![]() |
Feta 2009 ??
Czy będą jakieś informacje o fecie, od strony klubu ? Będzie wyglądać tak jak rok temu ? Mam nadzieję, że tak :) Proszę o odpowiedź ...
|
Cytat:
Bedz odbioru |
No tak, ale (gdybyśmy jednak zdobyli ten 1 pkt ...) do niektórych może nie dotrzeć informacja, że od razu po meczu na murawę się nie wbiega i będzie problem i kara dla klubu (patrz mecz z Arką parę lat temu).
|
Carrot ma racje. jakies informacje o ewentualnej fecie powinny byc podane wczesniej.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że spiker ogranie sytuację. Ja nie dopuszczam do siebie myśli o remisie, a co dopiero o przegranej :) Tyle w temacie. Pozdro i do zobaczenia na stadionie ! |
nie stresujcie się tak tą fetą. Na pewno będzie przemarsz ABG na rynek :] i potem sukiennice, bankowo.
Co do wbiegania na boisko, na pewno nikt nie wbiegnie, spiker zapanuje nad tłumem :] W tamtym roku było w porządku i kulturalnie, więc w tym też będzie. Noooo a gdybyśmy przegrali to wszyscy na BOISKO przed ostatnim gwizdkiem i zadyma!! :D żarcik. |
A czy feta rok temu wyglądała tak, jak w sezonach 2004/2005 i wcześniejszych?
Nie byłam więc nie wiem ,czy coś się może zmieniło :) |
Dwa i trzy lata temu fety nie było :-)
|
Wiem, sprecyzowałam :P Chodziło mi o poprzednie zdobycie mistrzostwa.
|
ostatnio było spokojnie bo chłopaki pilnowały porządku i teraz bedzie tak samo proste
ja mam pytanie czy po 90 minucie bedą otwarte bramy żeby ktos mógł wejść na stadion zobaczyc wręczenie pucharu itp... |
Cytat:
Moze jestem zbyt przewrazliwiony ale ja naprawde obawiam sie wbiegniecia na murawe po meczu. W tamtym roku to rzeczywiscie bylo fajnie pilnowane, ale komunikat byl kilka dni wczesniej. Sluzby porzadkowe przed sporym wyzwaniem stoja, mam nadzieje, ze nikt i nic nam nie odbierze MP 2009 ! |
Najpierw to ja bym proponował, aby każdy dopingował w tym meczu Wisłę na 100% swoich możliwości, aby zdobyła minimum 1 pkt ... a dopiero po 90 minutach myślał o fecie mistrzowskiej.
|
Proponuję aby zadbać o utworzenie CZOŁA POCHODU. W zeszłym roku tego zabrakło i ludzie się trochę "rozłazili" w czasie przemarszu na Rynek. A to psuło efekty akustyczne, bo było kilka przyśpiewek równolegle.
Myślę, że lepszy efekt będzie gdy wszscy ze stadionu i murawy poczekają aż uformuje się jakieś czoło pochodu z flagami. I za jego przykładem możnaby spiewać wspólnie na całej długości. |
Świetna inicjatywa, pzemarsz z flagami jednak wymaga dużego poświęcenia i czasu by to przygotować.
|
Co Do Wbiegania Na Boisko To Bedzie Szczytem Glupoty Jezeli Ktos Zrobi To Wczesniej Niz Przed Zakonczeniem Spotkania Przez Siejewicza... Przeciez Pzpn Tylko Czeka Zeby Za Cos Takiego Nam Wpieprzyc Walkowera....
|
Mysle ze z wybieganiem nie bedzie wiekszego problemu. Rok temu dalo sie "utrzymac" towarzystwo.
WSZYSCY NA CZERWONO ! Wrzucamy do puszek ! |
oczywiscie i nie potrzeba do tego ochrony tylko chlopakow z ekipy ,a tak pozatym to najbardziej niesforny jest sektor A i B
|
Co jak co, jesli nic sie nie stanie to chyba najtrudniej zdobyte mistrzostwo w tej dekadzie, radosc bedzie niesamowita ale trzeba uwazac na to wybiegnie bo Lato z Bahamow bedzie patrzyl ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl