The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2009, 20:52
Weszlli na rynek, czy ich odparliście?
Косово је СРБИЈА!!
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.05.2009, 20:58
mam prosbe do moderatorów ,aby watek o paradach gejów byl tutaj "Przyklejony" bo widac cieszy sie duzym uznaniem (to juz chyba 4 w tym tygodniu)
dzwd
Member

Od: 10.2008

Stary 16.05.2009, 21:03
Nom ciekawie było zjednoczenie Craxy i Wisełki znów na jakieś 30 min.
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.05.2009, 21:03
Nie macie za przeproszeniem, ****a większych problemów niż jaranie się paradami?! Temat do wy-je-ba-nia w kosmosik razem z gejami i innymi NOPowcami.
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 16.05.2009, 21:08
Majchrowski sam sobie wbija kolejne gwoździe do trumny. Niedługo pozwoli zeby w naszym Królewskim od wieków mieście meczet wybudowali i żeby pielgrzymki arabów tu przybywały. Zgroza. Ciekawe czy policjanci którzy ochraniali tych pedałów jak wrocili do domu mogli spojrzec w lustro.

Zastanów sie człowieku czy chciałbys miec dwóch facetów jako mame i tate!? STOP PEDAŁOM
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Malvivente
Guest

Stary 16.05.2009, 21:20
wrażenia takie, że powinno nas być zdecydowanie więcej, NAS przeciwników zrobienia z Polski drugiej Holandii.

Osobiście dwoma jajeczkami w prewencję cisnąłem, a w kluczowym momencie, gdy już zabrakło w naszych szeregach amunicji podskoczyłem do pobliskiego spożywczaka po kolejne w liczbie dziesięciu
Co do mundurowych to brak mi słów po prostu, ci to dopiero pedały. Do tego tajniaki, których mordy znam już na pamięć, próbujący za każdym razem zmieniać imidż
beka ogólnie była.

Pod koniec wychodził zza prewencji taki grubasek pedałek z bródką, chcieliśmy podejść chwilkę za nim i spuścić w......., ale pomyśleliśmy, że będzie jakaś lepsza okazja, a niestety nie było.

Ogólnie DUPA DO SRANIA, NIE DO JEBANIA.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów