The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2009, 21:25
domino6669 napisał(a):Wyświetl post
[...] dla wisly ?
Jeśli taki jest twój ogólny stosunek do klubu, to lepiej graj po drugiej stronie.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 13.06.2009, 09:33
To nie chodzi o stosunek do klubu tylko ja chcę po prostu być piłkarzem. A za Cracovią nie jestem jeśli oto ci chodzi.
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Stary 13.06.2009, 11:07
Sorry za te pytajniki po słowie "Wisły" ale przypadkowo mialy być kropki
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 13.06.2009, 11:40
Arkasowi chodziło raczej o to że napisałem WISŁA z małej litery !

a co do castingu to pewnie w wakacje będzie...
Odpowiedz cytując
MatiBKS
Member

Od: 11.2007

Stary 13.06.2009, 11:41
domino6669 napisał(a):Wyświetl post
21 kwietnia byłem na castingu w Wisełce dla roczników 1992 i 1993 lecz nie moglem zagrac gdyz nie mialem karty zdrowia ale Pan trener powiedzial zebym sie nie martwil bo bedzie nastepny casting kolo 15 maja i nie bylo i chcialbym zapytac czy bedzie jeszcze w tym roku taki casting ? Aha i jest jeden problem chciałbym wyrobic gdzies tam karte bo nie gram obecnie w zadnym klubie ale bardzo chce grac dla wisly ?
chlopie otrząsnij sie.... nie masz karty zdrowia, nie masz klubu i Ty chcesz grać w Wiśle... tam grają zawodnicy z kadry Polski itp nie ma ludzi z przypadku....a na testy mozesz przyjsc w kazdej chwili ale w Twoim przypadku to chyba bez sensu....
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.06.2009, 12:35
gościu z czym masz problem idziesz do lekarza sportowego robisz badania i masz karte zdrowia.Chyba że wyjdzie ci jakaś wada to wtedy nie ma .A ty masz akieś przygotowanie wogóle żebyś po pierwszym treningu nie padł z braku kondycji...
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Stary 13.06.2009, 15:59
Ale lole z was. Po pierwsze niedowiarki to ze jestem bez klubu nie swiadczy o tym ze nie umiem grac to jedno po drugie to codziennie od dziecka gram w pilke okolo 4 godziny dziennie. Na zawsze z piłką. Aha i jeszcze jedno bylem na castingu widzialem gosci z klubów którzy grali i nic nie pokazali niewiem czego sie bali ale wyglądali na przestraszonych. I niewiem czemu w Polsce jest tak że ktoś kto mieszka na wsi lub nie gra nigdzie bo nie ma jak jest juz gorszy, to jest dziwne, wogóle to nie jest prawdą, moge sie zalozyc ze jakby dobrze poszukac to niejeden sklad ze wsi ogral by juniorów wisly.
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.06.2009, 16:42
Ale trenowałeś gdzieś, kiedyś przez dłuższy czas w jakimś klubie? Bo jeżeli nie, to w wieku już prawie 17 lat nie masz szans na nadrobienie zaległości. Poza tym, jeżeli nie jesteś przyzwyczajony do tego, że jestes obserwowany i oceniany przez trenera, radze się przygotować na to, że podobnie jak ci goście na castingu, też nie będzie Ci łatwo pokazać czegoś wielkiego, no chyba że masz bardzo mocną psyche.
A co do porównywania zespołów ze wsi z juniorami Wisły, czy jakiegokolwiek klubu - jako dzieciak brałem kilka razy udział w turniejach dzikich drużyn w Białymstoku. W największym z nich - turnieju Kuriera Porannego, praktycznie zawsze wygrywały drużyny, które prawie w całości składały się z zawodników Hetmana Białystok, bądź Jagi. Naprawde, różnica między dzieciakami trenującymi "profesjonalnie" piłke od np. 10 roku życia, a gośćmi grającymi nawet od rana do nocy na podwórku jest bardzo duża, może nie tyle w przypadku wyszkolenia technicznego, a zwyczajnej siły fizycznej, szybkości, wytrzymałości, psychiki.
Odpowiedz cytując
MatiBKS
Member

Stary 13.06.2009, 16:55
Zarówno juniorzy młodsi jak i starsi Wisły zostali wice mistrzami Małopolskiej Ligi Juniorów
Odpowiedz cytując
WysekTSW
Junior Member

Od: 12.2007

Stary 13.06.2009, 17:25
Domino prosze daj sobie na wstrzymanie bo ja akurat gram w jun w wiśle i powiem CI ze jak jestes bez klubu to mizernie widze twoje szanse bo jeszcze trzeba miec jako takie pojecie o taktyce a nie tylko nawalac na bramke przez 4 godziny na polu. Bardzo fajnie ze chcesz byc piłkarzem ale na takie decyzje trzeba sie decydowac o wiele wczesniej... a z ta zbieranina ze wsi to juz calkiem dojeb*les przyjdz na mecz popatrz moze nauczysz sie troche pokory bo to tez jest wazne. Pozdro
Odpowiedz cytując
Santiago19
Junior Member

Stary 13.06.2009, 18:18
zalogowałem sie, wbijam na temat, czytam i sie śmieje. śmieje sie z tych wszystkowiedzących i zadufanych w sobie "piłkarzy". haha przyszedł koleś sie poradzić, dowiedzieć sie co i jak a tu jakieś głupie teksty że nie ma szans. czytam to i nasówa mi sie myśl: "i wszyscy sie dziwią że w Polsce jest korupcja"

martinius028 napisał(a):Wyświetl post
A ty masz akieś przygotowanie wogóle żebyś po pierwszym treningu nie padł z braku kondycji...
rozumiem że Ty jesteś Dani Alvesem (o ile wiesz kto to jest), masz stalowe płuca, możesz dzień i noc trenować i sie nie zmęczysz chociaż nie wiem czy grasz. Twoim ulubionym piłkarzem jest pewie Cristiano Ronaldo bo cechami charakteru to sie raczej nie różnicie.

MatiBKS
bez sensu to jest to co piszesz. nawet gościa nie znasz. nigdy go na oczy nie widziałeś. nie wiesz jak gra. nie wiesz co potrafi. nawet nie spytałeś czy kiedykolwiek gdzieś grał. wziąłeś pod uwage talent i to że dopiero teraz można sie uwolnić np od rodziców? nie każdy ma z górki. ale jak chce sie coś robić to sie do tego dąży. a jak są przeszkody to trzeba je ominąć albo wyczekać. pewnie jesteś z jakiejś bogatej rodziny że pływasz w kasie i dlatego masz jakiś kontakt z Wisłą bo ponoć tylko wybrani ($$$$$$) mogą mieć z nią kontakt.
na przyszłość: najpierw poznaj, później oceniaj.

WysekTSW
Ty też go znasz bardzo dobrze że wiesz jakie on ma pojęcie o taktyce? wiesz co on robi na polu przez te 4 godziny? z tym nawalaniem na bramke to pewnie Twój trening dodatkowy bo jak to Ci przyszło do glowy.
pokora- a co Ty byś napisał gdybyś był w tej sytuacji i napisali Ci że nie masz szans? napisałbyś "no to trudno" mając straszne zamiłowanie do fiłki? chyba nie.

Arkas
chciałbym zobaczyć Twoje podejście do klubu.

no i dlaczego wszyscy sie dziwią że w polskiej piłce korupcja? założe sie że domino nie jednego z was by srogo wkręcił w ziemię.
pzdr. popracujcie nad nastawieniem do świata bo ciężko wam idzie "gwiazdorzy" za kase pffff
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Stary 13.06.2009, 18:21
Kurcze ale wy myślicie że ja sobie tylko strzelam bez sensu na bramke otóż nie przedewszystkim cwicze szybkosc, zwrotnosc wszystko z pilka. Zakupilem równiez sprzet do cwiczen specjalnie do tego zeby sie na testy przygotowac przygotowuje sie od jakiegos roku na te testy . Chce sie pokazac w wisle jesli sie nie uda trudno pujde do gdovii namawiany wielokrotnie ale wiem że mam szanse i nie mówcie mi o szansach bo jesli jezdzi sie na zawody szkolne w pilke nozna co rok nie mając klubu to chyba cos daje niewiem tak mi sie wydaje przynajmniej mi. Aha i jak pojade na te testy to specjalnie wam napisze zebyscie przyszli
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Stary 13.06.2009, 18:37
Jest w tym racja martinius ale w klubie tez jest miejsce na indywidualnosci " graj po swojemu byle klub na tym nie tracił "
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Stary 13.06.2009, 18:43
Nie ma co najeżdżać na chłopaka bo intencje ma dobre. Ja gram w juniorach małego klubu na podkarpaciu i jak teraz gram normalnie z kumplami to widze wielkie różnice. Jak grasz w klubie jest taktyka na pierwszym miejscu .Nawet jak jesteś drewniany a wypełnisz założenia taktyczne to nie wygląda to tak źle. Tak jak sie gra między sobą na podwórku to jest dużo więcej miejsca ,dużo indywidualności.

Ja ci życze powodzenia .Dopiero teraz piszesz że się przygotuwujesz do tych testów.Jeśli masz talent to powodzenia bo możesz się przydać naszej Wisełce.
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Stary 13.06.2009, 18:45
Nie przyjade sam jedziemy w dwóch
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Stary 13.06.2009, 19:04
a kiedy są te testy? to może też sie wybiore...
Odpowiedz cytując
domino6669
Junior Member

Stary 13.06.2009, 19:09
No właśnie miały być 15 ale nie było muszę dzwonić ja mam tez z nogą cos znaczy wiezadla cos tam uraz ale juz dwa miesiące temu mi sie to stalo ale lekarz powiedzial ze to nic takiego i moge grac ale nieraz czuje ból mam nadzieje ze noga wytrzyma jak tak to zdobywamy Wisłe bo mój kolega to pewniak wg mnie
Odpowiedz cytując
Skrzat
Member

Od: 12.2008

Stary 25.06.2009, 20:24
Owszem jest duża różnica między klubem a grą na podwórku ale nie myślcie sobie że tam w ogóle nie ma taktyki ja mam 10 lat i głównie gram kombinacyjnie z klepy prostopadłe piłki i preferuje ruch bez piłki tak żeby zostawili jednego wolnego do którego prostopadłe mija bramkarza i gol.Takich kombinacji jest z tysiąc wam się wydaje że to takie walenie na bramę z całej pery a tak nie jest a i umiejętności techniczne też są na dość wysokim poziomie efekt drużyna podwórkowa Śledzik Białystok 2:1 MOSP Jagiellonia.
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Stary 26.06.2009, 15:01
Wie ktoś kiedy Młoda Wisła i gdzie rozgrywa sparingi?( te najbliższe, Górnik Zabrze?)
Ostatnio edytowane przez Kibicka : 26.06.2009 o godz. 15:05.
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.06.2009, 16:26
Mam pytanie gdzie będą rozgrywane mecze w przyszłym sezonie w ramach Młodej Ekstraklasy?

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.06.2009, 09:12
Górnik Łęczna we wczorajszym testmeczu sprawdzał aż 34 piłkarzy. ....
oraz bramkarze Dariusz Trela (zespół Młodej Ekstraklasy Wisły Kraków) ....
Z tego grona zapewne niewielu zawodników będzie miało szansę zagrać w środowym sparingu ze Startem Otwock (początek o godz. 12:00).

http://www.90minut.pl/news/95/news95...-pilkarzy.html
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Stary 04.07.2009, 17:48
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc..._mlodej_wisly/

Testowani zawodnicy, może ci z castingu xD Nawet jacyś murzyni są.
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2009, 22:44
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._mlodej_wisly/

Kolejna porażka Młodej Wisły
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.07.2009, 13:29
http://www.wisla.krakow.pl/pl/mesa/m...a_znowu_gromi/

A tym razem... 8:1 w tym 2 bramki Niedzielana.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 11.07.2009, 15:32
Szkoda ze Niedzielan blokuje miejsce jakiemus juniorowi.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 14.07.2009, 21:20
czy wie ktoś może o której godzinie jutro w Grybowie młoda Wisła gra z kolejarzem? są dwie wersje o 15 lub 0 17 i nie wiem która prawdziwa?
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Granat17
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 16.07.2009, 10:03
Witam was !
Mam pytanie kiedy bd testy do Wisły do juniorów
Odpowiedz cytując
Domas
Banita

Od: 07.2008

Stary 18.07.2009, 10:13
http://krakow.naszemiasto.pl/sport/1025625.html młodziaki będą trenowali na Nadwiślanie
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.07.2009, 10:40
na oficjalnej w gronie wypożyczonych młodych z MESy jest Mateusz Kubicki. Ktoś wie gdzie poszedł
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
mrozonek
Banita

Od: 07.2009

Stary 02.08.2009, 21:13
mamy jakichś nowych piłkarzy w zespole ME w tym sezonie?

kiedyś był casting do drużyny, czy ktoś się zakwalifikował?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów