|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
a ja mam taki o to problemik...
Od czasu do czasu zamiast znaczka zasiegu pojawia mi sie na telefonie znaczek polaczen pakietowych. Nieraz podczas dzownienia wyskakuje komunikat ze zawieszono dane pakietowe a po polaczeniu ze odwieszono. Sprawa jest taka ze ja zadnych danych pakietowych nie chce bo nagle mi wyrosl rachunek an niby 80 zl a to zostalo policzone ja za skorzystanie z przeslania dancyh przez intenet a ja tego wcale nie robie... Co ja mam zrobi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapewne musisz się rozłączyć z połączeniem internetowym. U mnie w Niokii N73 po prostu wchodzę w menadżera połączeń jak jest jakieś połączenie w tym menadżerze to klikam rozłącz i gitara.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OF-lk...eature=related co to za nuta w tle?
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś posiada i mógłby się na chwilkę dosłownie podzielić się kontem premium z rapida. Jadę do Szwajcarii i chcę ściągnąć mapę do GPS ale waży ponad 1gb więc trochę mi się będzie ściągać na free user. Jak ktoś byłby tak uprzejmy pisać na prv.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() ![]() Tłuczone śledzie Miażdżone pyry Koszerna świnia |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Gdzie mozna kupić najtaniej race w Krakowie?
![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może cy kasy w urzędzie skarbowym podgórze (na Wadowickiej) są otwarte do 13 czy do 14
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Robienie z Reymana antysemity to nie porozumienie i bezczeszczenie jego nazwiska. Cały ten cytat pochodzi z "Wyznania mojżeszowego" Voglera. Cytat,w kontekście ówczesnych relacji, niesamowicie przekłamany. W dwóch zdaniach dwa kłamstwa. Rekonstrukcję rozmowy Reymana z Rosenfeldem polecam przeczytać w Encyklopedii klubów Gowarzewskiego, a nie na wikipasach.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wetnę się:
„Cracovia goszcząc Wisłę rozgromiła rywala 4:1, ale nie wynik jest tu ważny. Otóż w 83 minucie czwarte trafienie dla „pasów” uzyskał Józef Kubański. Kapitan WP i zespołu Wisły, Henryk Reyman miał wątpliwości, czy uczynił to zgodnie z przepisami i próbował interweniować u sędziego, ale ten, po krótkiej wymianie zdań – nakazał Reymanowi opuścić boisko! Arbitrem był nie byle kto, bo sam Zygmunt Rosenfeld z Bielska, właściciel hotelu, uważany za członka elity polskich sędziów – dość powiedzieć, że od 1922 aż do końca kariery w 1935 obecny był w meczach wszystkich finałów MP, rozgrywek PP i ekstraklasy, a w 1924 znalazł się na liście FIFA. Reyman próbował skłonić Rosenfelda do zmiany decyzji, ale gdy napotkał jego sprzeciw, po kilku słowach zamienionych z innymi piłkarzami Wisły (…) – drużyna opuściła boisko (…) a Henryk Reyman nie kopnąl już piłki na boisku. (…) Ze strzępów zasłyszanych opowieści udało mi się zebrać przypuszczalny przebieg rozmowy, która miała tak dramatyczne reperkusje. Otóż Reyman miał żądać, by także sędzia na boisku nie zapomniał, że jest oficerem Wojska Polskiego, a gdy ten zbagatelizował uwagę odpowiedział, że „nikt w tym kraju, a zwłaszcza byle sędzina, nie będzie ubliżał polskiemu oficerowi”.
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 28.05.2009 o godz. 08:58.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
+Mam taki problem. Używam Worda 2007 i chciałbym aby tekst był pisany od samej góry, bez żadnego nagłówka i bez żadnej stopki. W edycji nagłowka i stopki dałem aby wynosił on 0cm odlegóści od góry strony i... i nic :/ Jest tak samo... wiecie może co zaradzić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W ustawieniach strony wejdz w opcje marginesow i tam pozmieniaj
![]() ,
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dzięki!! Zadziałało!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Henryk Reyman- SZACUNEK NA WIEKI! Synonim Wierności, Honoru i Zasad.
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 28.05.2009 o godz. 11:50.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam mały problem bo mam filmik na komie i jak go zgrywam na kompa to jest odwrócony do góry nogami i jak go obrócić aby był prosto ! ?
Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam
Nie wiem czy wypada pytac ale spytam ![]() Po meczu z Legia wiadomo w jakim nastroju był nasz gniazdowy Guli. Pisał ze mysli o rozstaniu sie z ta funkcja na meczu ze Slaskiem. Czy cos wiadomo na temat decyzji Guliego, ma odejsc, czy juz Mu przeszło? Daj Bog zeby sie opamietał i zostanie. Postarajcie sie na meczu ze Slaskiem i nawet jakby chciał odejsc to Mu to wybijcie z głowy dopingiem. Moze "Guli z Nami kibicami"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wiecie jak się zwie ta czcionka http://wislakrakow.com/forum/customa...tar30952_3.gif
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A ja mam pytanie Czy jest wogóle jakaś Flaga i czy są kbice w Łodzi i woj.łódzkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Byla kiedys taka stronka gdzie mozna bylo sprawdzic ilosc wpisow danego slowa w google..
Pamieta ktos adres ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dajcie namiary na jakieś Wiślackie knajpy w pobliżu R22, gdzie byłaby szansa na mecz ze Śląskiem (czyli transmisja z Canal+). Myślicie że da radę wejść do którejś bez rezerwacji? Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Restauracja U Wiślaków Jama Yakuza
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Chcę się zamienić z gościem z FC biletem oczywiście obaj mamy na inne sektory i tu pytanie czy będe miał problem z wejściem na stadion bo wiadomo że do biletów z FC trzeba podać imię nazwiski itd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potrzebujesz dowod tozsamosci
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chciałem przerobić plik Avi na dvd, ściągnąłem program do tego. Po odinstalowaniu tego programu, plik avi w programie Subedit niechce sie odtwarzac, tzn nie ma obrazu, a dźwiek jest. Co jest tego przyczyną
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swoj dowod. legitka dowod osobisty
poprostu przykladasz ten dowod do kamerki przy bramkach dla FC![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wisnia tu sie mylisz
FC maja inne wejsciowki. nie posiadaja kodu kreskowego i przez normalna bramke nie wejdziesz jedynie na mecze szlagierowe takie jak legia czy derby sa normalne![]() |
|
|