The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2009, 08:33
Kryta WKS napisał(a):Wyświetl post
W jakim barze na Rynku będzie leciał mecz. Przyjadę z Wrocławia i żebym babola nie zrobił
Przyjdź na Reymonta!!! A piwa napijesz się przed i po meczu.
ZAPRASZAMY!!!
Odpowiedz cytując
Martinez
Member

Od: 11.2006

Stary 26.05.2009, 08:37
Kryta ja myślę żebyś mecz obejrzał "U Wiślaków" albo w Jamie obok stadionu Wisły
Odpowiedz cytując
Kryta WKS
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 26.05.2009, 08:39
Dzięki za info. Do zobaczenia w weekend na Rynku napewno
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.05.2009, 08:42
Ta, najpierw musimy z Wami zremisować co najmniej , a to nie będzie sprawą łatwą.Powiem szczerze, że mam małą "sraczke" o ten mecz.Nie ważne jak to się wszystko skończy, czuj się jak u siebie
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 26.05.2009 o godz. 08:45.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Kryta WKS
Junior Member

Stary 26.05.2009, 08:43
Wiesz ja wierze w Wisełkę i zawsze jestem optymistą
Nawet ze szkoła nigdy nie byłem na wycieczce w Krakowie, ale wiem ze tego wyjazdu nie będę żałował i że do poniedziałku wrócę
Ostatnio edytowane przez Kryta WKS : 26.05.2009 o godz. 08:52.
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.05.2009, 09:42
a ja pamiętam mecz ze Śląskiem za Kaspra jak to biedny Szymek?(nie wiedzial?) dwa razy strzelił bramkę, a Śląskowi ptrzebny byl remis i skończyło sie 2:2 , co nasi wtedy wyczyniali .a na trybunach dobra zabawa , jak pamietam dzięki remisowi SLĄSK się utrzymał , nie wierzę żeby pruli żyły w ostatnim meczu , najlepsze było jednak wczoraj , w kazdym programie , na każdym portalu, temat główny , warszawska drużyna MOŻE jescze wyprzewdzić Wisłę , o co im chodzi? a amicę mogą wyprzedzić? nie znam się a oni (czytajracownicy mediów ) nic nie piszą , ....
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.05.2009, 10:11
Mogą być jeszcze drudzy, jak Wisła przegra, a Lech i Legia wygrają, wtedy liczy się mała tabelka pomiędzy Wisłą, Lechem oraz Legią bo wszystkie te zespoły będą miały równą liczbę punktów i w tej tabelce najlepszy jest Lech, potem Legia i my trzeci.
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.05.2009, 10:11
kerim napisał(a):Wyświetl post
a ja pamiętam mecz ze Śląskiem za Kaspra jak to biedny Szymek?(nie wiedzial?) dwa razy strzelił bramkę, a Śląskowi ptrzebny byl remis i skończyło sie 2:2 , co nasi wtedy wyczyniali .a na trybunach dobra zabawa , jak pamietam dzięki remisowi SLĄSK się utrzymał , nie wierzę żeby pruli żyły w ostatnim meczu , najlepsze było jednak wczoraj , w kazdym programie , na każdym portalu, temat główny , warszawska drużyna MOŻE jescze wyprzewdzić Wisłę , o co im chodzi? a amicę mogą wyprzedzić? nie znam się a oni (czytajracownicy mediów ) nic nie piszą , ....
A nie było to czasem w 2001 za Nawałki?

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.05.2009, 10:28
M89 napisał(a):Wyświetl post
A nie było to czasem w 2001 za Nawałki?
być może za Nawałki , ale scenariusz był taki jak opisałem , ciekawe czy grał ktoś wtedy z dzisjejszych zawodników?
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 26.05.2009, 10:53
Pamietam. A stadion skandowal, jak bylo 2-1 dla nas:" Wiselko ! gramy na remis" . Nie to zebym cos sugerowal, ale qrde w tym roku to jest taka szansa, zeby zawalczyc o LM. Im blizej meczu tym sie bardziej boje, ze nasi pilkarze wyjda na luzie, a tu klops... Tfu tfu tfu tfu tfu. Bedzie dobrze!! Mistrz Mistrz nasz TS !!!!!
Odpowiedz cytując
#**SnaKe**#
Member

Od: 06.2004

Stary 26.05.2009, 10:55
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Mogą być jeszcze drudzy, jak Wisła przegra, a Lech i Legia wygrają, wtedy liczy się mała tabelka pomiędzy Wisłą, Lechem oraz Legią bo wszystkie te zespoły będą miały równą liczbę punktów i w tej tabelce najlepszy jest Lech, potem Legia i my trzeci.
z jakiej to racji Legia będzie przed nami? skoro liczą się bezpośrednie wyniki to jesteśmy przed Legią (2:1 tam i 1:0 u nas) Tylko Lech może nas wyprzedzić. (Poza tym o czym my mówimy... mamy Mistrza )
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.05.2009, 10:59
Ktoś wcześniej napisał o telebimie, z uwagi na brak biletów. Napisałem do działu marketing i taką odp. otrzymałem:

Niestety na chwilę obecną Canal+ nie wyraził zgody na takie rozwiązanie.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.05.2009, 11:26
#**SnaKe**# napisał(a):Wyświetl post
z jakiej to racji Legia będzie przed nami? skoro liczą się bezpośrednie wyniki to jesteśmy przed Legią (2:1 tam i 1:0 u nas) Tylko Lech może nas wyprzedzić. (Poza tym o czym my mówimy... mamy Mistrza )

chodzi o małą tabelkę między trzema zainteresowanymi drużynami:
Gdy wszystkie trzy zespoły zakończą sezon z taką samą ilością punktów, zadecyduje mała tabela złożona ze spotkań pomiędzy nimi. Tu najlepszy jest :

1. Lech (zwycięsto i remis z Wisłą oraz dwa remisy z Legią = 6pkt.),
2. druga jest Legia (zwycięstwo i porażka z Wisłą oraz dwa remisy z Lechem = 5pkt.),
3. a trzecia Wisła (zwycięstwo i porażka z Legią oraz porażka i remis z Lechem = 4pkt.).
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.05.2009, 11:30
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś wcześniej napisał o telebimie, z uwagi na brak biletów. Napisałem do działu marketing i taką odp. otrzymałem:

Niestety na chwilę obecną Canal+ nie wyraził zgody na takie rozwiązanie.
No to jestem w szoku, że w ogóle w klubie ktoś o tym pomyślał. ) W sumie dziwna decyzja Canalu+ bo i tak Ci co mają oglądać w domu to oglądną w domu, tu chodzi o ludzi którzy nie mają wyjścia i oglądali by na mieście. Ale zapewne miastu to na rękę, bo nie muszą zabezpieczać dodatkowej imprezy pod stadionem. Ja na szczęście mam karnet..
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.05.2009, 11:40
Wiadmo jak sytuacja kadrowa przed meczem ze Śląskiem? Wogóle nie ma żadnych newsów w sprawie treningów ani nic. Co z Boguskim?
Mój skład:
Paweł
Jirsak
Zieniu--Diaz--Sobol--Mały
Brożek--Marcelo--Głowa-Singlar
Pawełek

Podobała mi się para na skrzydłach osatatnio LP: Mały, PP: Łobo.
Boguski najwyżej pewnie z ławki. Raczej pewne zmiany to: Łobo, Ćwielong, (zależna od wyniku)
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.05.2009, 11:41
radekogi napisał(a):Wyświetl post
No to jestem w szoku, że w ogóle w klubie ktoś o tym pomyślał. ) W sumie dziwna decyzja Canalu+ bo i tak Ci co mają oglądać w domu to oglądną w domu, tu chodzi o ludzi którzy nie mają wyjścia i oglądali by na mieście. Ale zapewne miastu to na rękę, bo nie muszą zabezpieczać dodatkowej imprezy pod stadionem. Ja na szczęście mam karnet..

A co Canal+ interesuje czy mial ktos wyjscie czy nie. Po to placa wielkie pieniadze za transmisje zeby potem moc sobie zarobic na abonametach i reklamach.
,
Odpowiedz cytując
bello
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 26.05.2009, 11:50
hej jest przwidziana po meczu feta mistrzowska na rynku? o ktorej godzinie mniej wiecej
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.05.2009, 11:51
bello napisał(a):Wyświetl post
hej jest przwidziana po meczu feta mistrzowska na rynku? o ktorej godzinie mniej wiecej
Nie, nie ma fety. Po meczu wszyscy pojda do domu i do spania... Co za ludzie....

Pomysl troche

Zanim zaczniecie gadac od rzeczy lub wklejac linki ktore pojawialy sie pare razy (i byla do nich prowadzona dyskusja) to laskawie przegladnijcie temat
Ostatnio edytowane przez mic : 26.05.2009 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując
no limit
Banita

Stary 26.05.2009, 11:53
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...c_osobno_.html

mówią, że feta zaczyna się o godz 21.
Ostatnio edytowane przez no limit : 26.05.2009 o godz. 11:58.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.05.2009, 11:56
W niedziele po sumie
,
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.05.2009, 11:57
A my już zdobyliśmy Mistrzostwo?
Bo do niego daleka droga, a już pare cudów w piłce było i obyśmy nie musieli odwoływać pełnej ceremonii wraz z wywozem pirotechniki z Reymonta.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.05.2009, 12:00
no limit napisał(a):Wyświetl post
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...c_osobno_.html

mówią, że feta zaczyna się o godz 21.
Kto mowi ?
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 26.05.2009, 12:03
mic napisał(a):Wyświetl post
Kto mowi ?
Pan mówi, Pani, wszyscy mówia... społeczeństwo mówi
Odpowiedz cytując
buters87
Member

Od: 10.2007

Stary 26.05.2009, 12:08
nareszcie trener ma ból głowy kogo wystawić na skrzydłach i to z tylko pozytywnych powodów.. wiadomo dla Zienia to ostatni mecz przy R22 wiec zagra na 110% swoich możliwości, Patryk jest w genialnej formie a Łobo po ostatnim meczu może w końcu uwierzy w siebie i będzie chciał pójść za ciosem i udowodnić coś przed pełnym stadionem...

co do już samego wyniku to spacer to to nie będzie ale wydaje mi się że 2:0 dla nas po bramkach Pawła i Patryka... do zobaczenia na fecie
Odpowiedz cytując
alsiw7
Junior Member

Stary 26.05.2009, 12:29
wierze ze wygramy ten mecz WISELKA&SLASK juz niemoge sie doczekac tego meczu MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.05.2009, 12:35
Mistrz będzie nasz!!!
Radosny otwarty meczyk, a może plaża na 0-0, ale z pewnością z happy endem.
Pamiętajmy żeby podziękować Baszczowi i Zieniowi na występy w naszych barwach!!!
Żegnają się z Wisłą w jakże piękny sposób...
Może jakaś oprawa czy coś z tej okazji?
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.05.2009, 12:41
arti- oprawe zostaw UW jesli taka bedzie, a co do meczu to nie wazny remis w pieknym stylu czy wygrana w beznadziejmy, najwazniejsze jest 12 mistrzostwo dla naszego klubu
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.05.2009, 14:52
Nie chcę robić offtopa ale jak już wiadomo nie ma biletów na meczyk. Poniżej pisemko, które wysłałem do marketingu, redakcji itp.

Dzień dobry,

już w sobotę odbędzie się wielkie święto piłki nożnej w Krakowie. Wisła Kraków obroni Mistrzostwo Polski (w co głęboko wierzę). Ten wspaniały moment chciałem podziwiać z wysokości trybun razem ze swoimi znajomymi, jednak nie będzie mi to dane gdyż wszystkie bilety na ten mecz zostały już sprzedane...Oczywiście nie mam pretensji o ten stan rzeczy jednak o to w jaki sposób się to odbyło. Klub na oficjalnej stronie internetowej zamieścił informację, że każdy posiadacz karty kibica będzie mógł kupić JEDEN bilet. Jak możliwe jest że wszystkie bilety zostały sprzedane już w jeden dzień? Oczywiście ktoś może powiedzieć, że jest to jak najbardziej prawdopodobne...I w tym przypadku mogę się zgodzić. Ale jak wytłumaczą mi Państwo fakt że dziś zgłasza się do mnie osoba oferująca mi 20 biletów po cenie 150 PLN za sztukę! Skoro każdy właściciel karty kibica może kupić JEDEN bilet skąd biorą się osoby z taką ilością biletów? A mogę Państwa zapewnić że nie jest to jedyny osobnik który został potraktowany przez los 20 EKSTRA biletami! Kto odpowiedzialny jest z taki stan rzeczy? Dlaczego klub daje zarabiać takim ludziom na zwykłych kibicach? Cena 150 PLN jest ceną 5 razy wyższą od normalnej!! Kiedy zacznie się prawdziwa DYSTRYBUCJA biletów a nie utrzymywanie lichwiarzy i okradanie kibiców!? Uważam to za skandal i nie pierwszy raz taki proceder ma miejsce. Dlaczego nie mogę kupić biletu na mecz mojej ukochanej drużyny. Dlaczego sprzedaż biletów jest prowadzona w taki sposób że gdy ktoś pracuje do godziny 16:00 nie ma szans na jego kupno. Jak wytłumaczą mi Państwo fakt że ktoś jeszcze zarobi na tych biletach a ja tylko obejdę się smakiem? Zaznaczam od razu że choć Wisłę kocham nie mam zamiaru kupować od konika biletu na 150 PLN gdyż to co robi ta osoba to kradzież w biały dzień.

Łączę wyrazy szacunku i oczekuję na odpowiedź,

rafal777

Wiem że to nic pewnie nie da ale po raz kolejny klub pozwala na takie s************!! Bilety po 150PLN....Wiem że ten apel pewnie nie będzie miał odzewu ale LUDZIE NIE KUPUJCIE OD KONIKÓW!!
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.05.2009, 15:08
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę robić offtopa ale jak już wiadomo nie ma biletów na meczyk. Poniżej pisemko, które wysłałem do marketingu, redakcji itp.

Dzień dobry,

już w sobotę odbędzie się wielkie święto piłki nożnej w Krakowie. Wisła Kraków obroni Mistrzostwo Polski (w co głęboko wierzę). Ten wspaniały moment chciałem podziwiać z wysokości trybun razem ze swoimi znajomymi, jednak nie będzie mi to dane gdyż wszystkie bilety na ten mecz zostały już sprzedane...Oczywiście nie mam pretensji o ten stan rzeczy jednak o to w jaki sposób się to odbyło. Klub na oficjalnej stronie internetowej zamieścił informację, że każdy posiadacz karty kibica będzie mógł kupić JEDEN bilet. Jak możliwe jest że wszystkie bilety zostały sprzedane już w jeden dzień? Oczywiście ktoś może powiedzieć, że jest to jak najbardziej prawdopodobne...I w tym przypadku mogę się zgodzić. Ale jak wytłumaczą mi Państwo fakt że dziś zgłasza się do mnie osoba oferująca mi 20 biletów po cenie 150 PLN za sztukę! Skoro każdy właściciel karty kibica może kupić JEDEN bilet skąd biorą się osoby z taką ilością biletów? A mogę Państwa zapewnić że nie jest to jedyny osobnik który został potraktowany przez los 20 EKSTRA biletami! Kto odpowiedzialny jest z taki stan rzeczy? 1 Dlaczego klub daje zarabiać takim ludziom na zwykłych kibicach? Cena 150 PLN jest ceną 5 razy wyższą od normalnej!! Kiedy zacznie się prawdziwa DYSTRYBUCJA biletów a nie utrzymywanie lichwiarzy i okradanie kibiców!? Uważam to za skandal i nie pierwszy raz taki proceder ma miejsce. Dlaczego nie mogę kupić biletu na mecz mojej ukochanej drużyny. Dlaczego sprzedaż biletów jest prowadzona w taki sposób że gdy 2 ktoś pracuje do godziny 16:00 nie ma szans na jego kupno. Jak wytłumaczą mi Państwo fakt że ktoś jeszcze zarobi na tych biletach a ja tylko obejdę się smakiem? 3 Zaznaczam od razu że choć Wisłę kocham nie mam zamiaru kupować od konika biletu na 150 PLN gdyż to co robi ta osoba to kradzież w biały dzień.

Łączę wyrazy szacunku i oczekuję na odpowiedź,

rafal777

Wiem że to nic pewnie nie da ale po raz kolejny klub pozwala na takie s************!! Bilety po 150PLN....Wiem że ten apel pewnie nie będzie miał odzewu ale LUDZIE NIE KUPUJCIE OD KONIKÓW!!

1 A dlaczego ma nie dawać zarabiać? Nieraz już było pisane.... po 1 szybciej im schodzą bilety, mają mniej roboty, po 2 niektórzy jak nie dostaną raz, drugi biletu na mecz na który chce iść to w końcu może kupi karnet - PROSTE.

2 Nie masz żadnego znajomego wiślaka?

3 Kup sobie karnet nie będziesz miał takich problemów.

I jeszcze jedno: W sezonie jest masa innych meczy niż mecz z Legią, Cracovia, Lechem i meczem po którym Wisła świętuje mistrzostwo.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 26.05.2009 o godz. 15:18.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.05.2009, 15:15
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post

3 Kup sobie karnet nie będziesz miał takich problemów.

I jeszcze jedno: W sezonie jest masa innych meczy niż mecz z Legią, Cracovia, Lechem i meczem po którym Wisła świętuje mistrzostwo.

Bez obioru.

Nie jestem z Krakowa!

Na innych meczach też byłem gościu i na ten też chcę iść...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów