The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2009, 18:11
Po pierwszej połowie to mi się naprawde niedobrze robiło.W II było 100 razy lepiej chociaż wydaję mi się, że to jeszcze nie to.Martwią mnie troche te zmarnowane setki.Brawo Małecki widać że ten chłopak wkłada dużo serca w to co robi. Takich zawodników nam potrzeba.Również myślę że Pawełek bd mecz no poza łapaniem much w polu karnym w pierwszej połowie
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 17.05.2009, 18:11
Brzeszczot napisał(a):Wyświetl post
Moze ktos napisac co Małecki powiedział schodząc do szatni
Kilka postów wcześniej jest to wyjaśnione.

Ludzie, tylko dzięki Łobodzińskiemu i jemu świetnymi piłkami jest wynik 4-0, nie strzelił prawda, Ćwielong zawalił i Brożek tak samo dwie. Ale najazd musi być na łobo tak dla zasady....
Swoją dorgą całkiem fajnie Niedzielan zagrał szczególnie ostatnią akcje tylko akurat zabrakło tam brozia na Hat-tricka..
Odpowiedz cytując
Brzeszczot
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.05.2009, 18:12
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tego nie przytocze ale dziennikarz zadał pytanie czemu Mały po bramce podbiegł pod sektor ŁKSu i ich "prowokował" całując herb, a Mały odpowiedział, że identyfikuje sie z Wisłą i jej kibicami, kocha Wisłe, gdziekolwiek by nie grał będzie sie do tego przyznawał.
Jeden któremy chciało się biegać i walczyć w 1 połowie . Brawo dla Małeckiego za dzisiejszy wystep ,jeden z lepszych zawodnikow meczu.
Odpowiedz cytując
tsw28
Member

Od: 06.2007

Stary 17.05.2009, 18:14
Wygrywamy 4:0 a wam i tak się nie podoba. Gra się tak jak przeciwnik pozwala i Wisła dziś znalazła klucz do pokonania Łks-u i to się liczy!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.05.2009, 18:15
a nie mówiłem ...

http://wislakrakow.com/forum/showpos...7&postcount=65
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.05.2009, 18:15
eye63 napisał(a):Wyświetl post
To się strzel z tej dupy w głowę, o ile jeszcze funkcjonuje rozróżnienie na te dwie części w Twoim ciele. Lanserom na forum podziękujemy. Chcesz się na kimś wyżyć, to idź kopnij się w czoło. Sami wirtuozi.
Widzisz gdzieś lans z mojej strony Nie obrażaj innych skoro nikt ciebie nie obraził, a chyba można mieć na tym forum własne zdanie i skrytykować jakiegoś piłkarza jeśli ma się powody A od mojej szanownej d...y to się delikatnie mówiąc odczep. Pozdrawiam
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

Stary 17.05.2009, 18:17
Ciężko powiedzieć, że to Wisła nagle zaczęła lepiej grać w drugiej połowie i stąd taki wynik. Owszem, było widać więcej agresji, ale to ŁKS zdecydowanie stanął po stracie drugiej bramki. Ciekawe jest to, że tak jak w poprzednich meczach stwarzaliśmy wiele sytuacji i za mało z nich wykorzystywaliśmy, to teraz akcji po prostu było mało (chodzi głównie o pierwszą połowę).

Trzeba pochwalić Łobodzińskiego za świetne asysty i Małeckiego za lepszą grę niż w spotkaniu z Legią. Pepe również sobie dobrze radził. Pochwała też dla defensywy wraz z Pawełkiem, że kolejny mecz na zero z tyłu.

Zdecydowanie zbliżamy się do MP, choć i tak nadal to bardzo daleko. Teraz będzie bardzo ciężko z Lechią, Śląsk raczej wątpię by odpuszczał, ze względu na Tarasiewicza... ale zobaczymy. Wierzę, że się nam uda
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 17.05.2009, 18:18
dobry mecz , pewne punkty i Brożek na czele tabeli strzelcow

kto podawadał do Brożka przy drugiej bramce>
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.05.2009, 18:18
a Ćwielong w wywiadzie po meczu: teraz jedziemy do Gdyni....
....
na mecz z Lechią?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 17.05.2009, 18:20
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
bedzie liga+ teraz na sopie ? czyli ciąg dalszy
tutaj jest: sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/11028

Szkoda, ze Tomek Jirsak nie pogral dluzej. Przy 2-0 mogl zejsc defensywny pomocnik. Wazne, ze jest zwyciestwo ! brawo.
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 17.05.2009 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 17.05.2009, 18:21
madenn napisał(a):Wyświetl post
dobry mecz , pewne punkty i Brożek na czele tabeli strzelcow

kto podawadał do Brożka przy drugiej bramce>
Łobo 10 znaków
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

gra nie napawa optymizmem...ale wynik owszem...

Miło popatrzeć
http://sport.onet.pl/74331,1248675,11606,tabela.html

oby takie ustawienie 16 zespołów było na koniec
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Chyba powinny byc bany za obrazanie zawodnikow Wisły, chyba ze byłoby podstawne ale wywazone a nie pisac jak ostatni cham np Łobo spier... itp
Rozumiem jak gramy zle cos napisac, ze słabo nam idzie ale nic wiecej, nie wyzywac itp... Ale jelsi łobodzinski zalicza 2 asysty i jest szkalowany na tym forum? :o Czemu plujecie swoim w twarz. Za takie cos powinny byc kary bo tutaj niektorzy sie chyba z ch.. na łby pozamieniali, nie dajmy takim ludziom zawładnac forum bo juz sie sporo takich tutaj pojawia. Dziekuje a teraz zapewne dostane bana za to ze wyrazilem swoje zdanie ale tacy co wyzywaja Wisłe nei dostana
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 17.05.2009, 18:24
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Chyba powinny byc bany za obrazanie zawodnikow Wisły, chyba ze byłoby podstawne ale wywazone a nie pisac jak ostatni cham np Łobo spier... itp
Rozumiem jak gramy zle cos napisac, ze słabo nam idzie ale nic wiecej, nie wyzywac itp... Ale jelsi łobodzinski zalicza 2 asysty i jest szkalowany na tym forum? :o Czemu plujecie swoim w twarz. Za takie cos powinny byc kary bo tutaj niektorzy sie chyba z ch.. na łby pozamieniali, nie dajmy takim ludziom zawładnac forum bo juz sie sporo takich tutaj pojawia. Dziekuje a teraz zapewne dostane bana za to ze wyrazilem swoje zdanie ale tacy co wyzywaja Wisłe nei dostana
Zgadzam się w 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.05.2009, 18:29
Nie chce mis się przekopywać przez to szambo, jeżeli ktoś zauważył obraźliwe dla naszych zawodników posty, niech je zgłosi. Nagrody na pewno będą.
To, co niektórzy wyprawiają w tematach meczowych jest żałosne i chluby nam na pewno nie przynosi.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.05.2009, 18:29
Za obrażanie od dawna są bany a ogólnie to proponował bym zejść z Łobo w kontekście tego meczu.Cieszmy się wynikiem i tyle.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Stary 17.05.2009, 18:31
Cieszą trzy punkty i tak okazałe zwycięstwo ale styl gry nie napawa optymizmem zwłaszcza na następny sezon. Graliśmy cały czas długą piłką bez pomysłu a niektórzy zz naszych piłkarzy mieli słabszy dzień albo po prostu im się nie chciało. Singlar - słabo, Zieńczuk-niewidoczny,Ćwielong-brak pewności, grał zbyt asekuracyjnie i przez to słabo wypadł tym meczu mimo strzelonej bramk, Łobo- słabo , mimo dwóch asyst zagrał tak jakby czekał na końcowy gwizdek a przecież wszedł z boiska, w niektórych sytuacjach walczył ale w niektórych patrzył się, na minus dwie głupie straty na swojej połowie które mogły się skończyć utratami bramek, nie wróży mu to dobrze, potrzebujemy na nowy sezon świerzej krwi i wzmocnienia obu skrzydeł a patrząc na to że mamy dwóch prawych skrzydłowych Łobo do odejścia. Chciałbym pochwalić Diaza bo było go pełno w tym meczu w każdym miejscu na boisku, środek pomocy to jego pozycja.
Odpowiedz cytując
Skorpion
Member

Od: 02.2006

Stary 17.05.2009, 18:32
ludzie skończcie ... weźcie zimny prysznic ... przestańcie te bzdury pisać , żenada
... Ile potrzeba czasu na Wyszkolenie Armii ? ...
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Stary 17.05.2009, 18:37
Spinacie się jak Legia czy Lech strzelają bramkę w końcówce. My nie gramy jakiegoś wielkiego spotkania, strzelamy 4 bramki, a dla Was to i tak za mało. Lepiej tak jak z Piastem? Bo i tak źle i tak nie dobrze.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
19Wiślak06
Senior Member

Stary 17.05.2009, 18:38
Proud napisał(a):Wyświetl post
gra nie napawa optymizmem...ale wynik owszem...

Miło popatrzeć
http://sport.onet.pl/74331,1248675,11606,tabela.html

oby takie ustawienie 16 zespołów było na koniec
Oj miło miło
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.05.2009, 18:39
należałoby wydać przepis, że w czasie meczu są trzy wątki o meczu : optymistów i malkontentów i rzeczowe.
Rzeczowe zamykane na czas meczu, pozostałe dwa w pół godziny po ostatnim gwizdku wylot w niebyt.
Niektórzy dziwnie odreagowują emocje w czasie meczu

Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.05.2009, 18:41
Gra nie była porywająca to prawda, ale nie jesteśmy Barceloną, wynik mówi sam za siebie kto był lepszy w tym meczu. Łobo zaliczył dwie asysty i to mu się chwali, ale nie znaczy to że nie można mu wytknąć błedów. Małecki jak dla mnie piłkarz meczu. Teraz tylko wygrać z Lechią i mamy mistrza
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.05.2009, 18:42
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Za obrażanie od dawna są bany a ogólnie to proponował bym zejść z Łobo w kontekście tego meczu.Cieszmy się wynikiem i tyle.
ale dlaczego ma być przemilczana gra gościa, który ma wysoki kontrakt, a co mecz potyka się o własne nogi. Nie ważne czy Wisła przegrywa, remisuje, wygrywa czy gromi 4-0. On i tak zawsze ma swój własny żenujący poziom. Dzisiaj tylko udowodnił, że jest piłkarzem słabiutkim i najlepsze rozwiązanie to pozbyć się go w lecie i mieć problem z głowy.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.05.2009, 18:43
Dokladnie Luu... Do momentu strzelenia bramki przez Cwielonga gralismy totalny piach. Ale wlasnie na tym polega zdobywanie mistrza, wygrywanie nawet jak nie idzie, oczywiscie trzeba wyciagnac wnioski bo naprawde pierwsze 60 min to kompletna porazka. Ale oczywiscie jest z wielu przyczyn, nie bylo nikogo w srodku kto by rzucil jakas pilke czy ja przytrzymal. Diaz kolejny wrecz trgiczny mecz, nie bede nikogo ocenial po 60 min meczu bo poprostu LKS stanal. Do tego momentu Diaz gral bardzo slabo, fatalane ustawenie sie w grze defenswynej, w ofensywie dublowanie pozycji, zero dlugich pilek, malo wygranych glowek, czasem nawet jak cos przejal to zaraz niedokladnie podal. Tak jak Skorza robi swietna robote tak nie rozumiem trzymanie Diaza na srodku, to ze zagral mecz zycia z Barca na reymonta i 2 inne dobre mecze w lidze na srodku, nie robia z niego srodkowego pomocnika, i skoro wchodzac na boiski Mauro i Jirsak prezentuja sie lepiej to po co goscia trzymac..

A wlasnie o Cwielongu 2 slowa jeszcze. Fatalny mecz, bardzo slabo gral... Tylko znow mala refleksja nawiazujac do calej gry Wisly, co z tego ze slabo gral jak w odpowiednim momencie strzelil bramke ktora zmienila calkowicie oblicze meczu? Mogloby byc bardzo ciezko.

Lobo zdecydowanie potrzebuje pracy z psychologiem, albo meczow w ME zeby sie przelemac z tymi golami, bo widac ze ma jakas blokade. A Ci co na niego jade to typowi zaslepieni ludzie ktorzy maja klapki na oczach. Wole Lobo nie strzelajacego 2 setek, ale majacego 2 asysty, niz Zienia ktory przeszedl kolo meczu i myslami jest juz chyba w nowym klubie. Choc moze byc to mylne bo u niego czesto tak mecz wygladaja, tylko ze mial kilka asyst jak mu sporo miejsca zostawili...
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 17.05.2009 o godz. 18:53.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 17.05.2009, 18:43
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Łobo- słabo , mimo dwóch asyst zagrał tak jakby czekał na końcowy gwizdek a przecież wszedł z boiska, w niektórych sytuacjach walczył ale w niektórych patrzył się, na minus dwie głupie straty na swojej połowie które mogły się skończyć utratami bramek, nie wróży mu to dobrze, potrzebujemy na nowy sezon świerzej krwi i wzmocnienia obu skrzydeł a patrząc na to że mamy dwóch prawych skrzydłowych Łobo do odejścia.
juz nie wiem co mam napisać - chciałem zacząć od obrażania ciebie, ale się zreflektowałem. Obejrzyj końcówkę meczu jeszcze raz i obraź się sam za swoją wypowiedź. Łobodziński po wejściu zapiepszał najwięcej z całej drużyny. Zdarzały sioe mu straty ale po nich gonił przeciwników i cały czas walczył o piłkę. Był motorem wszystkich akcji do końca meczu. Jak móiełem jeśli masz odrobine pojęcia o piłce ukaż się sam za swoje makontenctwo
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.05.2009, 18:44
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nawet mi sie nie chcialo czytac calego tematu. Nie moge uwierzyc ze znowu ktos cisnal po Lobo. Chlopak zmarnowal dwie setki, to fakt ale tez z drugiej strony zaliczyl dwie fajne asysty. Po swoim doswiadczeniu wiem, ze zawodnik ktory gra malo jest zwykle nieskuteczny. Obawiam sie jednak, ze zmarnowanie tych sytuacji Wojtek wyslal negatywny sygnal trenerowi.

Che jednak wspomniec o Piotrku Cwielongu, mam do niego slowa konstruktywnej krytyki.
Graj chlopie dopoki sedzia nie zagwizda, prestan plakac i symulowac smierc! To jest niesamowite, ze grasz o mistrzostwo Polski a ty po faulu ktorego sedzia nie odgwizdal lezysz na murawie i symulujesz. Powoduje to, ze brakuje cie w ataku. Wiem, ze symulujesz bo minute pozniej juz normalnie biegniesz. Wiem, ze mlody z Ciebie chlopak wiec dam Ci rade. Czym szybciej przestaniesz robic z siebie pipke tym szybciej wywalczysz miejsce w skladzie.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.05.2009, 18:52
Niech nikt już do naszych kopaczy nie ma pretensji, wygrali pewnie 4:0, dziwie się że niektórzy jeszcze zarzucają coś Łobo, zaliczył dwie asysty? zaliczył więc o c b.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.05.2009, 18:56
ja powiem tylko tyle, teraz duzo osob jedzie po Łobo, jakis czas temu tez czytałem na forum ze Zienczuk taki słaby, ze niech juz odchdozi, i powiem Wam, tym co tylko potraficie obrazac, przypomnijcie sobie tamten sezon i Zienczuka superstrzelca, gola z Legia na 1:0. Czy wtedy tez tak po nim jechaliscie? Nie. Wtedy go kochaliscie. Tylko ze wy chyba za głupi jestescie zeby zrozumiec to ze pilkarz gra raz słabiej a raz lepiej. Swego czasu Ronaldinho był najlepszym pilkarzem swiata a teraz tez gra słabo, to smao z Zienczukiem, Brozkiem, Łobo -ktory grał dobrze w Zaglebiu, w Wisle miał spadek formy i teraz znowu sie odbudowuje ale wy tylko mu potraficie ublizac. I to jest smutne ze kibic Wisły ubliza swojemu pilkarzowi ktory gra DOBRZE, przynajmniej dobrze, i teraz kiedy by mu si enapenwo wsparcie od kibicow przydało to ciagle na niego narzekacie tylko ze nei macie w tym racji. I jesce nie raz Łobo zagra swietny mecz w Wisle po czym bedzie miał gorsze dni, bo to ejst czlowiek a nie jakas maszyna ze zawsze gra rowno i sie nei myli. Dizs sie pomylil przy 2 strzałach gdzie mogl zdobyc gole ale za to nadrobil te pomyłki 2 asystami, tlykoc zemu wy widzicie tylko jego błedy!! To jest okropne. To samo było po meczu z Piastem. Dobra jzu sie nei wypowiadma bo odbiegam od tematu a sie wkurzam tylko jak widze co tutaj coniektorzy pisza.
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Stary 17.05.2009, 18:58
Mi gra Łobo sie dzisiaj podobała 2 asysty był aktywny. Musi tylko na treningach poprawić skuteczność bo jak sie już znajdzie w dobrej sytuacji to jest cały posrany .
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.05.2009, 19:02
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Niech nikt już do naszych kopaczy nie ma pretensji, wygrali pewnie 4:0, dziwie się że niektórzy jeszcze zarzucają coś Łobo, zaliczył dwie asysty? zaliczył więc o c b.
no ale w Ekstraklasie wypada chyba strzelac gole z 8m sam na sam z GK.nie po to zarabia duza kabony(jeden z najwyzszych kontraktow w Wisle) by w meczu nie blyszczec.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów