|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś telefon w Orange?
Działa wam normalnie? Ja od tej burzy nie mogę się nigdzie połączyć ani wysłać smsów. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam, smsy dostaje i wysyłam. Dzwonić nie próbowałam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja probowalem dzwonic podczas burzy z PLAY i hooya, nie dalo sie nigdzie zadzwonic
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
pon.- sob. 7.00-22.00, niedz. 8.00-22.00
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 10.06.2009 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam mały problem a mianowiie mam viste od kilku dni i znikną mi kosz z pulpitu i nie wiem co mam zrobić żeby go odzyskać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Prawy klik na pulpicie -> Personalizuj -> Zmień ikony pulpitu (w lewym górnym rogu jest ta opcja) -> W miejscu "Ikony pulpitu" zaznasz fajkę przy "kosz" -> Zastosuj i OK
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
wielkie dzienki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
dzięki
się pisze mistrzu ![]() pytanko, skrót meczu derbowego stulecia potrzebuje jakby ktoś miał linka do pobrania. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez bartek_lgft : 10.06.2009 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Offline |
|
|
Czy dzisiejszy mecz Anglii jest transmitowany na jakieś stacji ? Jakiś PS, C+, TVPsport, sportclub czy inne?
EDIT: widzę już, sportclub ma live. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kilka dni temu został założony temat, w którym wrzucone były linki z bramkami z meczy Wisły z ostatnich sezonów, ale coś go nie moge znaleźć.
Został usunięty? Jesli nie to prosze o linka ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:32.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
a jakie pliki masz po rozpakowaniu?
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=242 ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej z dziewoją na kolanach w blasku świec !
Może jednak drugi sposób będzie łatwiejszy dla Ciebie : rozpakuj te pliki jakimś Rarem czy Zipem, jeśli będzie potrzebne hasło to na ogół udostępniający film podaje je przy tych paczkach, ściągnij napisy jeśli są potrzebne i odtwórz za pomocą jakiegoś playera - tyle. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Właśnie nie chce iść bo już tak robiłem pewnie jakiś szajs to był ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to może jeszcze kodeki najnowsze zainstaluj:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...ack+4.8.5+Full wcześniej usuń stare. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Offline |
|
|
Jakiś "głębszy" powód dlaczego buczą na Beckhama ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś stronkę gdzie można zakupic koszulki nacjonalistyczne bądź patriotyczne?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ktoś coś może powiedzieć o Małopolska Wyższa Szkoła Zawodowa im. Józefa Dietla w Krakowie ?
proszę o kontakt priv ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
witam, mam problem z internetem. mianowicie chodzi mi o uruchomienie bezprzewodowego internetu na swoim laptopie (laptop MSI). internet mam z neostrady - korzystam z liveboxa i ponoć mogę odebrać połączenie internetowe bez tego badziewnego adaptera....
w laptopie mam wbudowane WIFI, ale nie wiem jak to uruchomić. czy ktoś może wie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
http://footballfans.pl/sztandar-cat-3-id-29.aspx może ktoś coś o tym powiedziec? Dobry materiał, nadruk? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
z Rapidshare:
Error This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is cheddarach. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakie polecacie sklepy z odzieża uliczna
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witma! Poleccie jakąs dobrą firmę co robi nadruki na koszulkach, bluzach? A nadruk żeby mógłbyć własnego projektu
No i oczywiście wmiare tenio![]() ![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie w sprawie tej koszulki i tego allegrowicza : Czy ta koszulka jest oryginalna w której grali piłkarze bo wydaje mi się że mieli na kołnierzu napisane WISŁA KRAKÓW MISTRZ POLSKI jak to jest w ogóle czy ktoś miał do czynienia z tym allegrowiczem ? Dziwi mnie że licytował ją Legiafan
Podaje linka do aukcji i proszę o jakąś odpowiedź jak myślicie : http://allegro.pl/item659622854_wisl...a.html#gallery |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Oryginalna koszulka napewno jest, jezeli chodzi o firme itd, ale napewno nie gral w niej Baszczu Jak widac na innych aukcjach, wychodzi na to ze chlop kupuje koszulki np w Wislackim Swiecie, potem dokleja/doszywa logo orange i robi napis zwykla czcionka i puszcza za 3x tyle... Edit: Napis na czerwonej koszulce Brozka mnie zmiazdzyl ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 11.06.2009 o godz. 14:44.
|
|
|