|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy będą jakieś informacje o fecie, od strony klubu ? Będzie wyglądać tak jak rok temu ? Mam nadzieję, że tak
Proszę o odpowiedź ...![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Bedz odbioru ![]() ,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No tak, ale (gdybyśmy jednak zdobyli ten 1 pkt ...) do niektórych może nie dotrzeć informacja, że od razu po meczu na murawę się nie wbiega i będzie problem i kara dla klubu (patrz mecz z Arką parę lat temu).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Carrot ma racje. jakies informacje o ewentualnej fecie powinny byc podane wczesniej.
![]()
LUBELSZCZYZNA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to jest chyba logiczne ze zaraz po meczu sie na boisko nie wbiega zeby potem nie bylo problemu.Od tego jest spiker zeby poinformowac w trakcie meczu
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Mam nadzieję, że spiker ogranie sytuację. Ja nie dopuszczam do siebie myśli o remisie, a co dopiero o przegranej ![]() Tyle w temacie. Pozdro i do zobaczenia na stadionie ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie stresujcie się tak tą fetą. Na pewno będzie przemarsz ABG na rynek :] i potem sukiennice, bankowo.
Co do wbiegania na boisko, na pewno nikt nie wbiegnie, spiker zapanuje nad tłumem :] W tamtym roku było w porządku i kulturalnie, więc w tym też będzie. Noooo a gdybyśmy przegrali to wszyscy na BOISKO przed ostatnim gwizdkiem i zadyma!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
A czy feta rok temu wyglądała tak, jak w sezonach 2004/2005 i wcześniejszych?
Nie byłam więc nie wiem ,czy coś się może zmieniło ![]() ![]()
WISŁA Z KRAKOWA
TO CAŁEJ POLSKI KRÓLOWA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dwa i trzy lata temu fety nie było
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Wiem, sprecyzowałam
Chodziło mi o poprzednie zdobycie mistrzostwa.![]()
WISŁA Z KRAKOWA
TO CAŁEJ POLSKI KRÓLOWA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ostatnio było spokojnie bo chłopaki pilnowały porządku i teraz bedzie tak samo proste
ja mam pytanie czy po 90 minucie bedą otwarte bramy żeby ktos mógł wejść na stadion zobaczyc wręczenie pucharu itp... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Wtedy i tak fete by mozna bylo odwolac bo pzpn by nam odwolal mistrzostwo.
Moze jestem zbyt przewrazliwiony ale ja naprawde obawiam sie wbiegniecia na murawe po meczu. W tamtym roku to rzeczywiscie bylo fajnie pilnowane, ale komunikat byl kilka dni wczesniej. Sluzby porzadkowe przed sporym wyzwaniem stoja, mam nadzieje, ze nikt i nic nam nie odbierze MP 2009 ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najpierw to ja bym proponował, aby każdy dopingował w tym meczu Wisłę na 100% swoich możliwości, aby zdobyła minimum 1 pkt ... a dopiero po 90 minutach myślał o fecie mistrzowskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Proponuję aby zadbać o utworzenie CZOŁA POCHODU. W zeszłym roku tego zabrakło i ludzie się trochę "rozłazili" w czasie przemarszu na Rynek. A to psuło efekty akustyczne, bo było kilka przyśpiewek równolegle.
Myślę, że lepszy efekt będzie gdy wszscy ze stadionu i murawy poczekają aż uformuje się jakieś czoło pochodu z flagami. I za jego przykładem możnaby spiewać wspólnie na całej długości. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Świetna inicjatywa, pzemarsz z flagami jednak wymaga dużego poświęcenia i czasu by to przygotować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co Do Wbiegania Na Boisko To Bedzie Szczytem Glupoty Jezeli Ktos Zrobi To Wczesniej Niz Przed Zakonczeniem Spotkania Przez Siejewicza... Przeciez Pzpn Tylko Czeka Zeby Za Cos Takiego Nam Wpieprzyc Walkowera....
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mysle ze z wybieganiem nie bedzie wiekszego problemu. Rok temu dalo sie "utrzymac" towarzystwo.
WSZYSCY NA CZERWONO ! Wrzucamy do puszek ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
oczywiscie i nie potrzeba do tego ochrony tylko chlopakow z ekipy ,a tak pozatym to najbardziej niesforny jest sektor A i B
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co jak co, jesli nic sie nie stanie to chyba najtrudniej zdobyte mistrzostwo w tej dekadzie, radosc bedzie niesamowita ale trzeba uwazac na to wybiegnie bo Lato z Bahamow bedzie patrzyl ;]
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|