|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja powiem tak: Kibicuję MU, ale bynajmniej, nie uważam, że ten mecz bedzie rozstrzygniety w taki sposób jak napisał Killzone. Barcelona w tym sezonie jest bardzo silna, i wygrać z nią będzie niezwykle ciężko. Dużym osłabieniem będzie absencja chyba 3( jeśli sie myle poprawiajcie
) podstawowych obrońców Barcy. Licze na piękny mecz, i pojedynek Messi vs Ronaldo, który powraca do wysokiej formy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html - tu dla kibicow Barcelony, ktorzy od przedwczoraj mowili o pomylce sedziego(wbrew powtorkom). Abidal ma jaja, ze sie przyznaje i chwala mu za to. Kompromitacja dla slepo zakochanych w Barcie. Nie ma to jak obiektywnym okiem spojrzec na sytuacje i powiedziec: a nie mowilem . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wg mnie Liga Mistrzów jest dużo mniej ciekawa od Pucharu UEFA, piłkarsko i kibicowsko! W UEFA co roku walczą inne drużyny, pada więcej bramek, jest duża różnorodność, a w LM wkółko te same 4 angielskie kluby + Barcelona, które mają turystów zamiast kibiców
. Mam nadzieje, że nie powtórzy się zwycięzca sprzed roku i wygra Barca, dobrze, że przynajmniej finał jest inny. Co do czterech karnych dla Chelsea, jeden po zagraniu ręką Pique się należał, ewnwetualnie jeszcze ten przy narożniku pola karnego... ale dobrze się stało jak się stało. Emocje spore i bardzo się cieszyłem, że Chelsea nie awansowała. ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Liga Mistrzów dalej w nSport, ale jest też dobra informacja ;] Polsat wygrał pakiet do pokazywania dwóch meczów w tygodniu u pasmie otwartym czyli dodajać do tego naprawde dobrych komentatorów w Polsacie, w sumie jest bardzo dobrze
![]() http://www.sport.pl/pilka/1,65029,66..._Mistrzow.html ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dla ITI i dla Polsatu te rozgrywki byly niczym byc lub nie byc na antenie ogólnopolskiej. Gdyby Canal pli wygrał to wykonczyli by konkurencje. Co do TVP---porażka na całej linii. Nie pokazuja juz NIC. Bo 4ery mecze na sezon polskiej ligii to chyba zenada. Mam nadzieje, ze nie uslyszymy znowu , ze sami jestesmy sobie winni bo nie placimy abonamentu w sporej liczbie <lol>
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No cóż, na razie trzeba czekać jak to będzie z tym Pucharem UEFA, pewnie Canal+ do UEFA startować nie będzie, więc walka będzie się toczyć TVP, Polsat, ITI. Osobiście kibicuje polsatowi(dlatego że mam Polsat Sport
), ale ITI też zniosę, byle by nie TVP ... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
LM w wykonaniu N-ki to katastrofa, szkoda ze praw nie wygral C+ bo to jedyna stacja w Polsce ktora robi transmisje na najwyzszym poziomie, no ale coz stalo sie, przynajmniej tyle dobrze ze Polsat pusci 2 mecze i skroty, reszty trzeba bedzie szukac na streamach bo na N sie po prostu nie da ogladac, a jak slysze tego pozal sie Boze speca Wojtka Jagode to powaznie rozwazam przelaczenie sie na M jak Milosc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zapraszam do dyskusji nt. finału
Visca el Barca ![]()
.
. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Liczę na obustronny walkower
![]() Ostatecznie mogę obejrzeć dobry mecz. ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zapowiada sie jednostronne widowisko. ManU 3:0 Barca
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, dlaczego tak jedziecie po tej N-ce
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Liczylem ze C+ i Orange wygraja ten przetarg bo nie mam zamiaru kupowac zestau N zeby sobie LM poogladac, Polsietu tez nie kupie.
Mam cyfre bo tam jest polska liga a na dwa abonamety to mnie nie stac ![]() ,
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doprawdy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odnosnie dzisiejszego finalu mam nadzieje, ze Man Utd pokaze Barcie miejsce w szeregu. To bylo by smieszne, gdyby druzyna z trenerzyna zamiast trenera i bramkarzyna zdobyla LM. Personalnie chyba mocniejszy sklad ma takze Man Utd i powoli zaczyna mnie denerwowac opinia jaka ta Barca jest wspaniala, ale tylko dzieki szczesciu sa w finale kosztem Chelsea i to jest fakt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Barcelona wygra 2-1. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Luquas a mnie denerwują takie komentarze jak Twoje. Trenerzyna, bramkarzyna itp. Widocznie Pep to świetny fachowiec, skoro w pierszym swoim sezonie zaszedł tak daleko (mistrzostwo, CdR i finał LM). Potrafił zebarać do kupy ten piłkarzy Barcelony. A może pogadamy o ''lalusiu'' z MU? Albo o rzującym ciągle gumy na ławce Alexie? To też jest wkurzające, jak ciągle porusza tą swoją szczęką. Nie znoszę ich bycia, ale nie wypowiadam się na ten temat. Co do Barca-Chelsea-widzę, że nie oglądałeś pierwszego meczu, gdzie to Barca została przekręcona. Co do składów- to Twoja subiektywna ocena, że to MU ma lepszy, wg mnie natomiast, Barcelona ma lepszych piłkarzy, szczególnie środek pola i atak. ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
, drugi mecz z Chelsea pokazal jak bardzo bezradna jest Barca. Tez mnie denerwuje Cristiano i te jego symulowanie, ale takiego dryblingu jak on nie posiada nikt inny, to jest prawdziwy lider zespolu. Messi owszem jest dobry, ale strasznie mnie frustruje, ze tak slaby fizycznie gosc moze klasc na ziemi tak swietnych obroncow. Dwojka dobrych obroncow powinna wylaczyc go zupelnie z gry, ale coz , natomiast podoba mi sie jego kapitalne wykanczanie akcji, uderza praktycznie tam gdzie chce i nie do obrony, co jest kapitalnym atutem. Nie wiem czy sie ze mna zgodzisz, ale do Barcy nie pasuje kompletnie Abidal, gosc bardziej pasowalby do Bundesligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nikomu nie kibicuje. Liczę na dobry mecz
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Przewiduje gladkie zwyciestwo Man Utd(chociaz nie jestem kibicem tego zespolu) i mysle, ze po 20 minutach losy finalu beda juz rozstrzygniete. Dwumecz z Chelsea doskonale pokazal, ze Barca nie radzi sobie z uszktaltowanymi, klasowymi zespolami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
La Liga w N-ce,no to byłaby nie powetowana strata
kto to w ogóle ogląda?![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Bo ten mecz pokazał dokładnie co innego niż mówisz, Barca grając w 10, potrafiła odmienić losy meczu i awansować kosztem jak to nazwałeś "ukształtowanej, klasowej drużyny". Co do dzisiejszego Finału LM, przewaga w ofensywie po stronie Barcy, w defensywie lepsze ManU-->to na papierze. A jeśli miałbym stawiac postawiłbym na Barce, choć jakoś nie moge sobie wyobrazić porażki Manchesteru...
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 27.05.2009 o godz. 14:01.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
, pilka idealnie siadla mu na nodze i padla bramka. Zreszta widac bylo po Guardioli, ze juz mu jest bardzo cieplo , ten strzal byl dla niego pomoca z niebios. Generalnie ciekawe jak bedzie wygladal Bayern w przyszlym sezonie, wyglada na to, ze wreszcie moga cos pokazac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
la liga jest super - 10 razy ciekawsza niz komercyjna Champions League ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|