|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lech dostał za to (i butelkę chyba) mecz bez publiczność. A u Was z tego co widzę jest coraz lepiej(liczę od zburzenia X). Widać, że ludzie coraz bardziej ogarniają możliwości nowej trybuny, znacznie lepszej od Lecha i przyszłej Legii, moim zdaniem.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ciekawy pomysł
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Teoretycznie rac nie mozna uzywac na zadnym stadionie. Placimy takie same kary, jak reszta ligi.
Po spotkaniu z Lechia, procz kary finansowej dostalismy kare zamkniecia stadionu na 1 spotkanie w zawieszeniu na 6 miesiecy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
za butelkę...
pomyłs Widzewa super ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Widzewa oglądałem wczorajszy mecz i zwróciłem uwagę na to że mają aż 5 bębnów efekt bardzo dobry może kiedyś i My się takich dorobimy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mamy 4 bebny przeciez
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ponoć nawet Legia miała 'w planach' podobną oprawę, no w każdym razie Widzew wykonaniem zmiażdżył Stal, a czy 'kserowali' umyślnie, czy nie- chyba nie sposób określić.
Tutaj filmik z tej oprawy łodzian. Trzeba przyznać, że mega to wyszło, "łubu-dubu" i miś przed gniazdem- czad. Jak dla mnie oprawa wiosny, zaraz po naszej z PP z Lechem http://www.youtube.com/watch?v=KhmS6...e=channel_page |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ustawka na video kibiców Lecha z fanami Motoru Lublin w ostatni weekend .http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...i_ustawke.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.05.2009 o godz. 10:34.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
EDIT: Dziękuje. wiem słyszałem o jakimś układzie. A ma ktoś filmik Unia Tarnów kontra Widzew z tego weekendu ?
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 26.05.2009 o godz. 14:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lech i byli podobno z ŁKS-em
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...acovii,1313299
Przeczytajcie zwłaszcza ostatni akapit - Filipiak o bardzo kulturalnych kibicach Cracovii.... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lech używa piro na własną odpowiedzialność. Działacze zezwalają na wnoszenie rac pod jednym warunkiem- kary również muszą płacić kibice Lecha. Wystarczy poczytać wypowiedzi litara na ich forum. Ciągle wspomina, że oprócz kosztów oprawy muszą też ponosić koszty kar.
a co do sceny ultras, to Wisła ma fajne pomysły, ale w mojej opini brakuje im dobrego wykonania (np super pomysł z oprawą, że kradzież ma być mniej karana niż używanie rac chyba, ale wykonanie...)Lepsze jakościowo oprawy mieliście na 'C', to takie moje skromne zdanie Lech też robi swoje, do tego grona zaliczyłbym Widzew i Jagę. O Legii nie będę sie wypowiadał
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 26.05.2009 o godz. 18:44.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Panowie, to NIE JEST temat o ustawkach, krojeniu flag etc. Radzę o tym pamiętać.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tą oprawą Widzewa? co tam pisze?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z forum Lecha, powod dla ktorego kibice Lecha spiewali przy 2-2 "Kolejorz gramy do konca"
Cytat:
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To piekny farmazon ktos rozpowszechnil
![]() Co znaczy "chcieli"? I co im niby przeszkodzilo skoro tego nie zrobili? Pomysl. Wynik byl dokladnie taki przy ktorym powinni ten mecz faktycznie pezerwac jesli takie mieli plany. Lech to ekipa ktora na pierwszym miejscu stawia siebie, pod kazdym wzgledem. Chocby sugestia ze na mecze nosi sie barwy Lecha a nie zgod, bo stadion byl "za malo niebieski" przygladnij sie ich stadionowi to zobaczysz ze to prawda. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nikt nie chciał wymusić by piłkarze odpuścili bo jaki byłby sens... Odpuścić Cracovii żeby Arka spadła pomimo wygranej? Może i były wyliczenia wśród kibiców ale wszystkie kończyły się na końcowym wniosku, że jak "wymusimy na piłkarzach" "pomoc" Cracovii to spadnie Arka nawet jak wygra...
A odnośnie "gramy do końca" przy wyniku 2-1 czy też 2-2 to po prostu zwykłe info od jednej osoby że Śląsk wygrywa 2-1 z Wisłą... i szybko rozniesiona plotka... Podobno na C+ było słychać najpierw coraz głośniejszy szmer wśród kibiców a potem "Gramy do końca". Ot - cała tajemnica |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
a ja nadal nie rozumiem, co złego było w zachowaniu kibiców Lecha
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Moze zly temat, ale sami zobaczcie, dzisiaj osiedle Krakowiaków:
http://i40.tinypic.com/11bkt8w.jpg Jak kurva szanujecie swoje barwy?! ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
powiem tak ,spodziewałem sie czegoś takiego, większość ludzi za****iona tak że na nogach się utrzymać nie mogła,sami barwy gubili,naprawdę wiele nie trzeba było żeby to zebrać, a myślę że niestety zebrali ich dużo więcej
Ostatnio edytowane przez South : 02.06.2009 o godz. 21:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tragedia... :( "Bogowie Trybun" , pasiaki, koszulka z autografami! , łączony Śląsk-Lechia... no dramat :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a wiecie kto gubi te barwy
Ostatnio edytowane przez diablo885 : 02.06.2009 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli to tylko po fecie to niezle lowy ktos mial (Hutnik? )
Inna sprawa ze jak ktos sie nie czuje na silach zeby barw bronic w razie spotkania z wrogiem to lepiej niech ich w ogole nie nosi. Z korzyscia dla ogolu kibicow Wisly i wlasnego zdrowia.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 02.06.2009 o godz. 22:13.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dobrze, że Henryka Reymana nie ma.
To by wyjątkowo bolało. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego czasami trzeba patrzeć z przymrużeniem oka na to co się przeczyta na forum czy gdzieś zasłyszy. A to o czym piszesz to oczywiście racja.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widocznie odbiegasz od wislackich standardow, co w zadnym wypadku nie jest powodem do zmartwien. Takze nie przejmuj sie
Co do postu Orzela (7) - wypada przedstawic kontekst dyskusji, bo te propagandowe nawyki z poprzedniego ustroju sa naprawde nuuudne. Jeden uzytkownik zapytal: "A poza pasja statystyka jaka jest roznica miedzy 2, a trzecim miejscem? Dla mnie zadna. " Drugi odpowiedzial: "- historyczna i finansowa. Nigdy nie byliśmy viceMISTRZEM, no i za 3 miejsce jest jednak mniej kasy niż za 2. " Podobne przyklady manipulacji widzialem w watku infonet, takze uprzejmie prosze o odrobine przyzwoitosci ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|