|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
****a zglupialem
rozpakowaujesz pliki ktore sciagnales i wola Ci drugi no i w czym problem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
nie rozumiem, czyli nie mogę jednego partu obojętnie jakiego ściągniętego meczu obejrzeć tylko musze cały mecz ściągnąć?
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 09.06.2009 o godz. 21:08.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
po rozpakowaniu winrar łączy pliki w jeden plik mecz.avi > podział nie jest na części meczu, tylko na części pliku, tak by bez problemu weszły na serwer ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tak, po filmy/albumy/gry/programy wrzucane na rapida są w kilku partach i musisz ściągnąć wszystkie by uruchomić plik
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dzięki dla tych, co pomogli w sprawie Zalewu
![]() W sumie to się chciałem upewnić, bo rzadko jeżdżę w tamtym kierunku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
dzięki.
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale jesli chcemy zobaczyć co zawiera "part1" (i kolejne) klikamy na ikonce prawym, wybieramy wypakuj pliki... a następnie w nowym oknie zaznaczamy "Zachowaj uszkodzone pliki" i winrar wypakowuje tyle pliku ile jest w archiwach.
Więc jurukuru to co napisałem powinno pomóc. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Witam, Kibicuje Wiśle Kraków a sam jestem z Katowic i mam pytanko, czy może oprócz mnie jest tu ktoś jeszcze z Katowic? Pozdro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie Natury 2000. Wiadomo czy Zakrzówek został dodany do listy? I kiedy ma byc zatwierdzona ta ustawa? Oraz ma ktoś może mapkę pokazującą cały obszar objęty ochroną?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,444...krzowkiem.html
Nie wiadomo jeszcze |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
gdzie kupie jakiegoś wybornego i szlachetnego tokaja?
polecicie jakis sklep z duzym wyborem |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gdzie transmitowane będa mecze barażowe i czy w ogóle?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
moglby ktos wrzucic zdjecie vlepki : niech caly swiat sie dowie jak rucha sie cracovie ? dzieki
Ostatnio edytowane przez luk02 : 10.06.2009 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Maciejj, z tego co wiem w dosyć atrakcyjnej cenie znajdziesz Tokajia 5 Puttonyos w makro. Były, ale przez krótki czas 6 puttonyos, ale nie jestem pewien czy są teraz. Pozdro.
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Potrzebuje wszystkich linków do kamerek z naszego stadionu.Ma ktoś?
![]()
I
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jest chyba tylko jedna - http://www.krakow.pl/kamera/wisla/
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
http://kamera.orge.pl/krakow3/ http://kamera.orge.pl/krakow2/ ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mecze barażowe:
1. Korona - Cracovia, na żywo TVP Sport (sobota, 13 czerwca, 17:00), na Canal+Sport z poślizgiem (godz. 19:00) 2. Cracovia - Korona, na żywo Canal+Sport (środa, 17 czerwca, 20:00), na TVP Sport z poślizgiem (godz. 23:25) Powód: zawsze nad wami!
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 10.06.2009 o godz. 13:25.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Oni mają sklepy w Krk - jakieś promocje(luknij na stronce) - najlepiej chyba zadzwonić i się dowiedzieć bo tak na oko to ceny nie wyglądają najlepiej. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję zdjęcie flagi Wielka Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
gdzie sa kasy pKP poza dworcem głównym?
wiem, ze na miasteczku jest jedna, a gdzies w okolicach Placu Centralnego? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Lubisz w przejsciu podziemnym swego czasu była tez na rynku głownym
taniej bedzie jak sie przejade do Budy ![]() pytanie co do ligi hiszpanskiej wie ktos kiedy startuje Powód: heh.....................
Ostatnio edytowane przez Maciejj : 10.06.2009 o godz. 15:29.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
czy na tej pedalskiej różowej karteczce z karą od kanarów rzeczywiście można jeździć cały dzień bez ograniczeń MPK ?
do której jest otwarty dzisiaj Carrefour koło Yakuzy ? koło jak koło,chodzi mi o ten chyba na Lea ...
Ostatnio edytowane przez South : 10.06.2009 o godz. 15:56.
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jaki jest adres strony z takimi komunikatami MPK, że np "14:36 tramwaj linii 4 zderzył się samochodem osobowym na ul ..." czy "kierowca autobuu 502 zgłosił kradziez" i takie tam ? Bo na głównej MPK nie widze, a kiedyś coś takiego było.
P.S. Gdzie koło Yakuzy jest Carrefour ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.komunikacja.krakow.pl/ Proszę bardzo ! ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam Pytanie ..
Dostałem wezwanie na Policje jako podejzany o pobicie... co mi grozi...pierwsza taka większa afera z policją wczesniej byłem tylko spisywany ... czy mnie ukarają ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
po drugie: jesli chodzi o przepisy materialne, to zalezy z jakiej podstawy (powinno byc na wezwaniu) stawiaja Ci zarzuty- generalnie zgodnie z art 158 kk przy pobiciu mozna zostac skazanym na pozbawienie wolnosci do lat 3, chyba ze w wyniku pobicia powstal ciezki uszczerbek na zdrowiu wowczas kara od 6 miesiecy do 8 lat pozbawienia wolnosci, a jezelio nastepstwem jest smierc od roku do lat 10 pozbawienia wolnosci. po trzecie:mozesz np zostac skazany bez rozprawy, jesli zajda przeslanki z art 335 kpk, mozesz ewentualnie dostac kare w zawieszeniu, ale to tez zalezy od roznych przeslanek po czwrate: ile masz lat? tyle na szybko, jak bedziesz mial dalsze pytania, to pisz, troche z prawem mam do czynienia. |
|
|