|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Długo na rynku się bawiliście
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie miałem pomysłu gdzie o to zapytać, a ten temat wydaje mi się najbardziej odpowiedni. Czy ktoś wie tak mniej więcej chociaż, co zaszło u Wiślaków, że po meczu bar był zamknięty a szkło było wszędzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dziekuje ci Wisełko za chwile dramatu jak i radości gratki za Majstra.Dziękówa dla Baszcza i Zienia za wspaniała laty gry w Wiśle bramki jak i asysty.Mistrza już mamy teraz na lige mistrzów czekamy wierze, że się uda!!!
MISTSZ MISTRZ NASZ TS MISTRZ MISTRSZ NASZ TS WISEŁKE TRZEBA SZANOWAC WISEŁKA NASZ TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na Reymonta była niezła zadyma, w kierunku policji (nie jakiś tam mundurowych tylko gości w kominiarkach z bronią) leciały m.in szklane butelki. Większość ludzi uciekła do Wiślaków. Może psy zrobiły tam wjazd? Nie wiem bo poszedłem na fete.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Feta w szatni:
http://www.youtube.com/watch?v=AtGLbLmqfgs |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wróciłem było super poza ciągłymi przyśpiewkami na legła.Co mnie zdecydowanie irytowało
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dokładnie powinniśmy świętowac majstra, a nie ciągle spiewać na Legie
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cieszę się że Wisełka moja kochana ma mistrza poraz 11. Serdeczne Pozdrowienia z Tarnowa Ave Wisła!!
![]() ZKS&TSW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po raz 12!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
"Jesteśmy dumą tego miasta.."
![]() no cóż mozna dodać chyba tylko:Mistrz, Mistrz nasz TS ![]() Gratulacje Chłopaki ![]() Pozdr ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tylko Wisla Krakow Nasz Ts!
![]()
WISŁA VOLA JUSTOWSKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kibice antylegii zepsuli mi fete :/ i wcześniej zawinąłem do domu... - żenada widać gro ludzi ma jakieś kompleksy bo szczerze mówiąc co to jest legia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pozdrowienia dla faceta który wyszedł na Adasia i siedział machając flagą. Czasem wyglądało, że go może z ta flagą stamtąd zwiać
Szkoda, że niektórzy kibice nie dali się wypowiedzieć Maćkowi Skorży. No chyba że poźniej coś jeszcze mówił, ale musiałem wcześniej wyjsc z rynku bo nie miałbym jak do domu wrócić ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
MISTRZA JUŻ MAMY!!! ZA H**A GO NIE ODDAMY!!! w pięknym stylu "zdobyliśmy" mistrza Polski. "...O co ja widzę!!!... Cracovia jest w I lidze..."
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żalcie się dalej na forum...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Okej, były apele. Ale o ile mnie pamięć nie myli to "Gdzie twoje berło" zaintonował podczas meczu sam G...
Czy przykład nie powinien iść z góry...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
My jesteśmy WISŁA i Legie , Lechy , Cracovie i inne takie ,,typki'' powinniśmy z góry na dół zlewać ciepłym moczem . O ile z tymi dwoma ostatnimi wychodzi nam to bardzo dobrze ( z trzecim wręcz mistrzowsko ) , to Legia jakoś wciąż przyciąga niezdrową przesadną uwagę . Znowu wygraliśmy z nimi walkę o mistrza , spoko można raz czy dwa przypomnieć im gdzie jest berło i korona , ale bez przesady . Trzeba się szanować .
Poza tym ,,incydentem'' zarówno na meczu jak i na rynku było zajebiście. Świetna oprawa , brawo UW ! MISTRZEM POLSKI JEST WISŁA !! Zieniu i Baszczu SZACUN !
Ostatnio edytowane przez Mareq : 30.05.2009 o godz. 22:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Niestety też odniosłem wrażenie, że dla niektórych osobników znacznie ważniejsze od świętowania mistrzostwa i śpiewania o Wiśle jest wyzywanie Legii, Lecha, Cracovii i policji. Czułem się zażenowany, jak widziałem z jaką zapalczywością ci w większości gimnazjaliści dawali ujście swoim kompleksom :/
Ale na takich ludzi szkoda słów, wielkie gratulacje dla naszych zawodników i trenerów, i dzięki za wszystko dla Zienia i Baszcza, pięknie się pożegnali z Wisełką. Moment w którym Marcin pojawił się na gnieździe-bezcenny. |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czy wy kiedyś skończycie .......ić
![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może i było za dużo tych przyśpiewek na Legie, ale po co się ****a żalicie na tym forum. Na meczu czy na rynku to nikt pewnie ryja nie odezwał żeby tego nie śpiewać tylko sam się dobrze bawił przy 'gdzie twoje berło...'
Skończcie z tym gównem i cieszcie się naszym mistrzem! Mistrz! Mistrz! Nasz TS! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ej co ja widzę cracovia jest w 1 lidze...
Feta na rynku super pozdro dla odważnego na pomniku Mickiewicza, kto był ten wie o co chodzi ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
MISTRZ!!! MISTRZ!!! NASZ TS!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie narzekajcie... było jak było... A BYŁO ZAJE**ŚCIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ta ku*wa pownniśmy zaspiewac przyspiewkę gratulującą vice-mistrzostwa Legii zeby zobaczyli ze nie mamy kompleksów i umiemy jak porządni ludze podawac sobie ręce....
Ogarnijcie się, zawsze wam nie będzie coś niepasowac. P.S. A dym z rac nie zepsuł wam fety na Rynku? Bo mnie strasznie dusił coś. To jest szczyt chamstwa, buractwo żeby zapalac racę jak jest tyle wokół osób. Dobrze że na meczach zakazane są, bo inaczej to bym nie chodził. Powód: te race to ironia ludzie....
Ostatnio edytowane przez Arkas : 30.05.2009 o godz. 23:52.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|