|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Weszlli na rynek, czy ich odparliście?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mam prosbe do moderatorów ,aby watek o paradach gejów byl tutaj "Przyklejony" bo widac cieszy sie duzym uznaniem (to juz chyba 4 w tym tygodniu)
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nom ciekawie było
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie macie za przeproszeniem, ****a większych problemów niż jaranie się paradami?! Temat do wy-je-ba-nia w kosmosik razem z gejami i innymi NOPowcami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Majchrowski sam sobie wbija kolejne gwoździe do trumny. Niedługo pozwoli zeby w naszym Królewskim od wieków mieście meczet wybudowali i żeby pielgrzymki arabów tu przybywały. Zgroza. Ciekawe czy policjanci którzy ochraniali tych pedałów jak wrocili do domu mogli spojrzec w lustro.
Zastanów sie człowieku czy chciałbys miec dwóch facetów jako mame i tate!? STOP PEDAŁOM ![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
wrażenia takie, że powinno nas być zdecydowanie więcej, NAS przeciwników zrobienia z Polski drugiej Holandii.
Osobiście dwoma jajeczkami w prewencję cisnąłem, a w kluczowym momencie, gdy już zabrakło w naszych szeregach amunicji podskoczyłem do pobliskiego spożywczaka po kolejne w liczbie dziesięciu ![]() Co do mundurowych to brak mi słów po prostu, ci to dopiero pedały. Do tego tajniaki, których mordy znam już na pamięć, próbujący za każdym razem zmieniać imidż ![]() beka ogólnie była. Pod koniec wychodził zza prewencji taki grubasek pedałek z bródką, chcieliśmy podejść chwilkę za nim i spuścić w......., ale pomyśleliśmy, że będzie jakaś lepsza okazja, a niestety nie było. Ogólnie DUPA DO SRANIA, NIE DO JEBANIA. |
|

|
||||||
![]() |
|
|