|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
kiedy rusza ekstraklasa ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja przez przypadek zauważyłem że Windows Movie Maker ma taką opcje.
Importujesz film do projektu, "wkładasz" na ścieżke, dajesz play i masz pod okienkiem z filmem opcję "zrób zdjęcie" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
też miałem kiedyś ten problem. Że jak robiłem screena i wklejałem go najprościej..do paint`a to czarne tło mi się pojawiało. Odtwarzaj film z różnych programów, winamp, media player, real player itd.. Nie znam się na tym, ale jak kombinowałem z różnymi programami, to w końcu zaskoczyło na którymś i zrobiłem screena ze sceny filmowej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
siema
mam pyatnie co do pisania postow. bo jestem tu nowy i niemoge rozkminic jednej rzeczy... jak robic te cytaty na szarym tle np jak ma kolega wyzej ten cytat co Nitrox napisal. z gory dzieki za odp |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Znajdę gdzieś wywiad z naszym gniazdowym, który ukazał się w jednym z numerów "Forza Wisła" ?
Tu info: www.****.pl/news/show/2491__wodzirej_jest_ok_ Bardzo proszę o pomoc... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Pod postem który chcesz za cytować klikasz na cytat. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
co to za PAN koło Dawidowskiego T. ?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś ilu ludzi bylo na fecie? W tysiącach?
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
konkrety... on jest kimśznanym.. tak mi sie wydaje ..
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
w którym ze sklepu numizmatycznych w krakowie opłaca mi się sprzedać monetke ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
te, działa wam gg? ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
działa, ale widać że mają jakiś problem z serwerami znowu, skoro przez 5 minut byłem dostępny - a wszyscy na liście czerwone słonka mieli. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dlaczego Wy sie tak ciągle pytacie o to gg?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podbijam! Bardzo ważna sprawa!
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm... musiałbym zobaczyc ta tabele żeby konkretnie doradzic...
1. Jezeli jest to rozbudowana tabela to zrób orientacje "poziomą" strony w Wordzie i wtedy wklej. Proste. 2. Jezeli jest to mała, prosta tabelka to zaznacz w Excelu całą > kopiuj > wklej specjalnie (zaznacz transpozycja). A potem skopiuj do Worda. ![]()
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
A wiesz może jak zrobić w sytuacji gdy mam plik w Wordzie na +/- 75 stron i niektóre z nich potrzebuje zrobić właśnie w orientacji poziomej, żeby mi sie szerokie i rozbudowane tabele mieściły ? Niestety jak zaznaczy sie orientacje poziomą to wszystkie strony ustawiają sie w poziomie, a ja potrzebuje tylko wybrane tak ustawić, ponieważ cały plik w Wordzie musze mieć jako jeden. ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tam gdzie chcesz wkleic tabelkę zaznaczasz miejsce, a następnie Plik>ustawienia strony> zaznaczasz "pozioma" i "zastosuj do" (wybierz): "od bieżacego miejsca"
Wtedy wszytkie strony "od tego miejsca" bedziesz miał poziome, i aby było dobrze klikasz na górze następnej strony i postępujesz jak wyzej, tylko wybierasz oczywiście "pionowa". Inaczej mozna tak: Wklejsz tabelkę na strone pionową, tabelka skonczy się sie gdzies w kosmosie, zaznaczasz cała, jadąc myszka po lewej stronie tabelki (na zewnatrz - wtedy zaznaczaja Ci sie całe wiersze) i wtedy: Plik>ustawienia strony> zaznaczasz "pozioma" i "zastosuj do" (wybierz): "do zaznaczonego tekstu". Wtedy powinna byc poziomo jedynie strona z tabelką. Word to głupie, upierdliwe i nad wyraz złosliwe bydle. A juz z edycja tabelek to potrafi doprowadzi do k..wicy.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 03.06.2009 o godz. 11:36.
![]()
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Jeszcze raz dzięki Kaan!
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dysponuje ktoś może namiarami na skrót/bramki z meczu Wisły z Lubinie, gdzie wygraliśmy 7:1?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej sprzedać złoty łańcuszek? Nie wiem ile wazy i ile ma tych karatów. Wiem tylko tyle, że jest ze złota i dość cenny.
co mi polecicie w krk? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hudinho:
Na kalwaryjskiej, na przeciwko Korony jest takie "wejscie" w brame (jest tam tez SEX SHOP), tam najwiecej w Krk mi dali za zloto Gdzie w Krk kupie dosc duza ilosc - taniej Isostara w puszce? ![]() |
|
|