|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
sens tracą bezsensowne zgrupowania i przeciwnicy typu Irak lepiej było zagrac jakis mecz w Polsce czy w Europie z dobrą reprezentacją , ale Europa juz sie znudziła leśnym dziadkom z PZPN teraz musza lecieć do Afryki żeby się naj... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
fajnie jakby dla Reprezentacji udało sie jeszcze Sebastiana Boenischa załatwic.Mielibyśmy bardzo solidne skrzydła na lata Obraniak - Boenisch
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.06.2009 o godz. 08:17.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sebastiana Boenischa bym nie bral do reprezentacji nawet jakby mi doplacili.
"Zawsze chciałem grać dla Polski. Mówiłem już o tym przed Euro 2008. Nie interesują mnie jednak powołania do młodzieżówki czy kadry B " Co on do cholery ma do gadania? Reprezetnuje Polske tam gdzie Polska go chce albo wyp****. Chocby to byl Kaka czy drugi Ronaldo...Nie on bedzie wybieral gdzie ma grac. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kuba lepszy od obydwu o lata świetlne, do tego zasłużył ciężką pracą na gre w reprezentacji jak ŻADEN z obecnych reprezentantów. gdzie mogą grać i Boenisch i Obraniak? z tego co pamiętam, Obraniak może grać na lewej stronie.. to by było solidne wzmocnienie drugiej linii, bo tam nie mamy nikogo do grania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przeciez Boenisch gral juz dla Niemiec, wiec dyskusja bezzasadna. Obraniak natomiast jest pilkarzem conajmniej klasy Blaszczykowskiego. Nie wiem, jak niektorzy wogole moga byc tak bezczelni i mowic, ze Ludovic ma tyle wspolnego z Polska co Olisadebe czy Roger...ma korzenie polskie i wedle prawa obywatelstwo mu sie nalezy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
że w pierwszej kadrze grał? A skąd Ty takie informacje posiadajesz?
Ale i tak chłop nie ma szans na gre, przeto jest Komorowski, Warzywniak, Golański, Czynówek - THIS IS INTERNATIONAL LEVEL ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeciez prawo nie dziala wstecz...sa nowe przepisy, ale Boenisch gral w kadrze mlodziezowej juz ponad roku temu.
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,67...i_Polski_.html - tu niby pisza, ze moze, ale to tworzy dziwne precedensy w takim razie. To juz jakis kompetentny prawnik, zajmujacy sie tego typu sprawami, musialby sie wypowiedziec. Jesli istnieje jeszcze mozliwosc powolania do naszej kadry, to trzeba z tego skorzystac. Chlopak ma ogromny talent. Mozna go tez powolac odrazu(bo to inny przypadek, niz Obraniak), bo obywatelstwo polskie posiada(urodzil sie w Polsce).
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 11.06.2009 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Właśnie w sporcie na TVN tuż po przylocie z RPA wpwiadał się doktor Majewski. Stwierdził że nie odniesie się do wyniuku sportowego, ale napewno było warto pojechać zobaczyć kraj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chiny, Sri Lanka, Machu Pichu, zamki nad Loarą, Alhambra, Izrael, Chalcidiki, Forum Romanum, Jukatan, Wielki Kanion, Bajkał, Sardynia, Cote d'Emeraude, Seszele - to tak początek listy miejsc, które chciałbym zobaczyć.
Miglusie z PZPN z żonami pewnie też. Wiele jeszcze fajnych wyjazdów naszych grajków nas czeka. Działaczy of kors też ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozatym trenera bronią wyniki, a od Euro Leo ich nie ma |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Po drugie - Engel wygrał swoją grupę eliminacyjną, zapewniając awans do MŚ na dwie kolejki przed końcem, a kadra grała naprawdę ładną piłkę (dla przypomnienia: wygrana 3-1 w Kijowie, wygrana 3-2 w Oslo, wygrana 3-0 z Norwegią w Chorzowie i bicie leszczy - jedna klęska 1-4 z Białorusią ale w chwili, gdy był już pewny awans). Po trzecie - mecze EURO 2008 to jedna wielka paranoja, zresztą co by nie mówić, żaden z kołczów na turnieju wiele nie zwojował. Engela broni chyba tylko fakt, że był pierwszym od szesnastu lat, któremu udało się pojechać z kadrą na MŚ... Po czwarte - zgadzam się z myślą zawartą w pierwszych słowach twojej wypowiedzi, ale tylko połowicznie. Czemu? Ano Beenhakker swoim gardzeniem Polakami i ogólnym fochem i wyjebaniem na wszystko - na taki "szacunek" sobie zasłużył. Po piąte - leśne dziadki, Engele, Janasy, Leło i inne tępe pały i złodzieje to kupa chuja i betonu. Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Otóż to. I już za to powinien wylecieć na zbity pysk. Ale niestety, naród tego nie widzi i w następnym meczu reprezentacji w Polsce skorzysta z okazji żeby pozdrowić swojego dobrodzieja gromkim LEEEEEOOOOOOOO, a ten odwdzięczy się powołaniem zawodników z I ligi polskiej, a później świetnym ustawieniem zespołu i wzorową pracą z ławki trenerskiej.
![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Leo od pewnego czasu zaczyna mnie grubo w****iać bo on już nie prowadzi reprezentacji tyko toczy wojne ze wszystkimi(sory za polityczne wcinki ale to taki Jarek co też praktycznie wszędzie ma wrogów).
Nie odróżnia już merytorycznej krytyki od przypieprzania się - ma generalnie wszystko w dupie. Tyle że jest i druga strona medalu - tu się narażę ale ja wole LEEEOOOO(w sensie teraz) niż polską myśl szkoleniową a jest jasne że jego następca będzie jakimś staruchem od leśnych dziadków, bądź totalnym przekrętem i oszustem. Dlatego wiedząc co nas czeka, ja wole poczekać do jesieni bo realnie rzecz biorąc, szanse na awans z 1 miejsca mamy mizerne, choć są, ale na baraże całkiem niezłe. ps. pomijam w ogóle ten nie wiem po kiego grzyba wyjazd a w szczególności mecz z Irakiem...bez kitu grać na czymś takim to....mogliśmy my z Lazio ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sam nie wiem czy to temat do reprezentacji czy do przekrętów...
Beton ciągnie do swoich... http://www.sport.pl/pilka/1,65046,67..._Zimbabwe.html ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chyba jednak dobrze ze gralismy z RPA a nie Hiszpania bo bysmy sie wstydu najadli..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
zaczynam tęsknić za Listkiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dostalibysmy piatke albo i wiecej wiec tego raczej zwykla porazka nazwac by sie nie dalo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
za Listkiem i Janasem x) Albo nawet i Engelem [?]
![]() Pozostaje czekać na nowego selekcjonera. A co do prezesa PZPN, to lepiej się przyzwyczajmy do aktualnego. Bo on sobie jeszcze porządzi... :| ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
PZPN szuka wzmocnien dla kadry w kraju kawy !!! Najciekawszym wzmocnieniem byłby ten lewy obrońca Kasmirski co gra w Deprortivo, teraz sie nim Juve intersuje .Oby nie przespano tej sprawy tak jak Janas z Poldim w 2003 roku.http://mundial.wp.pl/kat,1019539,tit...iadomosc.html?
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jezus Maria, chyba w PZPN czytają moje posty na tym forum.
Tłukłem ten pomysł od ładnych paru lat, również przy okazji sprawy Rogera - po co na siłę naturalizować nie-polskiego Brazylijczyka, skoro po tamtejszych boiskach biega sporo z polskimi korzeniami? A do tego kilku z nich ma sentyment do ojczyzny ich dziadków, a może nawet po polsku powie parę słów? Już wolę takich Obraniaków niż Rogerów. Choć ogólnie pomysł do przyjęcia tylko wtedy, gdy naszych Brasileiros będzie w drużynie góra 2-3. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chritoph Dabrowski, to ciekawy pomocnik i mimo 31 lat bylby to swietny partner dla Mariusza Lewandowskiego.
Na onecie pisza tez, ze wrocila sprawa Aquafresci, bo on jeszcze nie gral dla doroslej reprezentacji Wloch. Wyslac powolania dla tych pilkarzy na sierpien, wczesniej z nimi porozmawiac i zobaczymy co z tego wyjdzie. Obraniak jest juz praktycznie zaklepany, jeszcze nad tym Boenischem trzeba popracowac.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 17.06.2009 o godz. 11:59.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Acquafresca wybrał, więc coś mu w dupe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Acquafresca chce grać dla Polski?!
- Nie wiedziałam dokładnie, o co chodziło, ale wszystko zaczyna mi się układać w całość. Wokół mojego syna toczyła się jakaś gra. W jej efekcie ktoś coś komuś udowodnił, ktoś postawił na swoim. Jedno jest pewne, gdyby polskiej stronie naprawdę zależało na grze Roberta dla Polski, to pewnie udałoby się go przekonać – twierdzi Ewa Acquafresca, dawniej Murkowska, mama jednego z najlepszych włoskich napastników. http://www.futbol.pl/artykul/55686.html Trzeba porozmawiać z Robertem. Niech jedzie Lato czy ktoś inny ważniejszy, a nie asystent trenera. I niech nie rozmawia z nim 5 minut, pytając tylko czy chce grać czy nie. Trzeba spotkać się kilka razy, porozmawiać o za i przeciw, i wtedy podjąć decyzję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Takie rzeczy, to tylko u nas ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A siwy będzie rysował jak jak Jacek Gmoch tyle że w Holandii...
http://sport.onet.pl/0,1248770,2005441,wiadomosc.html ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nadejszły powołania
- Brożek w nagrodę że jest bez formy i oczywiście Łobo który nigdy w formie nie był.Niech te leśne dziady jednak skończą tą farsę z Leo. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli to prawda to niezłe jaja.Kolesiowo tam sie nigdy nie skończy.
http://sport.onet.pl/0,1248770,2020756,wiadomosc.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|