|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Paweł Brożek według dziennika.pl odmówił wyjazdu do RPA
mistrzowskie zagranie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Pozdrawiam wszystkich "Poszukiwaczy zaginionego berła" Forza Wisła!!!![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...__sa_dwie.html
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dla mnie paranoją jest to, że przy stoliku będzie uzgadniane kto się nadaje, a kto nie. Wszyscy swoją zdatność do ekstraklasy udowodnili na boiskach. Mam nadzieję, że ŁKS zgromadzi te pieniądze. No ale mówić sobie możemy, panowie i tak wszystko rozstrzygną po swojemu.
Swoją drogą, tak mi się wydaje, że spadek Cracovii spowoduje znaczną koniunkturę antyWiślacką (o ile może jeszcze wzrosnąć). No i szkoda tych derbów... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ekstraklasa S.A. vs PZPN , i coś mi sie wydaje ze ci pierwsi postawia na swoim (tak jak bylo na poczatku sezonu ,gdy przekladali kolejki) i spadnie ŁKS a Cracovia zagra w barazach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja tam Cracovii nie żałuję, kupili awans to teraz spadają zasłużenie (i te dwie błędne decyzje sędziowskie z wczoraj na korzyść Amici, hehe). A derby i tak już kilka lat temu troszkę straciły na swojej świetności. Ale żeby była równowaga to pewnie spadnie antyWisła Kraków a wejdzie antyWisła Kielce ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widze, ze na forum znowu nie brakuje legionistow oburzonych przyspiewkami pod adresem Legii na wczorajszym meczu Wisly (zeby nie bylo, uwazam to za buractwo, ale nie mi decydowac co kto gdzie spiewa)
![]() Cale szczescie, ze w Warszawie niczego wczoraj pod adresem Wisly nie spiewano Dobrze, ze jest klub kibica, bo inaczej czlowiek nawet by o tym nie wiedzial |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Dla Twojej informacji- przesiaduję również na forum Legii i innych forach klubowych. I póki co to widzę, że to Ty się tutaj najbardziej bulwersujesz. Zamiast się cieszyć z wielkiego sukcesu, jakim jest mistrzostwo, to zajmujesz się niewiadomo czym. Nie wstydzę się tego, że Legia zajeła drugie miejsce. Sukcesy są ważne, ale nie najważniejsze. ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
"nie przesiadują na swoim forum, to przesiadają tutaj" i inne tego typu teksty o tym świadczą. Zwycięstwa i sukcesy swoich klubów należy świętować w świecie rzeczywistym, a nie przed ekranem komputera To taka mała offtopicowa dygresja, i to nie odnosi się jedynie do kibiców różnych klubów pikarskich. Internet a rzeczywiste życie to trochę inna bajka |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ponieważ początkiem rundy "prorokowałem" że mistrzem będzie Amika (czemu dałem zresztą wyraz na forum) w związku z tym w tym momencie wypada mi się przyznać do błędu. Nie ukrywam że w zaistniałych okolicznościach przychodzi mi to jakoś tak łatwo...
.To mistrzostwo cieszy mnie bardziej niż te poprzednie ze względu na okoliczności jego zdobycia. Moim osobistym zdaniem zawdzieczamy je przede wszystkim MS i temu że większości drużyny (w tym nawet tym odchodzącym) "jeszcze się chciało". Panowie wielkie brawa. I wielkie dzieki. PS: ja rozumiem że euforia po mistrzostwie ale co niektóre teksty o Amice i L są jakieś takie ... nie na miejscu. Piłkarze są mistrzem fajnie by było żeby kibice też mieli trochę kindersztuby. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie chodzi o bulwersowanie się. Chodzi o to, ze czytam to forum krótko, jakies 6 miesiecy. I prawie co tydzień natrafiam na teksty jaka żałosna jest Cracovia czy Korona, ze jada masakrycznymi wrzutami na Was w czasie meczów z innymi ekipami niz Wy. Zgadzam sie, mało tego, nawet nie smiem porównywać tego z Wami, bo wrzucacie znacznie rzadziej itp.... ale! Najpierw były na tej samej zasadzie wrzuty na nas, podczas gdy nas nie było na Wisła - Legia, a teraz okazało się, ze spiewaliscie to cieszac się... z WŁASNEGO MISTRZOSTWA, gdy nas znowu tam zwyczajnie nie było. Chodzi o hipokryzje i tyle. Zaden krawat mnie nie sciska, bo wyrosłem z takich gierek internetowych - natomiast mysle, ze kazdy normalny widzi tutaj sprzecznosc albo hipokryzje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Też to mistrzostwo smakuje mi wspaniale - zdecydowany nr.2 , po pierwszym gdzie już nie trzeba było śpiewać - 'my czekamy już...'xxx' lat aby zdobyć mistrza i w pucharach grać ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiem po co się tak napinać. Sezon zakończony. Karty rozdane na stół. W Krakowie euforia, w Poznaniu smutek, a w Warszawie... obojętność
Naprawdę to było 30 ciekawych kolejek i miejmy nadzieję, że kolejny sezon będzie tylko lepszy. Jedynie mam obiekcje co do sędziowania i kuriozalnych sytuacji w ostatnich kolejkach. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Jasne - od piłkarzy Amiki i Śląska wymagano, by grali fair i zachowali się profesjonalnie. I nikt nie nawoływał tutaj do odpuszczania meczy! Chyba jest to dostatecznie oczywiste, tylko kibice Amiki szukają dziury w całym. Jednak skandowanie "Kolejorz gramy do końca" w sytuacji, gdy Wisła wygrywa 2-0 jest cokolwiek nieuprzejme. W końcu Pasy to Wasza zgoda, więc należało trzymać klasę i kibicować im do końca. Wyrazić jakieś poparcie, zaskandować: "za rok spotkamy się znowu" (oby w pierwszej lidze, choć oni mogli to zrozumieć inaczej). Ale nie, Wy byliście pochłonięci rywalizacją z Legią o wicemistrzostwo i musieliście pogwizdać na Smudę i kopaczy. Na forum Starozakonnych już ktoś wciska kit, że poszła plotka że Śląsk prowadzi - niezłe jaja, bo oznaczałoby to strzelenie 3 bramek w kilka minut... Nie wiem, kto w takie bzdury uwierzy. Wiem jedno - w przypadku kibicowania na polskich stadionach obowiązują pewne standardy. Jak nie wiecie, na czym polega kibicowanie na rzecz zgody - udajcie się na korepetycje do Gdańska. I posłuchajcie, jak się kibice Lechi zachowywali na trybunach, gdy Wisła strzelała bramki na wagę 3 punktów... Z resztą - nie interesuje mnie perspektywa pasiasto-kuchenkowje zgody lub jej zerwania. Nie mój cyrk, nie moje małpy. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wow !!! Tam dopiero dali w Piec !!!
http://www.sport.pl/sportGW/1,91756,...atakowali.html http://www.youtube.com/watch?v=ZZGlQ...eature=related To juz nawet nasi zza błoń sa wyrozumiali ![]()
Ostatnio edytowane przez Krolik : 01.06.2009 o godz. 11:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Była tutaj rozmowa o nie wylewaniu za kołnierz przez Kowalczyka, rzecznik PZPN-u też lubi zabójcze mieszanki:
![]() ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
chłopie, tyle lat w naszej piłce siedzi
ze on przepija browara wódka i go nie klepie ! dopiero denaturat ich niszy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
||
|
Cytat:
A zreszta po co to pisze? Przeciez nawet jak sprawdzisz i zobaczysz, ze sie mylisz napiszesz pewnie,ze to wina kibicow Amiki, bo oni zawsze odwracaja kota ogonem i szukaja dziury w calym Cytat:
Z tego tez powodu jest taka presja, czasem gwizdy czy nawet powazniejsze rozmowy, gdy kopacze nie daja z siebie 100%. Mozesz tego nie rozumiec, bo przyzwyczailes sie do wazelinki jaka wylewacie na Waszych grajkow. Cytat:
![]() Podczas naszego meczu wielokrotnie pozdrawiano Cracovie, ale pewnie z R22 slyszales lepiej co sie dzieje na Bulgarskiej. Ze spraw sportowych - niejaki Maciej Wandzel wykupi 25% udzialow w Lechu. http://www.sport.pl/pilka/1,70993,66...zyciagnac.html |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"WYKUPI" tryb przypuszczający
Pani bbbnba - Kto mistrzem jesT? p.s. JAK JA NIENAWIDZE BEŃKA HAKERA
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.06.2009 o godz. 11:33.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Jak gościa nigdy nie trawiłem to nóż w kieszeni się otwiera jak się to czyta. ![]()
the end
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sezon za nami, temat pewnie zamknięty niebawem...
pozwolę sobie zatem na lekki lansik i przypomnę o pewnym (NIEPODJĘTYM!) zakładzie z piętnastego września zeszłego roku (poprzednia runda, po porażce z Amicą): http://........./o-pewnym-flakonie dupa zbita, bo nikt się na flakon nie połakomił i rekawicy nie podjął a teraz już zabstynenciałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
tak w kwestii językoznastwa...
przypuszczający miałby końcówkę "-by" Wracając do tematu.. http://sport.onet.pl/74319.wk,124869...wiadomosc.html Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no tak
zyjemy w takich czasach ze wejscie na livescore.com przez komórke jest niemożliwe... ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,0,5084161,1,relacje.html
Wywiad z bramkarzem Piasta lekko zbulwersowanym zachowaniem kibiców Czyli raczej śląska grupa to jedynie ściema. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z mojej strony:
Mam kilku znajomych w Poznaniu, którzy dogryzali od czasu porazki 1-4 wiele razy. Cała Polska śpiewała jako ten Kolejorze zdobędzie w cuglach mistrza Zachwycała sie grą, trenerem kibicami i wszystkim, koronacje już robili w lutym. I teraz nadeszła wiekopomna chwila, co moge patrzeć z góry na wszystkich i szydzić bo MISTRZEM POLSKI JEST WISŁA. ZNOWU ! więc wszystkie docinki z mojej strony nie sa z dupy, tylko z racji ciężkiego sezonu ![]() Jedyne nad czym ubolewam a czego jeszcze nie odczuwam to koniec sezonu;/ ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo tak naprawdę to walczylismy o coś innego
My o Mistrza, a oni o majstra ![]() i dlatego: MISTRZ JEST W KRAKOWIE, A W POZNANIU MAJSTER.....NA BUDOWIE ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
za póltora miesiąca powrót
14/15 lipca eliminacje LM ![]() a to nie ma czasem podziału na: Ruch-Górnik i ich sojusznicy, Polonia Bytom chyba z Górnikiem trzyma, ale lepiej będzie wiedział nasz forumowy kolega ![]() paradoksalnie jak nigdy, chciałem żeby Górnik spadł, należało się to działaczom i trenerowi(który to odesłał psychologa, bo jak twierdzi "to jest dla dzieci"
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 01.06.2009 o godz. 17:56.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|