The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
_KRIS_
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2009, 21:28
krajek-krajek napisał(a):Wyświetl post
To może urządź casting i wybierz reprezentację kibiców Wisły.
Prawo do kibicowania ma każdy, nawet ten, który nie był nigdy na meczu.

Czasem zastanawiam się, czy niektórzy zamiast na stadion nie powinni iść do biblioteki żeby poczytać o zasadach współżycia w społeczeństwie. Najwyraźniej z domu tego nie wynieśli.
Prawo do kibicowania ma każdy to proste a zwłaszcza do tego żeby jechać do Gdańska, ale prawo do tego żeby Tam jechać tylko i wyłącznie się naj*** za przeproszeniem za free i zrobienia wstydu ABG to chyba nie. Jemu o to chodziło. Też mam taką nadzieję że nie wyjdziemy po tym meczu na takich co przyjadą naj** się i wrócą do domu.. co do dalszej Twojej wypowiedzi powiem tylko zamilcz..
MUAY THAI!!!
Odpowiedz cytując
SONNE
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 15.05.2009, 21:38
To może urządź casting i wybierz reprezentację kibiców Wisły.
Prawo do kibicowania ma każdy, nawet ten, który nie był nigdy na meczu.

Czasem zastanawiam się, czy niektórzy zamiast na stadion nie powinni iść do biblioteki żeby poczytać o zasadach współżycia w społeczeństwie. Najwyraźniej z domu tego nie wynieśli.
Zasady współżycia w społeczeństwie najlepiej poznać w praktyce a nie w teorii , dziecko !
Odpowiedz cytując
krajek-krajek
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 16.05.2009, 11:06
2-3 składne wypowiedzi na 5. Jest lepiej niż myślałem. Chociaż niiektórzy przeczytają coś czego nie zrozumieją i od razu "wyjmują pięści".
Spokojnie! ludzie! stres zabija co roku wielu Polaków.
Po prostu nie najważniejsze jest kto będzie pił darmowe piwo, tylko zwycięstwo Wisły i chyba wszyscy tak uważamy.
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Od: 06.2004

Stary 16.05.2009, 11:18
2-3 składne wypowiedzi na 5. Jest lepiej niż myślałem. Chociaż niiektórzy przeczytają coś czego nie zrozumieją i od razu "wyjmują pięści".
Spokojnie! ludzie! stres zabija co roku wielu Polaków.
Po prostu nie najważniejsze jest kto będzie pił darmowe piwo, tylko zwycięstwo Wisły i chyba wszyscy tak uważamy.
Chyba nie

10znk
Odpowiedz cytując
Kokosek
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 16.05.2009, 20:54
Od poniedziałku do środy będą prowadzone odbiory koszulek i biletów na wyjazd do Gdańska.

poniedziałek : 17:30 - 19:30 "U Wiślaków"
wtorek : 11:00 - 16:00 "U Wiślaków"

Przy odbiorach należy mieć ze sobą KP potwierdzające wpłatę 20zł. (Osoby odbierające koszulki i bilety dla siebie i swoich znajomych muszą mieć ze sobą KP wszystkich osób) !!!

Kolejny termin podamy niebawem.
źródło: Skwk
Odpowiedz cytując
Niunio
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 19.05.2009, 16:04
Jutro tj. w środę ostatnia szansa by odebrać bilety i koszulki na wyjazd do Gdańska. Odbiory prowadzone będą w restauracji "U Wiślaków" godz. 17.30 - 18.30. Należy mieć ze sobą kwity kp i rozmiarówki koszulek. Po tym terminie, odbiorów nie będzie, nie będzie możliwości odbiorów w Gdańsku. Wszystkim już dziś przypominamy, że w Gdańsku będziemy gośćmi, a w gościnie należy odpowiedni się zachowywać, tym bardziej, że Gdańszczanie wiele wysiłku włożyli w to by nas należyci przyjąć!
źródło: kibcewisly.pl

WAŻNE... dla tych co jeszcze nie odebrali !!!
Ostatnio edytowane przez Niunio : 19.05.2009 o godz. 16:07.
Odpowiedz cytując
y00r4
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 21.05.2009, 13:12
Cytat:
Wszystkim udającym się do Gdańska przypominamy o odpowiednim zachowaniu i godnym reprezentowaniu Wisły Kraków.
Obowiązkowo należy ze sobą mieć bilet na mecz, okazjonalną koszulkę (którą potem przekażecie Gdańszczanom), osoby, które były na wyjazdach w Zabrzu i Wodzisławiu niech nie zapomną zabrać ze sobą bloczka który od nas otrzymali!

PLAN GOŚCINY:

10:00 - 10:30 - przeprowadzenie kibiców Wisły z dworca na teren Centrum Stocznia Gdańska
wejściem od strony ul. Wałowej (dawne Kazamaty) i wydanie przy wejściu smyczek z
kuponami, które będą mogli wymienić na posiłki i napoje.

10:30 - 15:00 - poczęstunek zwierający także jedno piwo - jest to czas w którym możemy
oprowadzać naszych gości po Starym Mieście albo pokazać im pobliskie Trzy Krzyże oraz
Muzeum Drogi do Wolności.

10:45 - zbiórka grupy Wiślaków pod Neptunem na ulicy Długiej (wybrani przez SKWK kibice
Wisły, którzy wspierali Lechię na wyjazdach w Wodzisławiu i Zabrzu oraz aktywni członkowie
SKWK zostaną uhonorowani przez nas niespodzianką).

11:15 -12:00 niespodzianka .

15:00 - zbiórka Wisły pod stadionem przed kasami, następnie przejście do wejścia dla gości
przy ul. Smoluchowskiego i wejście na stadion. Celowo zostało wybrane boczne wejście, aby
kibice Wisły mogli szybko i sprawnie pojawić się na stadionie.

17:00-19:00 - Mecz

19:15 - odjazd pierwszego autobusu z Wiślakami z ul. Smoluchowskiego, autobusy będą
kursować wahadłowo do czasu przewiezienia wszystkich na miejsce gościny.

19:30 - 2:00 -poczęstunek i wspólna impreza z DJ-em.

Osoby wracające do Krakowa w godzinach wieczornych zostaną odprowadzeni, zostanie wydanym im prowiant na drogę.

źródło: skwk

Teraz moje pytanie do bardziej orientujących się w temacie. Na jakim dworcu ta zbiorka? Tak na zdrowy rozum to na głównym, ale nigdy nic nie wiadomo, przecież w Krakowie Lechiści wysiadali w Płaszowie.. Bardzo proszę o odpowiedź
Ostatnio edytowane przez y00r4 : 21.05.2009 o godz. 13:15.
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Od: 11.2002

Stary 21.05.2009, 13:36
Wystarczy kliknąć na mapki które są umieszczone na stronach internetowych przy planie gościny zobaczysz o który dworzec chodzi.
A skoro na mapie zaznaczone jest dojście z Dworca Głównego do hali CSG to chyba wiadomo o jaki dworzec chodzi.
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 21.05.2009, 13:50
Ja wygląda sytuacja osób, które nie będą na zbiórce o 10 przy wydawaniu smyczek?
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.05.2009, 14:01
A ja mam pytanie do osób z Gdańska, orientujących sie w komunikacji miejskiej
Jakim autobusem, tramwajem najszybciej można sie dostać z ul. jagiellońskiej(przymorze) lub okolic na dworzec główny?z góry dzięki za info i do zobaczenia w Gdańsku.
edit.
A i ile trwa taka wycieczka?
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 21.05.2009 o godz. 14:02.
Odpowiedz cytując
blackhand
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 21.05.2009, 14:10
Linia Numer 8

Dojazd ok 30 minut
Ostatnio edytowane przez blackhand : 21.05.2009 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.05.2009, 15:13
Nikt ci czegos takiego nie napisze na internecie.
Na miejscu sie dowiesz.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
marcinas82
Junior Member

Stary 21.05.2009, 18:25. Identyfikatory????
Witam!!! mam Pytanie odnosnie identyfikatorów na mecze Wisły!!! jestem z Wrocławia i wybieram sie z kilkoma kumplami na mecz Wisła- Slask a bilety mam z puli Wisły. Czy bedziemy potrzebowali identyfikatorów aby wejsc na stadion jesli tak to czy w dniu meczu bedziemy mogli je wyrobicz Góry wielkie dzieki!!! Pozdrowionka!!!! Jazda Jazda Biala Gwiazda!!!!!
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 21.05.2009, 18:28
marcinas82 napisał(a):Wyświetl post
Czy bedziemy potrzebowali identyfikatorów aby wejsc na stadion
nie .
Odpowiedz cytując
szereg
Junior Member

Stary 21.05.2009, 18:57
A nie wie ktoś jak wygląda sytuacja osób które chciałyby sobie przekimać w gdańsku z 3-4 godzinki żeby od razu po meczu nie jechać, tylko na następny dzień?
byle sucho było :)
Ostatnio edytowane przez szereg : 21.05.2009 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.05.2009, 21:36
Wiecie czy można bilet podróżnika przepisac na inna osobe w kasach pkp nawet z mała opłatą czy trzeba kupic nowy? PILNE
Odpowiedz cytując
szereg
Junior Member

Stary 21.05.2009, 21:37
W regulaminie napisane jest że nie ma możliwości zmiany niestety. Możesz próbować
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 21.05.2009, 21:43
Blondas napisał(a):Wyświetl post
Wiecie czy można bilet podróżnika przepisac na inna osobe w kasach pkp nawet z mała opłatą czy trzeba kupic nowy? PILNE
Jeżeli zamierzasz zwrócić ten a ku pić nowy na nowe dane to się streszczaj bo po północy nie będzie to możliwe. Zwracając bilet tracisz 10%.
Odpowiedz cytując
y00r4
Junior Member

Stary 21.05.2009, 21:50
co do rozdawania smyczek... Co mam rozumiec pod pojeciem 'osoby wyznaczone przez skwk'? Wszyscy ktorzy maja pieczatke na bilecie, czy jakas inna grupa?
Odpowiedz cytując
Kokosek
Junior Member

Stary 21.05.2009, 21:55
Siema ja tez mam pytanie dla osob z gdanska jakim tramwajem dojade z pod stadionu na ulice Kartuska . Dziekuje z gory
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 21.05.2009, 21:56
Nawet nie o mój bilet tu biega, ale dzieki za odpowiedz
Odpowiedz cytując
RobGDA
Junior Member

Stary 21.05.2009, 22:52
Kokosek napisał(a):Wyświetl post
Siema ja tez mam pytanie dla osob z gdanska jakim tramwajem dojade z pod stadionu na ulice Kartuska . Dziekuje z gory
Ze stadionu to tylko tramwajem nr 12 z tym ze Kartuska jest bardzo dluga i nie wiem czy dojedziesz tramwajem az tak daleko jak chcesz, w razie czego sa stamtad busy jeszcze jakies z tego co wiem . Jak podasz konkretniej gdzie na tej Kartuskiej to moze dam rade pomoc bardziej . Ja tez mam do Was pytanie, choc moze niekoniecznie dobry temat, ale tak przy okazji - wie ktos moze kiedy pilkarze Wisly jada do Gdanska? Jutro rano / dzisiaj juz pojechali? Z gory dzieki za info.
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 22.05.2009, 07:12
RobGDA napisał(a):Wyświetl post
Ja tez mam do Was pytanie, choc moze niekoniecznie dobry temat, ale tak przy okazji - wie ktos moze kiedy pilkarze Wisly jada do Gdanska? Jutro rano / dzisiaj juz pojechali? Z gory dzieki za info.
Pojechali wczoraj (21.V) wieczorem pociagiem
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
Kokosek
Junior Member

Stary 22.05.2009, 08:01
RobGDA vbmenu_register("postmenu_731833", true);
Dzikuje za informacie . A mi dokladnie chodzi o Kartuska 245 b
Odpowiedz cytując
RobGDA
Junior Member

Stary 22.05.2009, 08:33
Ala1955 - dzieki wielkie za informacje!

Kokosek - od ostatniego przystanku 12 bedziesz mial jeszcze ponad 600m... Chodzilo Ci o SSM? masz juz tam zaklepane? W Gdansku sa dwie inne filie ktore sa blizej Lechii.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2009, 11:26
ale w tych dwóch innych filiach juz nie ma miejsc conajmniej od srody
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Kokosek
Junior Member

Stary 22.05.2009, 11:44
NO wlasnie niema tam juz mniejsc Ale dzikuje za informacje . A tak mniej wiecej ile sie jedzie tramwajem do tego ostatniego przystanku ?
Odpowiedz cytując
Kokosek
Junior Member

Stary 22.05.2009, 11:59
A wlasnie mam jeszcze jedno pytanie . Czy jest jakis transport z tej Hali CGS na ta kartuska
Odpowiedz cytując
Juzio
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 22.05.2009, 12:23
Tak. Z tego miejsca na Kartuską dojedziesz tramwajem linii 10
Odpowiedz cytując
Juzio
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 22.05.2009, 12:31
Mimo że od kilku lat nie jeżdżę komunikacją to cos mi świta w pamięci, że są jeszcze autobusy, które mają dużo dłuższą trasę niż linie tramwajowe więc może ich przystanek będzie bliżej SSM (raczej musi być bo jadą przez całą Kartuską). Startują one na Wałowej więc będą przejeżdżać w pobliżu Stoczni. To linie 161 i 167
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów