|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Kolejka bardzo ciekawa, jak wygramy w Gdańsku, to majstra mamy jak w banku, szkoda tylko, że w takich okolicznościach przyjdzie nam się spotkać. A jak się już potkniemy, to niech mistrz leci do Warszawiaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez piter116 : 21.05.2009 o godz. 19:34.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Cytat:
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To jest dramat, dzisiaj zakazane jest piro, cenzurują flagi i transy, a za niedługo ****a będzie zakaz noszenia szalika i dopingowania. Quo vadis Ekstra(?)klaso
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
http://www.legialive.pl/news/30426_L...h_ukarane.html Ze co ze ta butelka była plastikowa niby
Ostatnio edytowane przez Donki : 21.05.2009 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, był to wyraz mojego ogólnego niezadowolenia z tego, że chcą u nas zrobić "angielski styl"
![]() btw: Cytat:
(też nie wiedziałem o racach)
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 21.05.2009 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat PZPN to 'troche' inna kwestia niz KL i Ekstraklasa. Chociaz niestety wiekszosc tego nie zauwaza, nie mowiac juz o dziennikarzach, ktorzy rzekomo sa specjalistami w danej dziedzinie.
Zeby nie bylo watpliwosci. W ekstraklasie jest praca spoleczna. Kase bierze Zarzad PZPN. To sa dwie zupelnie inne kwestie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lech szykuje transferową ofensywe http://www.sport.pl/pilka/1,65029,66...owe_hity_.html
Marco Reich na testach w Jadze http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,t...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.05.2009 o godz. 08:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Smuda chce Glika http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja wiem że to nie dotyczące tematu, ale spójrzcie na debili
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,66...grac_dwie.html Ajwen to sie wszędzie w.......i. Jak nie tańczył w programach to teraz koledzy mu stołek dali ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Osobiście nie mogę się już doczekać jutrzejszej kolejki. ?Niesamowite emocje praktycznie na wszystkich boiskach. To że poziom nasze Ligi jest tragiczny wiemy wszyscy, ale cieszy fakt że można się nią ekscytować a nie to co w Anglii czy Włoszech gdzie już na początku rozgrywek wiadomo co i jak. Porównywalne emocje to tylko w Bundelslidze i Ligue 1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No musze przyzac ze emocje w tym sezonie sa naprawde duze. Praktycznie juz od dluzszego czasu nie ma meczow o pietruszkę. Poziom jak piszesz moze nie zawysoki (ha ha) ale jest co ogladać,i to jest najwazniejsze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Powiedz Francuzowi o emocjach w Ligue 1 to cię wyśmieje
Mistrzowie w ostatnich latach: 2001/02 - Olympique Lyon 2002/03 - Olympique Lyon 2003/04 - Olympique Lyon 2004/05 - Olympique Lyon 2005/06 - Olympique Lyon 2006/07 - Olympique Lyon 2007/08 - Olympique Lyon Według mnie w Polsce emocje mogą skończyć się już jutro. Jeśli po jutrzejszym meczu będziemy liderami mistrza nikt nam nie odbierze. Mecz o mistrzostwo, na własnym stadionie, ze zgodą - w takim meczu stracić punkty to potwierdzić, że na majstra się nie zasługuje ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
są emocje są a jeszcze z poprzednikiem tamtym czy ja wiem czy w Angli wszystko było jasne ..... a żeby nie było że schodzę z tematu to ja też sądze że wystarczy wygrać w Gdańsku i mistrz będzie nasz bo nie wierze że Śląsk będzie chciał u nas wygrać choć wszystko jest możliwe i nie można myśleć że ten mecz to będzie tylk dla picu ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg mnie stawka końcowego triumfu w ligowej tabeli (i pośrednio meczu z Lechią) jest najwyższa od lat. Tytuł w tym roku daje spore szanse na awans do LM. Największe od momentu dopuszczenia trzecich i czwartych zespołów najmocniejszych lig do tych rozgrywek. Od przyszłego sezonu wracamy do możliwości jakie miały polskie zespoły w połowie lat 90-tych, kiedy to Legia i Widzew awansowały do elity.
Nie wiem jakie będą stawki w przyszłym sezonie ale ubiegłym za sam awans UEFA płaciła 3mln € + 2,4 mln € za udział w sześciu meczach grupowych. Do tego trzeba doliczyć wpływy z biletów (mimo gry na obcym stadionie na pewno byłyby one bardzo duże) i większe zainteresowanie sponsorów. Poza tym przy jako takiej postawie można uzyskać dodatkowe pieniądze za zwycięstwa (0,6 mln) i remisy (0,3 mln) oraz zwiększyć wycenę swoich największych gwiazd jeśli te dobrze się zaprezentują. Krótko mówiąc udział w LM będzie oznaczać zarówno dla Wisły, jak i Legii czy Lecha zastrzyk finansowy dorównujący rocznemu budżetowi z każdego z tych klubów. Taka ewentualność to prawdopodobna dominacja Ekstraklasy w najbliższej przyszłości. Jest więc się o co bić w dwóch ostatnich kolejkach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądacie może Zagłębie- Korona? Albo mi się wydawało albo nas kibice Korony przed chwilą pozdrawiali...
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już na stałe weszło do kanonu przyśpiewek "chuliganów" z Kielc, na meczu z Motorem było tak samo, nie wspominając już o meczu repry - szczyt żenady. Tak to jest jak zabita dechami wiocha zachłyśnie się na chwilę wielkim światem - we łbach się przewraca. Scyzory prezentują podobny poziom do dziewczyn z Kałuży (ich niedawna jeszcze zgoda). Brak zasad, brak honoru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale Zagłębie pojechało z Kielcami... 4:0 w tej chwili
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No Widzew jeszcze TEORETYCZNIE pewniakiem nie jest
![]() Takie pytanie a propos kandydata na baraże mnie naszło - jakie są nasze stosunki kibicowskie z Podbeskidziem? Bo szczerze to nie mam pojecia osobiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a mnie najbardziej wnerwia (cenzura mocniejszego, choć bardziej odpowiadającego słowa nie puści) normalna kradzież pomysłu i osiągnięć grupki pasjonatów, którzy coś fajnego stworzyli, osiągnęli i do czegoś doszli przez hołotę kolesi Miodowej przy poparciu ich kumpli od przekrętów na szczeblu wyżej.
To prosta droga do tego, żeby chodziły jakieś palanty z OZPN po placykach, boiskach szkolnych,Błoniach czy innych parkach i i ściągały haracz od dzieciaków lub starszych, którzy sobie chcą dla przyjemności, rekreacyjnie pokopać. Czystej wody złodziejstwo, przynajmniej dla mnie. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Bilans z Legią mamy lepszy, bilans z Lechem mamy gorszy (1-4, 1-1) więc ich remis i nasze zwycięstwo jeszcze Mistrza nie przesądzają... ?
więc tylko trzeba liczyc na to, że Polonia powalczy o te ich puchary... Śląsku, Śląsku - zrób nam przysługę !!! Wiecie, że Tarasiewicz to dobry kumpel Urbana? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|