|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
2-3 składne wypowiedzi na 5. Jest lepiej niż myślałem. Chociaż niiektórzy przeczytają coś czego nie zrozumieją i od razu "wyjmują pięści".
Spokojnie! ludzie! stres zabija co roku wielu Polaków. Po prostu nie najważniejsze jest kto będzie pił darmowe piwo, tylko zwycięstwo Wisły i chyba wszyscy tak uważamy. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
10znk |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od poniedziałku do środy będą prowadzone odbiory koszulek i biletów na wyjazd do Gdańska.
poniedziałek : 17:30 - 19:30 "U Wiślaków" wtorek : 11:00 - 16:00 "U Wiślaków" Przy odbiorach należy mieć ze sobą KP potwierdzające wpłatę 20zł. (Osoby odbierające koszulki i bilety dla siebie i swoich znajomych muszą mieć ze sobą KP wszystkich osób) !!! Kolejny termin podamy niebawem. źródło: Skwk |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jutro tj. w środę ostatnia szansa by odebrać bilety i koszulki na wyjazd do Gdańska. Odbiory prowadzone będą w restauracji "U Wiślaków" godz. 17.30 - 18.30. Należy mieć ze sobą kwity kp i rozmiarówki koszulek. Po tym terminie, odbiorów nie będzie, nie będzie możliwości odbiorów w Gdańsku. Wszystkim już dziś przypominamy, że w Gdańsku będziemy gośćmi, a w gościnie należy odpowiedni się zachowywać, tym bardziej, że Gdańszczanie wiele wysiłku włożyli w to by nas należyci przyjąć!
źródło: kibcewisly.pl WAŻNE... dla tych co jeszcze nie odebrali !!!
Ostatnio edytowane przez Niunio : 19.05.2009 o godz. 16:07.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
źródło: skwk Teraz moje pytanie do bardziej orientujących się w temacie. Na jakim dworcu ta zbiorka? Tak na zdrowy rozum to na głównym, ale nigdy nic nie wiadomo, przecież w Krakowie Lechiści wysiadali w Płaszowie.. Bardzo proszę o odpowiedź
Ostatnio edytowane przez y00r4 : 21.05.2009 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wystarczy kliknąć na mapki które są umieszczone na stronach internetowych przy planie gościny zobaczysz o który dworzec chodzi.
A skoro na mapie zaznaczone jest dojście z Dworca Głównego do hali CSG to chyba wiadomo o jaki dworzec chodzi. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja wygląda sytuacja osób, które nie będą na zbiórce o 10 przy wydawaniu smyczek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A ja mam pytanie do osób z Gdańska, orientujących sie w komunikacji miejskiej
![]() Jakim autobusem, tramwajem najszybciej można sie dostać z ul. jagiellońskiej(przymorze) lub okolic na dworzec główny?z góry dzięki za info i do zobaczenia w Gdańsku. edit. A i ile trwa taka wycieczka? Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 21.05.2009 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Linia Numer 8
Dojazd ok 30 minut
Ostatnio edytowane przez blackhand : 21.05.2009 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nikt ci czegos takiego nie napisze na internecie.
Na miejscu sie dowiesz. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam!!! mam Pytanie odnosnie identyfikatorów na mecze Wisły!!! jestem z Wrocławia i wybieram sie z kilkoma kumplami na mecz Wisła- Slask a bilety mam z puli Wisły. Czy bedziemy potrzebowali identyfikatorów aby wejsc na stadion
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A nie wie ktoś jak wygląda sytuacja osób które chciałyby sobie przekimać w gdańsku z 3-4 godzinki żeby od razu po meczu nie jechać, tylko na następny dzień?
byle sucho było :)
Ostatnio edytowane przez szereg : 21.05.2009 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wiecie czy można bilet podróżnika przepisac na inna osobe w kasach pkp nawet z mała opłatą czy trzeba kupic nowy? PILNE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W regulaminie napisane jest że nie ma możliwości zmiany niestety. Możesz próbować
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeżeli zamierzasz zwrócić ten a ku pić nowy na nowe dane to się streszczaj bo po północy nie będzie to możliwe. Zwracając bilet tracisz 10%.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
co do rozdawania smyczek... Co mam rozumiec pod pojeciem 'osoby wyznaczone przez skwk'? Wszyscy ktorzy maja pieczatke na bilecie, czy jakas inna grupa?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Siema ja tez mam pytanie dla osob z gdanska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nawet nie o mój bilet tu biega, ale dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
. Jak podasz konkretniej gdzie na tej Kartuskiej to moze dam rade pomoc bardziej . Ja tez mam do Was pytanie, choc moze niekoniecznie dobry temat, ale tak przy okazji - wie ktos moze kiedy pilkarze Wisly jada do Gdanska? Jutro rano / dzisiaj juz pojechali? Z gory dzieki za info. |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pojechali wczoraj (21.V) wieczorem pociagiem
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ala1955 - dzieki wielkie za informacje!
Kokosek - od ostatniego przystanku 12 bedziesz mial jeszcze ponad 600m... Chodzilo Ci o SSM? masz juz tam zaklepane? W Gdansku sa dwie inne filie ktore sa blizej Lechii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale w tych dwóch innych filiach juz nie ma miejsc conajmniej od srody
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
NO wlasnie niema tam juz mniejsc
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A wlasnie mam jeszcze jedno pytanie . Czy jest jakis transport z tej Hali CGS na ta kartuska
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak. Z tego miejsca na Kartuską dojedziesz tramwajem linii 10
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mimo że od kilku lat nie jeżdżę komunikacją to cos mi świta w pamięci, że są jeszcze autobusy, które mają dużo dłuższą trasę niż linie tramwajowe więc może ich przystanek będzie bliżej SSM (raczej musi być bo jadą przez całą Kartuską). Startują one na Wałowej więc będą przejeżdżać w pobliżu Stoczni. To linie 161 i 167
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|