|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak to jest z nasza klasą? Chodzi mi o powiadomienia kto z kim nawiązał znajomość. Jeżeli pisze, że osoba X nawiązała znajomość z osobą Y, to kto kogo zaprosił X czy Y?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gdzie można zrobić nadruk na koszulce z ksywką i numerem ;> ?
I w jakich granicach by wyniósł koszt ? |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nadruki robia na pewno w decathlonie. Kosztu nie znam.
Robia tez na stoisku kibicowskim w M1/ Carrefourze w Czyzynach- taka wyspa na srodku- z kosztami j.w. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie macie może jakieś linki do wczorajszego spotkania z Lechią?Chciałbym sobie po prostu skrót tego meczu albo bramki wrzucić na kompa z góry dziękuje
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
http://www.shareplace.com/?6BFF48F613 Skrót meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie ile by kosztowało zrobienie pieczątki (najlepiej automat np. wagraf) z napisem "Gwarancja Bolka"?
Tak mniej wiecej jakie koszty i gdzie najszybciej i najtaniej w Hucie da sie zrobic? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
bramki - najwyzsza jakosc. Jak ktos posiada internet Aster, to zapraszam na priv,mam kilka pytan, wazne. Z gory dzieki ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mam takie pytanie, czy w Mozilli można coś zrobić żeby w pasku gdzie wpisuje adresy nie było historii adresów w które wchodziłem np. www.wislakrakow.comsprzedam, kupię zamienię- nie chce żeby szczegóły mi w adresie wyskakiwały, tylko konkretne adresy np. www.wislakrakow.com
*w starszych wersjach mozilli tak nie ma :] ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy to prawda że prawo jazdy można zdawać będąc 3 miesiące przed osiemnastką?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Pozdrawiam![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:34.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Od końca sesji (czyli koniec czerwca) do końca września.
Ewentualnie dochodzą wrześniowe dogrywki egzaminów. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wakacje w teorii trwaja najczesciej od poczatku lipca do pazdziernika.
W praktyce- mozesz zdac wszystko w terminach zerowych i pierwszych (czego zycze, czasem nawet jest to mozliwe ) i miec wakacje juz od polowy czerwca, mozesz tez miec pecha i cos Ci spadnie/przelozysz na sesje poprawkowa i wtedy klania sie tzw kampania wrzesniowa- na roznych uczelniach jest roznie- niektore egzaminy maja juz na poczatku wrzesnia, niektore pod koniec. Wakacje wiec formalnie trwaja trzy miesiace, ale z doswiadczenia- wiekszosc w tym czasie pracuje/robi praktyki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
a tak naprawde to masz mase wolnego od lipca do konca wrzesnia do tego 2 tyg. wolnego w lutym Oczywiscie jak zdajesz wszystko za 1 razem, to nawet od 1 czerwca mozesz miec wolne do 1 pazdziernika ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie mogę w DOSBoxie wklepać backslasha. Wpisuje mi się nawias kwadratowy zamykający, a z Shiftem nawias klamrowy zamiast b.slasha. Ktoś ma jakieś rady?
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 24.05.2009 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam napisy do filmu ale sa one nieodokladne o jakies 5sek. Jak moge je "przesunac" zeby wszystko sie dobrze nalozylo czasowo? Z gory mowie ze mam tak mniej wiecej z 4 wersjami napisow wiec znalezienie innej nic nie da.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie nie cierpiące zwłoki
dotyczące wypracowania; "na jakie negatywne zjawisko w funkcjonowaniu polskiego parlamentu zwrócił uwagę autor tej satyry?" - link poniżej. Jeżeli ktoś miałby jakiś pomysł bardzo proszę o odp. na PRIV, będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam. Satyra: http://img30.imageshack.us/img30/680/bez.png |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak jest otwarty Sanepid na Makuszyńskego? Kiedy można przynieść do badań "materiał" na książeczkę?
A i jeszcze czy mogę iść tak od razu z materiałem, z pojemnika z apteki? Czy trzeba coś wcześniej? Sorry za taki "gówniany" temat ![]()
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 24.05.2009 o godz. 19:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
pią 7.30-13 ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Troche glupie pytanie;/ Do ktorej tak mniejwiecej trwa feta po mistrzostwie i do ktorej bedzie trwała w sobote o ile zdobedziemy mistrza?
![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dopóki nie padniesz.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ostatnio na rynku była chyba do 23-24. Przynajmniej taka oficjalna z piłkarzami.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BChkT...eature=related znacie tytul piosenki co leci w tle ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje czy w tym roku jest w I Programie PR "Maj polskiej piosenki" jak w latach ubiegłych
E: Dzięki Kobieto_Wislak (jak to się do diaska odmienia ), btw szkoda, że tylko tydzień został...E2: tak by było gdybyś używała pseudonimu "Kobieta_Wiślaczka" ("doniePedro23" - padłem )
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 25.05.2009 o godz. 09:50.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
doniePedro23 ---> jest
![]() E: Kobieto_Wiślaczko..? może...? ;P żaluj, żałuj - cudne piosnki lecą takie oto lecą
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 24.05.2009 o godz. 22:35.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=AxfJ6...eature=related Nie jest to dokładnie tamta wersja, ale podobna. http://www.youtube.com/watch?v=cXNApZ2ALiQ Tu masz orgynał z filmu. ![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chcę jechać podbić książeczkę wojskową na rezerwowego odroczony jestem do września 2009 i teraz pytanie czy oprócz książeczki jest mi potrzebne coś więcej jakiś papier ze szkoły czy co ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|