanów, a potem konflikt. Lech tak naprawdę na scenie ultras w dużym tego słowa znaczeniu liczy się od dwóch, góra 3 lat. Z tamtego okresu bardziej kojarze dobre oprawy Wisły niż Lecha (i jak dla mnie najbardziej niedocenianą krakowską oprawę na stulecie klubu). Gdzie był Lech, pokazuje już pierwsza strona 'podsumowania' http://forum.wiaralecha.pl/index.php...opic=4426&st=0

u Was jest komentowany, bo może tylko Wy macie taką potrzebę? I nie mówię, że nie ma obiektywnych komentarzy, bo są. Ale dotyczą kwestii, że oprawa klubu 'x' powinna być wyżej niż klubu 'y'. Ale nie wyżej od oprawy Lecha.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Stary 14.06.2009, 21:27
ToTylkoJa oczywiście że masz rację.
Moja skromna osoba miała na myśli jakieś ostatnie 3 lata

Choreo - kwestia gustu
Nie rozumiem zachwytu nad niektórymi (ale to zachwyty czysto z przywiązania do barw), a inne uważam za niedocenione - i gwoli ścisłości nie mowie tu koniecznie o choreo Lecha
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Stary 14.06.2009, 22:21
Prosze, prosze. Co za niespodzianka! 2 tygodnie po zakonczeniu ligi, trzydziesty raz w tym roku wraca na forum temat Lecha.
Biedni ludzie, naprawde nie potraficie bez nas zyc

Edit:
w sumie chciałem napisać to co orzeu, odnośnie rywalizacji Legii i Lecha i Widzewa...tak naprawdę, to nasze ekipy aż tak bardzo nie rywalizowały, bo gdy Legia była u szczytu, to Lech dopiero zaczynał raczkować. Gdy zaczeliście się rozwijać (taką przełomową dla mnie waszą oprawą jest ultrastyle) to u nas kończył się pewien etap- rozwiązanie się cyberfanów, a potem konflikt. Lech tak naprawdę na scenie ultras w dużym tego słowa znaczeniu liczy się od dwóch, góra 3 lat. Z tamtego okresu bardziej kojarze dobre oprawy Wisły niż Lecha (i jak dla mnie najbardziej niedocenianą krakowską oprawę na stulecie klubu). Gdzie był Lech, pokazuje już pierwsza strona 'podsumowania' http://forum.wiaralecha.pl/index.php...opic=4426&st=0
Haha to rzecz jasna nie jest bufoniada No wtedy Legia rzadzila, Lech raczkowal, potem był konflikt, ale gdyby nie konflikt Legia i tak by rzadzila, bo jest Legia. I z Warszawy, a "u nas we Warszawie..."
Widocznie slabo kojarzysz sprawy, ktore masz potrzebe komentowac. Jesli wg Ciebie poczatek ultraski to 2002/2003, to chyba nie mamy o czym dyskutowac. Zreszta nawet jesli wezmiemy pod uwage ten okres (ten w ktorym Legia robila najlepsze oprawy w kraju - z tym sie zgadzam), to tez mielismy kilka mniej, lub bardziej skomplikowanych, wiec nie wyjezdzaj tak smialo z tym raczkowaniem, bo przez przypadek stajesz sie wspomnianym wczesniej bufonem
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 14.06.2009 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.06.2009, 22:25
Cytat:
Nie moge znalezc kogos komus bardziej sie wydaje ze jest nie wiadomo kim i kto jest w sobie tak mocno zakochany niz wy.
Profesor Filipiak
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów