|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie to mi się naprawde niedobrze robiło.W II było 100 razy lepiej chociaż wydaję mi się, że to jeszcze nie to.Martwią mnie troche te zmarnowane setki.Brawo Małecki widać że ten chłopak wkłada dużo serca w to co robi. Takich zawodników nam potrzeba.Również myślę że Pawełek bd mecz no poza łapaniem much w polu karnym w pierwszej połowie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kilka postów wcześniej jest to wyjaśnione.
Ludzie, tylko dzięki Łobodzińskiemu i jemu świetnymi piłkami jest wynik 4-0, nie strzelił prawda, Ćwielong zawalił i Brożek tak samo dwie. Ale najazd musi być na łobo tak dla zasady.... Swoją dorgą całkiem fajnie Niedzielan zagrał szczególnie ostatnią akcje tylko akurat zabrakło tam brozia na Hat-tricka.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeden któremy chciało się biegać i walczyć w 1 połowie . Brawo dla Małeckiego za dzisiejszy wystep ,jeden z lepszych zawodnikow meczu.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wygrywamy 4:0 a wam i tak się nie podoba. Gra się tak jak przeciwnik pozwala i Wisła dziś znalazła klucz do pokonania Łks-u i to się liczy!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć, że to Wisła nagle zaczęła lepiej grać w drugiej połowie i stąd taki wynik. Owszem, było widać więcej agresji, ale to ŁKS zdecydowanie stanął po stracie drugiej bramki. Ciekawe jest to, że tak jak w poprzednich meczach stwarzaliśmy wiele sytuacji i za mało z nich wykorzystywaliśmy, to teraz akcji po prostu było mało (chodzi głównie o pierwszą połowę).
Trzeba pochwalić Łobodzińskiego za świetne asysty i Małeckiego za lepszą grę niż w spotkaniu z Legią. Pepe również sobie dobrze radził. Pochwała też dla defensywy wraz z Pawełkiem, że kolejny mecz na zero z tyłu. Zdecydowanie zbliżamy się do MP, choć i tak nadal to bardzo daleko. Teraz będzie bardzo ciężko z Lechią, Śląsk raczej wątpię by odpuszczał, ze względu na Tarasiewicza... ale zobaczymy. Wierzę, że się nam uda ![]() ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
dobry mecz , pewne punkty i Brożek na czele tabeli strzelcow
kto podawadał do Brożka przy drugiej bramce> |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a Ćwielong w wywiadzie po meczu: teraz jedziemy do Gdyni....
.... na mecz z Lechią? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
tutaj jest: sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/11028
Szkoda, ze Tomek Jirsak nie pogral dluzej. Przy 2-0 mogl zejsc defensywny pomocnik. Wazne, ze jest zwyciestwo !
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 17.05.2009 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
gra nie napawa optymizmem...ale wynik owszem...
Miło popatrzeć http://sport.onet.pl/74331,1248675,11606,tabela.html oby takie ustawienie 16 zespołów było na koniec ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chyba powinny byc bany za obrazanie zawodnikow Wisły, chyba ze byłoby podstawne ale wywazone a nie pisac jak ostatni cham np Łobo spier... itp
Rozumiem jak gramy zle cos napisac, ze słabo nam idzie ale nic wiecej, nie wyzywac itp... Ale jelsi łobodzinski zalicza 2 asysty i jest szkalowany na tym forum? :o Czemu plujecie swoim w twarz. Za takie cos powinny byc kary bo tutaj niektorzy sie chyba z ch.. na łby pozamieniali, nie dajmy takim ludziom zawładnac forum bo juz sie sporo takich tutaj pojawia. Dziekuje a teraz zapewne dostane bana za to ze wyrazilem swoje zdanie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie chce mis się przekopywać przez to szambo, jeżeli ktoś zauważył obraźliwe dla naszych zawodników posty, niech je zgłosi. Nagrody na pewno będą.
To, co niektórzy wyprawiają w tematach meczowych jest żałosne i chluby nam na pewno nie przynosi. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Za obrażanie od dawna są bany a ogólnie to proponował bym zejść z Łobo w kontekście tego meczu.Cieszmy się wynikiem i tyle.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszą trzy punkty i tak okazałe zwycięstwo ale styl gry nie napawa optymizmem zwłaszcza na następny sezon. Graliśmy cały czas długą piłką bez pomysłu a niektórzy zz naszych piłkarzy mieli słabszy dzień albo po prostu im się nie chciało. Singlar - słabo, Zieńczuk-niewidoczny,Ćwielong-brak pewności, grał zbyt asekuracyjnie i przez to słabo wypadł tym meczu mimo strzelonej bramk, Łobo- słabo , mimo dwóch asyst zagrał tak jakby czekał na końcowy gwizdek a przecież wszedł z boiska, w niektórych sytuacjach walczył ale w niektórych patrzył się, na minus dwie głupie straty na swojej połowie które mogły się skończyć utratami bramek, nie wróży mu to dobrze, potrzebujemy na nowy sezon świerzej krwi i wzmocnienia obu skrzydeł a patrząc na to że mamy dwóch prawych skrzydłowych Łobo do odejścia. Chciałbym pochwalić Diaza bo było go pełno w tym meczu w każdym miejscu na boisku, środek pomocy to jego pozycja.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ludzie skończcie ... weźcie zimny prysznic ... przestańcie te bzdury pisać , żenada
![]()
... Ile potrzeba czasu na Wyszkolenie Armii ? ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spinacie się jak Legia czy Lech strzelają bramkę w końcówce. My nie gramy jakiegoś wielkiego spotkania, strzelamy 4 bramki, a dla Was to i tak za mało. Lepiej tak jak z Piastem? Bo i tak źle i tak nie dobrze.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
należałoby wydać przepis, że w czasie meczu są trzy wątki o meczu : optymistów i malkontentów i rzeczowe.
Rzeczowe zamykane na czas meczu, pozostałe dwa w pół godziny po ostatnim gwizdku wylot w niebyt. Niektórzy dziwnie odreagowują emocje w czasie meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gra nie była porywająca to prawda, ale nie jesteśmy Barceloną, wynik mówi sam za siebie kto był lepszy w tym meczu. Łobo zaliczył dwie asysty i to mu się chwali, ale nie znaczy to że nie można mu wytknąć błedów. Małecki jak dla mnie piłkarz meczu. Teraz tylko wygrać z Lechią i mamy mistrza
![]() ![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ale dlaczego ma być przemilczana gra gościa, który ma wysoki kontrakt, a co mecz potyka się o własne nogi. Nie ważne czy Wisła przegrywa, remisuje, wygrywa czy gromi 4-0. On i tak zawsze ma swój własny żenujący poziom. Dzisiaj tylko udowodnił, że jest piłkarzem słabiutkim i najlepsze rozwiązanie to pozbyć się go w lecie i mieć problem z głowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dokladnie Luu... Do momentu strzelenia bramki przez Cwielonga gralismy totalny piach. Ale wlasnie na tym polega zdobywanie mistrza, wygrywanie nawet jak nie idzie, oczywiscie trzeba wyciagnac wnioski bo naprawde pierwsze 60 min to kompletna porazka. Ale oczywiscie jest z wielu przyczyn, nie bylo nikogo w srodku kto by rzucil jakas pilke czy ja przytrzymal. Diaz kolejny wrecz trgiczny mecz, nie bede nikogo ocenial po 60 min meczu bo poprostu LKS stanal. Do tego momentu Diaz gral bardzo slabo, fatalane ustawenie sie w grze defenswynej, w ofensywie dublowanie pozycji, zero dlugich pilek, malo wygranych glowek, czasem nawet jak cos przejal to zaraz niedokladnie podal. Tak jak Skorza robi swietna robote tak nie rozumiem trzymanie Diaza na srodku, to ze zagral mecz zycia z Barca na reymonta i 2 inne dobre mecze w lidze na srodku, nie robia z niego srodkowego pomocnika, i skoro wchodzac na boiski Mauro i Jirsak prezentuja sie lepiej to po co goscia trzymac..
A wlasnie o Cwielongu 2 slowa jeszcze. Fatalny mecz, bardzo slabo gral... Tylko znow mala refleksja nawiazujac do calej gry Wisly, co z tego ze slabo gral jak w odpowiednim momencie strzelil bramke ktora zmienila calkowicie oblicze meczu? Mogloby byc bardzo ciezko. Lobo zdecydowanie potrzebuje pracy z psychologiem, albo meczow w ME zeby sie przelemac z tymi golami, bo widac ze ma jakas blokade. A Ci co na niego jade to typowi zaslepieni ludzie ktorzy maja klapki na oczach. Wole Lobo nie strzelajacego 2 setek, ale majacego 2 asysty, niz Zienia ktory przeszedl kolo meczu i myslami jest juz chyba w nowym klubie. Choc moze byc to mylne bo u niego czesto tak mecz wygladaja, tylko ze mial kilka asyst jak mu sporo miejsca zostawili...
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 17.05.2009 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Che jednak wspomniec o Piotrku Cwielongu, mam do niego slowa konstruktywnej krytyki. Graj chlopie dopoki sedzia nie zagwizda, prestan plakac i symulowac smierc! To jest niesamowite, ze grasz o mistrzostwo Polski a ty po faulu ktorego sedzia nie odgwizdal lezysz na murawie i symulujesz. Powoduje to, ze brakuje cie w ataku. Wiem, ze symulujesz bo minute pozniej juz normalnie biegniesz. Wiem, ze mlody z Ciebie chlopak wiec dam Ci rade. Czym szybciej przestaniesz robic z siebie pipke tym szybciej wywalczysz miejsce w skladzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niech nikt już do naszych kopaczy nie ma pretensji, wygrali pewnie 4:0, dziwie się że niektórzy jeszcze zarzucają coś Łobo, zaliczył dwie asysty? zaliczył więc o c b.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja powiem tylko tyle, teraz duzo osob jedzie po Łobo, jakis czas temu tez czytałem na forum ze Zienczuk taki słaby, ze niech juz odchdozi, i powiem Wam, tym co tylko potraficie obrazac, przypomnijcie sobie tamten sezon i Zienczuka superstrzelca, gola z Legia na 1:0. Czy wtedy tez tak po nim jechaliscie? Nie. Wtedy go kochaliscie. Tylko ze wy chyba za głupi jestescie zeby zrozumiec to ze pilkarz gra raz słabiej a raz lepiej. Swego czasu Ronaldinho był najlepszym pilkarzem swiata a teraz tez gra słabo, to smao z Zienczukiem, Brozkiem, Łobo -ktory grał dobrze w Zaglebiu, w Wisle miał spadek formy i teraz znowu sie odbudowuje ale wy tylko mu potraficie ublizac. I to jest smutne ze kibic Wisły ubliza swojemu pilkarzowi ktory gra DOBRZE, przynajmniej dobrze, i teraz kiedy by mu si enapenwo wsparcie od kibicow przydało to ciagle na niego narzekacie tylko ze nei macie w tym racji. I jesce nie raz Łobo zagra swietny mecz w Wisle po czym bedzie miał gorsze dni, bo to ejst czlowiek a nie jakas maszyna ze zawsze gra rowno i sie nei myli. Dizs sie pomylil przy 2 strzałach gdzie mogl zdobyc gole ale za to nadrobil te pomyłki 2 asystami, tlykoc zemu wy widzicie tylko jego błedy!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi gra Łobo sie dzisiaj podobała 2 asysty był aktywny. Musi tylko na treningach poprawić skuteczność bo jak sie już znajdzie w dobrej sytuacji to jest cały posrany .
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
no ale w Ekstraklasie wypada chyba strzelac gole z 8m sam na sam z GK.nie po to zarabia duza kabony(jeden z najwyzszych kontraktow w Wisle) by w meczu nie blyszczec.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|