|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo to basen prawdopodobnie bedzie w tym roku zamknięty z tego powodu że miasto nie da kasy na dofinansowanie go.
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
![]() w eurobanku masz darmowe konto i kartę od ręki w te przysłowiowe 10 minut - oczywiście aktywną od razu ![]() karty od ręki to karty niespersonalizowane (na PIN i podpis) bez wytłoczonych danych (kolejna już jest z danymi) ale to normalna pełnowartościowa karta płatnicza. Używałam takiej przez rok, zresztą to żadna nowość bo eurobank ma takie od 6 lat ![]() |
||
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://ultra-styl.pl/index1.html
polecam tą firme wydawałem już u nich pare razy są porządni i vlepy też eleganckie wychodza! Pzdr ![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
był ktoś ostatnio w aquaparku? w jakich cenach są bilety? chodzi mi o ten całodniowy.
bo słyszałem że te ceny się zmieniają często dlatego na stronke nie ma co patrzeć. (w cenniku napisali że 32 zł ulgowy ) z góry thx ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 07.06.2009 o godz. 16:06.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jest ktoś w stanie polecić jakieś fajne pole namiotowe nad jakims jeziorem/kąpieliskiem na kilka dni niedaleko Krakowa w wakacje? (np. coś takiego http://www.siamoszyce.pl/, może być np. w świętokrzyskim)
Ostatnio edytowane przez Piotrek : 07.06.2009 o godz. 18:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
za to Ty wiedziałeś dlaczego tetrisowogooglowo jest i równowaga w przyrodzie zachowana australopitku Moje pytanie (raczej nie oczekuję pisemnych odpowiedzi): Byłaś/eś głosować? Pamiętaj, masz czas do 22.00 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy ma ktoś fotke Naszej flagi wiszącej wczoraj na meczu Serbia-Austria?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
) i ewentualnie Radzanów hehe![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Podbijam, bo też jestem ciekaw.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
na karcie nie ma imienia i nazwiska.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś może wyjaśnić z jakiej paki na meczu eliminacyjnym pomiędzy Serbią a Austrią, znalazła się i wisiała flaga Polski oraz Wisły Kraków ? Doskonale to widać przy powtórkach z rzutu karnego dla Serbii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
zależy na jakiej (kilka postów wyżej wytłumaczyła to Kobieta_Wislak) bo na tej ostateczne imie i nazwisko jest
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie czy u was też tak wolno wchodzi stronka eSKaWuKa czy tylko ja mam z tym kłopot
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a ja mam pytanie, dlaczego strona SKWK jest cenzurowana?
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
podbijam... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
z tego co pamiętam to chyba 34 albo 36 złotych
![]() ot. czy w nokii N73 google maps są darmowe czy trzeba za to płacić ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś do której jest czynna najlepsza lodziarnia w Krakowie na ul. Starowiślnej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam problem z radiem w domu. Co jakies 10-15 sekund sygnal slabnie i zaczyna chwilke przerywac. Ma ktos jakąs rade wzmocnienia sygnalu, unkajac kupowania wzmacniacza. Google nic nie pomoglo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
nie mogę sie dostać do tematu : 'poszukuję mp3' więc napiszę tutaj
szukam nutki w której słowa idą tak : 'teraz ten utwór tobie dedykuje czy wiesz dlaczego bo na to zasługujesz... nigdy ciebie nie zapomne i bede docenial..' jak ktoś zna to proszę o pomoc |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wielkie dzięki
![]() tytuł to : Stok - nigdy nie zapomnę |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
gdyby Korona weszła do ekstraklasy po barażach to wpuszczą nas na sektor gości, czy znów może coś wymyślą? orientuje się ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie mogę obejrzeć mecze Wisełki w częściach, istnieje takie coś w ogóle ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdzie można zobaczyć jak zmieniała się tabela po poszeczególnych kolejkach? Chętnie prześledzę tojeszcze raz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jestem niemal pewny, że przez najbliższe X lat nie wejdziemy na stadion w Kielcach.
![]()
the end
|
|
|