|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
czy jest jakakolwiek możliwość zagrania w Empire Total War w trybie multiplayer posiadając piracką wersje tej gry?
i jeżeli ktoś byłby na tyle miły i wytłumaczył co potrzeba doinstalować będę wdzięczny, w obecnej chwili przy próbie włączenia multi prosi o Stream |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakich programów używacie do znajdowania serwerów do gier?
Korzystałem z The All Seeing Eye i po formacie okazało się, że program został usunięty z serwerów... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
posiada ktos jakis sposob ( patch , kod , cokolwiek ) by miec duuuzoo pieniazkow/punktow w karierze w PES2009
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jaką polecicie startegie czasu realnego wojenna
byle nie Blitzkrieg i red alert chodzi mi o skromny prezent |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Men of War/ Company of Heroes: Opposing Fronts/ Officers
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Siema mam problem z instalacja pes 09 i biore setup i wyskakuje mi zebym włożył org plyte proszę o pomoc z góry dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam taką prośbę może ktoś zapodac linka do patcha PES 2009 który naprawiał błąd w seavah na Become a Legend?
Szukam na necie ale tam są tylko patche 1.10 do 1.20 i które tego mi nie naprawiły.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 07.06.2009 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra ktoś jeszce w coś takiego jak Diablo II na BattleNecie ?
Bo ja, jak co wakacje chce zacząć od nowa a wiadomo ze lepiej grac w kilka osob. Jak ktoś gra to prosze na priva ![]()
WSZYSCY NA HALE!!!
PDDCh ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gra ktos w pes09 online przez Hamachi i Pesmagazine?
jct wbijac na hamak: nazwa sieci: pes09 Krakow hasło: pes a tu jest INFO jak grac jakby ktos byl zainteresowany: http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=45068.0 ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Będąc dziś w empiku wyczaiłem taką oto gre:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11706 Gorąco polecam, naprawde świetna, zbierająca świetne opinie i oceny. Jeśli komuś nie chce się ruszyć dupy do empika i wydać 20zł, obraz płyty do pobrania stąd http://rapidshare.com/files/23064820..._OF_GOO_PL.rar Miłej zabawy z glutami ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.06.2009 o godz. 23:21.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siemka mam pytanie. Miał ktoś może Colina Dirta pirata i miał problem z Dirt.EXE. Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszukuję gry Bundesliga Manager Professional - takie DOSowe coś, w co wielu z Was zarywało noce na Amidze czy C64. Z tym, że jak przeszukuje internet i fora to pod tą grą jest tylko angielska wersja. SZUKAM NIEMIECKIEJ !
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Speedway Liga - Crack - Patch - Wpis do rejestru - CDKey
z tym kompletem można uruchomić grę Instalacja: 1. Instalujemy Patcha 2. Kopiujemy Cracka i plik *.dll do głównego folderu z grą 3. Wpisujemy grę do rejestru naciskając na plik rejestr.reg 4. Uruchamiamy grę mój gameplay z gry - http://www.youtube.com/watch?v=xhbUfDL0OPM Download: http://odsiebie.com/pokaz/3667660---b3d1.html to dla tych, którzy szukali cracka do tej gry
Ostatnio edytowane przez Genio : 20.06.2009 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Panowie, krótko i zwięźle
Megapatch PL czy PLP09 chodzi oczywiscie o fife09 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
gra ktoś w ETS?
Ma ktoś jakąś sprawdzoną stronkę z dodatkami typu: -nowe miasta -kraje -samochody ? ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
jakby ktoś chciał zagrać to jestem teraz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobra, wiem, że się wygłupię bo pytam o żenującą podstawę w temacie fachowców ale trudno.
Zasadniczo nie grałem w nic wirtualnego poza bilardem na wp.pl przez ostatnie 2-3 lata. Teraz ściągnął mi kumpel gre w formacie ISO, jest na płycie dvd. Jestem 100% laikiem, moja wiedza ogranicza się do faktu, ze przyda się program daemon, który mam Czy znjadzie się zatem ktoś kto wytłumaczy mi (moze byc priv) krok po kroku od samego początku jak to śmiga? instalacja, cracki? Ja sie nie znam, a koniec sesji to pograłbym w coś. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fachowcem nie jestem ale pomoc ci mogę.
Zacznij od instalacji Daemona. Gdy się już zainstaluje, popatrz na pasek zadań, w prawym dolnym rogu ekranu,tam gdzie ci godzine pokazuje są takie rozwijane ikony(nie pamiętam jak sie to nazywa) szukasz ikonki daemon. Klikasz na nią, pokażą ci się dwa polecenia wybierz to które jest niżej, pokaże ci się okno w którym wybierasz plik ISO do podłączenia. I to wszystko ; ) po tym powinien ci sie uruchomic autostart. Jeśli nie to wejdź w "Mój Komputer" i z racji tego że jest to wirtualny napęd kliknij na jego ikone. Gdy sie gra zainstaluje i bedzie potrzebowac cracka to sprawdź czy jest w pliku ISO przez mój komputer jeśli jest skopiuj go. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzięki, korzystając zarówno z Twojego opisu jak i rozmowy z kumplem odkryłem magię plików ISO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma za co
Dzisiaj wszedłem sobie na onet a tutaj taki artykuł: http://gry.onet.pl/1997428,,Battlefi...wiadomosc.html Jest to najnowszy Battlefield do gry przez internet za Darmo! i to wydany przez EA GAme Jestem tym mile zaskoczony, z tego co zauważyłem zyski planują czerpac z czegoś takiego jak GIC-e w Goalunited. czyli jeśli cchesz może sz sobie dokupic nowe rzeczy. Narazie to ściągam, z tego co widze zajmuje niewiele jak na dzisiejszą gre. Mam transfer 1.30 MB/s a w pól godziny ściągnelo mi sie 25 % gry (niestety nie jestem w stanie stwierdzic ile zajmuje poniewaz gra sie sciąga z oficjalnej strony EA przez ich instalator gdzie nie jest podana wielkosc pliku). jak sie ściągnie powiem czy jet to dobry produkt; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Poleci ktos dobry symulator lotniczy, ale zeby poszedl na slabej karcie graficznej ? Pewnie Microsoft flight simulator, ale ktora wersja ?
Chodzi mi glownie o latania samolotami pasazerskimi, a nie bojowymi ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Jeśli masz na myśl b. słaba karte typu 32 MB Ram to wersja 2002 pójdzie z pewnoscia(tylko w taka grałem na takiej karcie) musisz sprawdzić bo nie wiem
Ostatnio edytowane przez R33 : 30.06.2009 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Najnowsze informacje dla wszystkich fanow RTS`ow. Beta Starcrafta 2 lada moment i co jeszcze ciekawsze od 4 do 6 miesiecy bedzie trwac. To oznacza jedno bo jeszcze przed premiera bedzie mozna pograc w najlepiej zapowiadajacego sie RTS`a wszechczasow. I Do tego za darmo i jak dlugo! Jazda na strony Blizzarda SC2, i inne zapisywac sie na bete.
Oby jeszcze w tym roku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam pytanie o grę Virtua Tennis 2009 jeszcze jej nie mam ale czy są siostry Agniesz i Ula Radwańska? oraz tenisiści Kubot,Matkowski...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|