|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://wislakrakow.com/www/external.php?type=RSS2 jak masz telefon z obsługą RSS to też sobie wpisz ten adres i masz szybko newsy Wiślackie za nie więcej niż 20 gr. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() BOGUŚ CUPIAŁ = WIELKA WISŁA WKS TSW ZKS BKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
myślałem, że to jest najważniejsze. w takim razie na co patrzec?
obecnie skupiłem sie na tych modelach Samsung ES15, ES55, NV4, PL50, S1070, P1000, L310W Wydawało mi sie, że najlepszą rozwiązaniem będzie PL50 albo L310W ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ma ktoś jakiś wzór podania o umorzenie opłaty za warunek
proszę o p.w. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
z tych dwoch lepszy bedzie- moim zdaniem- L310W. Przede wszystkim ogniskowa i odpowiednik dla 35mm lepsze, poza tym czulosc iso tez ok, reszta 'dodatkow' typu programy lampy, nagrywanie filmow itd standardowa jak w kompaktach. co do samsungow sie nie wypowiem, fotografuje dwoma nikonami- s 80 i drugim, kompaktem z serii coolpix. Z obydwu jestem zadowolona, wiec akurat nikony moge z czystym sumieniem polecac. Moze np cos takiego- http://www.nokaut.pl/aparaty-cyfrowe...ctDescriptions ?
Ostatnio edytowane przez re_set : 25.05.2009 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nastepujace pytanie. Jesl natomiasti ktos gral w COD 5 SP oczywiscie ^^
Mam ostatnia misje "ruskami" no i musze wejsc do Reichstagu, ale nigdzie nie mam miejsca ani jak wskoczyc zeby tam wejsc. Dlatego pytanie jest takie czy to blad gry? Badz jest jakies "magiczne przejscie"? Bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje! ^^ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak dojdziesz pod główne schody, to musisz powoli wchodzic na nie i czekać na komendy tego rezkowa czy jak mu tam mama dała.On tam będzie się darł co chwile i potem przy ostatnim wale czekasz a on krzyknie chodź za mną, potem strzeli w cos mur sie zawali i otworzy przejscie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie Wiślacy, potrzebuje dwie karty Multisport. Może ktoś ma takie cuda w firmie i mógłby odsprzedać?
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bardzo dziekuje ^^ Jestes wielki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję sprawdzonego sposobu na gołębie:
wie ktoś co zrobić by nie siadały na balustradzie balkonu i nie srały gdzie popadnie? Wiem, że mogę naszpikować ją gwoździami (oczy coś takieg), ale nie chciałbym widzieć muru berlińskiego co rano po obudzeniu... jest jakiś patent typu waleriana na koty? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Moi byli sąsiedzi mieli porozkładane i powywieszane płyty cd. Nie mogłam uwierzyć, że to tak dla ozdoby, więc kiedyś spytałam PO CO. Ano właśnie na gołębie
. Albo takie coś: http://allegro.pl/item635068624_tasm...lebie_30m.html |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Aparat ma być dla żony. Która głownie patrzy tylko na wygląd, ja wolalbym połączyć wygląd z czymś porządnym. Do czego aparat? Do normalnych zdjęc. Na wakacjach, iprezach itp. Obecnie mamy coś takiego Pentax Optio 60 i najbardziej co nas wkurza to gdy robi zdjęcie trzeba złapać zielone światełko, na czerwonym nie da się zrobić oraz zdjęcia z lampą nie wychodzą najlepiej. Od znajomych widzieliśmy zdjęcia z lapmą i są lepsze. Cena tak do 550 złotych. Czyli mówisz, że z tych wszystkich najlepszy L310W ? A jak sie prezentuje Olympus FE-3010 Pytam z ciekawosći bo miałem w planach go kupić, ale żonie się tył aparatu nie spodobał. Ja przy kupnie patrzyłem najbardziej na ilość MP oraz na wyświetlacz aby był 2.7 Reszta to dla mnie niestety czarna magia, dlatego bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
co do wygladu- L310W chyba jest dosc neutralny... nie oceniam jednak, sama mam swojego nikona w obudowie z ciemnoszarej stali i sie sprzedawca dziwil, ze nie chce jakiegos innego bialego czy rozowego aparaciku, ktore sa tu cytat: "takie kobiece" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy dalej można kupować pakiety MultiPOP w Orange? Coś czytałem że podobno multipop ma zniknąć po tej ostatniej promocji Orange 29gr/min do wszystkich.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie, w Nowej Hucie zakupie książeczkę sanepidowską ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Gdańsku blisko centrum/stare miasto/okolice plaży można kupić szaliki i koszulki Lechii ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Jeśli już jesteś w centrum to nie lepiej się wybrać do sklepu Jako na stadionie? 5-10 minut tramwajem od Dworca Głównego. PS od Starówki do plaży to dość spory rozrzut ![]() Powód: link
Ostatnio edytowane przez cristovao : 26.05.2009 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ok. dzięki
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dlaczego filmy czy mecze które sciagnąłem z rapida, nie chodzą na DVD
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Można takie pliki przekonwertować by czytał je Twój odtwarzacz, lecz trochę z tym zabawy jest. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
panowie, kogos kumatego ze statystyki matematycznej potrzebuje... Ktos sie zna? Jakis namiar?
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pytanie od laika kapciowego: co do tego mordobicie co o nim teraz tak trąbią (między Motorem a Lechem) - pociąg był wynajęty przez kibiców Motoru czy to zwykły "rozkładowy" (o ile to w ogóle możliwe?).
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
zwykły rozkładowy,bo inni pasażerowie to nagrali i dzwonili na pały.Moim zdaniem jest to możliwe,wcześniej sie ugadali w wyznaczonym miejscu ci z Motoru pociągnęli awaryjny hamulec i wyszli sie naparzać.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:19.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
http://www.tv.wp.pl/szukaj.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest jakiś klub w Krakowie gdzie grają Happy Hardcore?
|
|
|