|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z tego co wiem to nigdy nie powiadamiał, ale z nim bywa różnie.
Meczu się nie obawiam bo wiem że panowie co w pełnej mobilizacji i koncentracji, jeśli Śląsk nie strzeli gola to mamy mistrza. Bardziej obawiam się takiego dopingu jakto było na meczu z Legią, część dopingowała, część gwizdała, a jeszcze kolejna część śpiewała na temat Legi. Jeśli ktoś zobaczy, że ktoś nie dopinguje to kopa w du.. Jeszcze tylko 7 godzin |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mysle, ze nie/// chyba nie, jak by to wplynelo na Wslakow? jakby nagle przy stanie 0-0 dowiedzieli sie, ze Lech przegrywa 0-2? rozluzniliby sie i bylyby problemy. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dlatego taniej by wyszło jakby pożyczyli telewizor z Media Markt 52 calowy na 2 dni. z "telebimem" pewnie jak zwykle będą jaja i uruchomią go w 85minucie meczu.
A co do spikera to raczej napewno nie będzie podawał wyników, bo celowo się tego nie robi. Zresztą często piłkarze mówią że wolą nie znać wyników. Co by było gdyby nasi poznali wyniki z Legii i Lecha w momencie kiedy remisowaliśmy z Lechią? Mogłoby być różnie bo już wtedy remis nam dawał liderowanie. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
chodziło mi raczej o wynik meczu Lechii
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak nie poda, to co za problem wejsc przez chociazby WAP na livescore.com i zobaczyc wynik ?
Pare groszy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ah panowie już bardzo mi się udziela ta atmosfera. Jeszcze nie dawno świętowaliśmy tytuł za sezon 2007/2008, a tu oby w co wszyscy wierzymy zbliża się kolejny. Według mnie to będzie jeden z najbardziej nam smakujących tytułów w historii
Więc dziś godzina 17:00 i doping na maxa ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze nasi chlopcy wyjda skoncentrowani i beda grac swoje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czasem powiadamia ale w przerwie ile jest na innych boiskach lub w zakonczonych meczach
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
za interia:
"Także właściciel Wisły - Bogusław Cupiał, który emocjonalnie traktuje każde wydarzenie przy Reymonta, przed meczem ze Śląskiem zabronił nie tylko sprzedaży koszulek z napisem "Wisła Kraków - mistrz Polski 2009", lecz nawet ustawiania barierek, do ciągle ewentualnego wspólnego fetowania" Wszyscy dmuchaja na zimne pelna mobilizacja i po mistrza!!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Co do podawania wyników: w epoce komórek, zwłaszcza z wbudowanym radiem, to chyba nie problem sprawdzić? ![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Myśle, że damy rade dziś. Ogromne ciśnienie jest. Oby Lechia sobie też poradziła i bedzie lux
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szukam kogos kto moglby przywiesc 4 chlopakow z Lechii autem z Gliwic do Krakowa . Moze znacie kogos kto chcialby zarobic. Jak cos to szyba odpowiedz na priv.
![]()
Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy na stadioon wszyscy na czerwono Slask juz praktycznie o niec nie gra!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
JAZDA JAZDA JAZDA !!!!!!!!!!!!!! BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!! 2-0 dla nas bramki; Paweł i Marcelo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk może jako drużyna to nie, ale Tarasiewicz nie wieże że nie ma myśli o zrewanżowaniu się. Sytuacja bardzo podobna. Ale podkreślałem to już wiele razy, nasi kopacze wiedzą o co grają.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Czasem glupota innych mnie przeraza. Wiem, ze bedziemi mieli Majstra, i ze Slaska z Nami nie wygra, ale sformulowanie, ze Slask nie gra o nic, jest bzdura do kwadratu. A to, ze Nam odpusci, to juz jest debilizm. Puscic mecz moga Nam kibice Slazka, a nie pilkarzyki. Przeciez to ich praca, i maja w dupie za przeproszeniem, czy mistzrem bedzie Wisla, czy Lech. Oni nie maja szacunku do barw zgodowych, bo to nie ich zgoda, i rownie dobrze na boisku moga bardziej nie lubiec Wisly niz Lecha i chciec sie odgryzc - to po 1. Po drugie, to jesli nie wiecie, to w nowym sezonie wjezdza do Wroclawia pieniadz z pewnym Panem.. Jak wiadomo, w takich momentach czesto nastepuje delikatna zmiana kadry i zakupy, wiec dzis pilkarzyki Slaska maja szanse, by sei zaprezentowac, ze sa warci gry w nowym Slasku, i ze nie trzeba akurat ich pozycji zmieniac. tak ciezko to pojac ? Oni sa w pracy, i z tej pracy ich rozliczaja, i daje glowe, ze beda bardziej szczesliwsi, gdy ten mecz wygraja pokazujac, ze maja jaj i bija prawie mistrza na wyjezdzie, niz to, ze Wisla bedzie Mistrzem, bo co ich to ma interesowac ? Nie wiem, czemu az tak ciezko niektorym to zrozumiec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zaczyna być nerwowo. Wszyscy na rynek! W końcu zbliża się feta MISTRZÓW!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ale wam zazdroszczę, że będziecie na meczu - ja na wygnaniu w Finlandii - cała nadzieja w sopie.
Musi być zwycięstwo, żeby nikt nie miał wątpliwości, nikt sie nie napinał. Trzymam kciuki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pawełek
Singlar Marcelo Głowacki Brożek Piotr Łobodziński Diaz Sobolewski Zieńczuk Małecki Brożek Paweł Łobo wrocil do 1 składu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie zaskakujące jest to, że Diaz znowu gra w środku ... Jirsak jak najszybciej i będzie dobrze
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ale Skorża zachowawczo :/ Jirsak to jest gość, który na pewno dobrze zaprezentowałby się na środku tuż za Brożkiem :/ Szkoda Może w 2giej połowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Będzie ciężko,ale wierze,że wieczór będzie do nas należeć!!JAZDA JAZDA JAZDA!!
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skreca mnie jak cholera ze nie moglem pojechac ale bedzie dobrze Wlasnie mowili w Radiu Biala Gwiazda ze na trybunie D bedzie Jakub Blaszczykowski ale ja wam zazdroszcze
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 30.05.2009 o godz. 15:33.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kuba Błaszczykowski będzie na D
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Fajnie, że jest Łobo, szkoda, że nie ma Jirsaka od pierwszych minut. Tyle ode mnie
Do boju!![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszcie się z Łobo, cieszcie. Za chwilę będą wyzwiska jak zacznie grać padakę, a że tak będzie to jestem tego pewien.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
co tam pisalo na oprawie? No i mamy oprawę, efektowna kartoniada, a na dole napis: "Plaudite, cives", czyli rzymskie zawołanie: "Klaszczcie, obywatele".
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|