![]() |
Weszlli na rynek, czy ich odparliście?
|
mam prosbe do moderatorów ,aby watek o paradach gejów byl tutaj "Przyklejony" bo widac cieszy sie duzym uznaniem (to juz chyba 4 w tym tygodniu) :D
|
Nom ciekawie było :D zjednoczenie Craxy i Wisełki znów na jakieś 30 min. :D
|
Nie macie za przeproszeniem, ****a większych problemów niż jaranie się paradami?! Temat do wy-je-ba-nia w kosmosik razem z gejami i innymi NOPowcami.
|
Majchrowski sam sobie wbija kolejne gwoździe do trumny. Niedługo pozwoli zeby w naszym Królewskim od wieków mieście meczet wybudowali i żeby pielgrzymki arabów tu przybywały. Zgroza. Ciekawe czy policjanci którzy ochraniali tych pedałów jak wrocili do domu mogli spojrzec w lustro.
Zastanów sie człowieku czy chciałbys miec dwóch facetów jako mame i tate!? STOP PEDAŁOM |
wrażenia takie, że powinno nas być zdecydowanie więcej, NAS przeciwników zrobienia z Polski drugiej Holandii.
Osobiście dwoma jajeczkami w prewencję cisnąłem, a w kluczowym momencie, gdy już zabrakło w naszych szeregach amunicji podskoczyłem do pobliskiego spożywczaka po kolejne w liczbie dziesięciu:) Co do mundurowych to brak mi słów po prostu, ci to dopiero pedały. Do tego tajniaki, których mordy znam już na pamięć, próbujący za każdym razem zmieniać imidż:lol: beka ogólnie była. Pod koniec wychodził zza prewencji taki grubasek pedałek z bródką, chcieliśmy podejść chwilkę za nim i spuścić w......., ale pomyśleliśmy, że będzie jakaś lepsza okazja, a niestety nie było. Ogólnie DUPA DO SRANIA, NIE DO JEBANIA. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl