|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie piwo najbardziej lubicie? | |||
| Tyskie |
|
345 | 28,89% |
| Warka |
|
74 | 6,20% |
| Żubr |
|
96 | 8,04% |
| Carlsberg |
|
107 | 8,96% |
| Heineken |
|
95 | 7,96% |
| Żywiec |
|
172 | 14,41% |
| Tatra |
|
51 | 4,27% |
| Harnaś |
|
45 | 3,77% |
| Okocim |
|
54 | 4,52% |
| Lech |
|
155 | 12,98% |
| Głosujących: 1194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sorki ale jeszcze niemieckie i austriackie są niezłe.Nasze tylko żywiec i tyskie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Piwo tylko ze szkla i to zielonego, keg i puszke da sie znieszc ale butelka plastikowa to jest moim zdaniem profanacja.
Niech jeszcze zaczna sprzedawac w kartonikach ze slomeczka, raz sie napilem piwa z plastikowej butelki( ktos w Czechach kupil) to smakowalo gorzej niz siki i wiecej tego nie zrobie ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z polskich Warka, Strong, Okocim Mocny. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Teraz to chyba wszyscy piją Okocim Premium, no przynajmniej u mnie w okolicach Brzesko (Okocim)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
troche dziwi mnie ze nikt tu nie wymienia jako jednego z lepszych jak nie najlepszego piwa czyli Żubra
jak dla mnie to najlepsze piwko i takie sikacze (oczywiscie dla mnie) jak Zywiec czy Lech wogole niemaja porownania do Żubra ostatnio posmakował mi tez Wojak, bardzo dobry smak,procentowo tez nie narzekam dobry jest tez Leżajsk ale i tak najlepszy jest Żubr ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Premium Pils w moim odczuciu jest bardzo dobre(w odróznieniu od wielu sceptyków ktorzy nie widza nic specjalnego w "typowym koncerniaku carlsberga"), z Okocimów lepszy nawet niż obecny OK , który od paru miesięcy jest jakiś gorszy niz kiedys.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Okocim Mocne i Warka Strong to moje ulubione ale muszą byc ZIMNE.3-4 i jest ok. ,pozbywam sie wszytskich trosk.Jak mam mniej kasy to lubie sobie popic Wojaki.Uważam że za 1,80 zł jest to bardzo dobre piwo.Jest dobrze gazowane i szybko gasi pragnienie.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Aż się boję zapytać skąd wiesz jak smakują siki.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pils z Yakuzy i Harnaś.
jak ktoś chce tanio i dużo to polecam Sarmackie z biedronki ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
rzeczywiście, cena do ilości pasuje jak nic dla smakoszy i do piwa
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
goolmany mogłyby by byc ale to 5% maja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jedynie najlepsze piwa na Swiecie to : Franziskaner(piwo pszeniczne) oraz pity w pubie w Anglii ciemny Ale. Mialem okazje byc na festwialu Ale'i w Londynie i musze powiedziec , ze z wyjatkiem typowych jasnych piw typu pilsner to wszytskie Ale mi odpowiadaja. Poza tym piwo to tak cudowny wynalazek , ze warto wypic lokalne w kazdym miejscu w jakim sie znajdziecie.Zatem jak pojedziecie gdziekowliek to nie zmawiajcie np.Heinekena , bo to znacie tylko eksperymentujcie. Tak np. Kalik na Bahamach, czy tez piwa regionalne w USA . No bo kiedy bedziecie mieli nastepna okazje, co?
Z polskich zdecydowanie Tyskie, choc musze przyznac ze jakos w smaku sie pogorsZyl przez kilka ostanich lat. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ostatnio przerzuciłem się na Okocim (zielony)
![]()
Ostatnio edytowane przez julo : 13.06.2009 o godz. 07:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moje ulubione to Tyskie ,Tatra ,Wojak ,Żubr u nas na podkarpaciu dobry jest Leżajsk (polecam) . Słyszałem ze bardzo dobre piwko to Perła moze ktos kto pil to piwo sie wypowiedziec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
przeżuty
![]() ja miałem wrażenie że zielony ciągle jest na półkach ... - była jakaś przerwa ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Do nabycia w Yakuzie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
[quote=Kocur;744514]przeżuty
![]() To samo pomyślałem... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Po latach prób , i doświadczeń , obserwacji a zwłaszcza degustacji stwierdzam : ( chociaż od razu zaznaczam że subiektywnie
Najlepsze polskie piwo trzymające stały smak i poziom to...Żywiec , bez względu na upływ lat swoją słynną gorycz zawsze ma. Kiedyś dobrym piwkiem był mocny Leżajsk, mocny Okocim , EB (słynne 0,4 choć trochę za bardzo gazowane to jednak smak miało boski). "Naście " lat temu jeśli jakiś browar promował markę piwa to szło to raczej w parze z jakością , obecnie często się zdarza że wystarczy sprytna lub nachalna reklama aby rozpropagować sikacze. Jak dla mnie Pifko musi być chmielowe. Sorry ale owocowo-reddsowo-desperadosowych wynalazków mogę się w ostateczności napić ale za piwa ich nie uznaję. Tak samo "browarów" typu tesko za 1zł. Próbowałem wielu marek , bardzo dobre są gatunkowe piwa czeskie , angielskie i irlandzkie. W Polsce największym "markowym" syfem jaki piłem był stary Barbakan , Brok !!, Bosman i Królewskie. Nie polecam . Ps. Każde , nawet najlepsze gatunkowo piwo jak jest ciepłe to jest syfem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://streemo.pl/Portal/346511,Film...esperados.html
Obczajcie to ;] Reklama reklamą, ale piwo wstrętne - taki sikacz jak warka 1,5l PET A tak to lubie Tyskie ;]
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 13.06.2009 o godz. 13:53.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
![]() Taki normalny plasterek, przuozdobic szklanke i potem wcisknac zawartosc. Nieznacznie zmienia efekt smakowany. Taka Francja - elegancja |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wlasnie pile OKOCIM MOCNE nie lubie mocnych piw ale tym jestem mile zaskoczony. W smaku bardzo dobre a i robi robote, pije grugie i zaczynaja mi sie nogi uginac.
Faktycznie tylko dla orlow WOLE MIEC BRZUCH OD PIWA NIZ GARBA OD ROBOTY BO PIWO NO MOJE PALIWO ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Żywiec 2. Tyskie 3. Lech 4. Heineken
plus Leżajsk, Jabłonowe =], Karpackie <- takie tanie ale nawet niezłe xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
na BP sa fajne promocje, kiedys 2 x 0,66l zubra po 5zł albo tyskacza po 6zł teraz 4calsbergi+smyczka za 12zł bodajze |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|