|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja mam pytanie... Jeżeli chciałbym grac w juniorach Wisły od przyszłego sezonu to mam poprostu przyjsc na trening czy musze sie skontaktowac wczesniej z trenerem
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czemu chłopaki jak Rajfur czy Kominiak nie debiutują w pierwszej drużynie ? Rajfur po Auxerre lub Bordeaux już nie pamiętam w juniorach, Kominiak na testach w Liverpoolu, w obliczu kontuzji Baszcza chyba czas ich wrzucić na głębszą wodę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jak zobaczyłem ten meczyk to przez pierwsze 5 minut pekałem ze śmiechu. Tempo akcji, pressing, twardość gry jest zupełnie nieporównywalna (słabsza) z ligą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czemu? Bo może oprócz otarcia się o tak znane kluby trzeba jeszcze być na tyle dobrym piłkarzem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
słyszał ktoś o castingu do młodej Wisły 19 maja
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ktoś mi to przesłał, więc podzielę się z Wami. Myślę, że przy ogromnej liczbie kibiców Wisły jesteśmy w stanie pomóc naszemu ukochanemu klubowi i rozejrzeć się wokół siebie, krytycznym okiem popatrzec na kolegów, rówieśników. Napewno są wśród Was talenty, a jeśli nie Wy sami to może znacie kogoś kto gra już w jakimś klubie w niższej lidze, a ta wiadomość do niego nie dotarła. Dajmy mu szanse spróbować się w ME. CASTING do drużyny Młodej Ekstraklasy Wisła Kraków 19 maja http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...j_ekstraklasy/ Podajcie dalej znajomym 18 lub 19-stolatkom, którzy według Was są utalentowanymi piłkarzami lub mają świetne warunki fizyczne i umieją dobrze zagrać piłkę. Najważniejsze żebyś podał tą wiadomość zawodnikom, którzy obecnie trenują w jakimś klubie piłkarskim dalej, by dotarła do utalentowanych chłopaków !!! Szukamy talentów by wzmocnić Białą Gwiazdę !!! Znasz kogoś z talentem piłkarskim? Podaj mu tę wiadomość !!! PS Przekaż lub porozmawiaj z nauczycielem WF w Twojej szkole. Jesli chcesz pomóc Wiśle, wydrukuj te wiadomość i powieś na tablicy ogłoszeń lub drzwiach wejściowch w szkole. Numer telefonu to (012) 630 76 05. Pozdro
Ostatnio edytowane przez radomato : 15.05.2009 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wie ktos może czy ktos z pierwszej drużyny zagra dzis w MESA?
pozdro ![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wie ktoś coś więcej o tym castingu do ME
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja sie na niego zapisałem[telefonicznie] trzeba podać imie, nazwisko ,nazwe swojego klubu,pozycje na boisku i date urodzenia
ciekawe na czym bedzie polegał ten cały casting,jutro o 12 sie on odbywa jak cos![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
będzie mecz, a po jakis 2 miesiacach będa dzwonic do tych którymi sa zainteresowani,zeby przyjechali na tydzien. Byłem w zeszłym roku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha i co,dzwonili do Ciebie? czy raczej strata czasu...?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dzwonili, ale po 4 dniach pojechalem do domu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha..
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ostatnio jakiś gosciu nie miał to mu pozwolili ale nie wiem jak teraz będzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra a powiedz mi jeszcze,jaki tam jest poziom ;>? na tym castingu
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja Ci powiem - większość piłki prosto kopnąć nie potrafi. Sorry, ale taka prawda. Nie wi czy ktokolwiek z tamtego castingu został ...
Prawda też jest taka, że robienie "castingów" to jakiś śmiech ... nie w tym wieku. Jakby 18-19 latek był dobry to byłoby o nim słychać, grałby gdzieś gdzie mógłby zostać zauważony (tu druga sprawa - ktoś musi oglądać), a nie musiałby przychodzić na "wybory miss". Castingi to ewentualnie można robić dla 13-14 latków ... cóż. Może tym razem znajdzie się jakiś super talent! Oby! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aha..jak sie o tym dowiedziałem to sobie pomyślałem,czemu by nie spróbować
),napisze jutro jak było![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
To ja już nie wiem co myśleć czy oni jako że są w czołówce tabeli są tak dobrzy czy poziom całej młodej ekstraklasy jest tak żenujący:/ ? Sam osobiście się boje że to drugie.
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła zajęła ostatecznie 2. miejsce w rozgrywkach Młodej Extraklasy. Dziś Wiślacy po bramce Sebastiana Janika pokonali Śląsk.
Końcowa tabela: (kolejno mecze, punkty, bramki): ![]()
Ostatnio edytowane przez p e t e r : 29.05.2009 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A na samym dole tabeli ...trwa " produkcja piłkarzy netto".
Jak widać nie idzie im na wszystkich frontach. I już nie mogą się tłumaczyć że są biedni i wyzyskiwani. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a jak sie powiodlo juniorom starszych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Widać że syn Clebera Lucas ma dryg do gry znowu strzelił. Szkoda że to dopiero 96 rocznik bo przydałby sie ktoś kto mógłby już pukać do drzwi pierwszej drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A Cleber ma chyba dwóch synów. Obaj grają w młodej Wiśle? Jeśli się mylę proszę o poprawe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drugi z tego co pamiętam jest jeszcze młodszy i ma na imie Victor bodajże.Sprawdziłem Victor to rocznik 2000
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oby Cleber po zakończeniu kariery wrócił na stałe do Krakowa i pracował w Wiśle, to będziemy mieć dwóch brazylijskich super wychowanków
niegdyś bracia Brożkowie, a teraz bracia Cleberowie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej bracia Guedes...
A co do powrotu Clebera do Krakowa w roli pracownika Wisły to też mam taką nadzieje |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.astar.czest.pl/1454,wisla...2009,news.html - kolejny sukces chłopaków z rocznika 96
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wie ktoś co z tymi castingami
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
21 kwietnia byłem na castingu w Wisełce dla roczników 1992 i 1993 lecz nie moglem zagrac gdyz nie mialem karty zdrowia ale Pan trener powiedzial zebym sie nie martwil bo bedzie nastepny casting kolo 15 maja i nie bylo i chcialbym zapytac czy bedzie jeszcze w tym roku taki casting
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|