|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Słuchajcie wiadomo kiedy będą oficjalne klucze z matur? Jak to wyglądało w poprzednich latach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ale się cieszę!!! Matematyka mi dobrze poszła! Napisałem wszystko. Jedynie punkty mogą polecieć za jakąś formę. Ho ho!!!!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no ja jednego zadania za 6 punktów nie zrobiłem z braku czasu. odejmując jakies tam za zapis kooło 80% powinno byc.a trzeba przyznac ze taka dosc cieżkawa była
![]() ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Pisał ktoś rozszerzoną z matmy
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no ja pisałem i sądze ze bylas znośna ale bardzo nietypowa
![]() ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a ja mam pytanie odnośnie prezentacji z poslkiego. Jak sie tego uczyć... na pamieć czy moze rozumiec to i dopiero podczss prezentacji wymyslać? Jak wy robiliscie? prezentacje mam dopiero we wtorek
A i pisząc taką prezentacje moge słwo w słowo przepisać z opracowania czy musze to jakos swoimi słowami przedstawic?
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.05.2009 o godz. 22:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A fizycy jak tam?
Moim zdaniem była naprawdę znośna ta matura, jeszcze jak teraz sprawdzam odpowiedzi to już wogle ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oby chemie jutro dali znośną
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam mam DużĄ prośbę potrzebuję ksero albo zdjęcia z książki Opracowania lektur i wierszy WYDAWNICTWO GREG KRAKÓW 2004/2005 Petryk Dariusz , Rychlicki Robert , Marzec Anna
Strona . 92 s.320 s.354 Jak coś to Pw . pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Noo jak na mój gust była ona dzisiaj baaardzo znośna
Poczekamy na wyniki... ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
88% w najgorszym wypadku ![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
potrzebuje pilnie na wczoraj streszczenia szczegułowego ziemi obiecanej Reymonta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
klp.pl dla mnie najlepsze strzeczenia i opracowania
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
[FONT='MS Shell Dlg 2']gdyby tam bylo, to bym nie pisal. przyjmę nawet skan[/FONT]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja idę na żywioł. Nie uczyłem się swojej prezentacji, przeczytałem z 2 razy, a zaznaczam, że sam jej nie pisałem
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Temat maturalny trochę się uspokoił... To znak, że koniec matur blisko ;-)
Ktoś z was pisze informatykę? Jak morale? ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
POMOCY ! MAM TEMAT ; PRZEDSTAW NA PODSTAWIE DOWOLNIE WYBRANYCH UTWORÓW Z RÓŻNYCH EPOK LITERACKICH OBRAZ ZMAGAŃ CZŁOWIEKA Z CIERPIENIEM !
MAM PYtANIE I PROŚBĘ ; jeśli już ktoś odpowiadał z tego jakie pytania komisja zadawała albo jak myślicie jakie pytania mogą paść ; |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Z tego co pisali na onecie to pi razy drzwi moje wyniki
Biolca 88-93% Chemia 90-93% Fiza poszła mi to d*** ale z moimi przygotowaniami 40-50% No i ustne za sobą - więcej chrzanienia w szkole niż realnych "zagrożeń" polak ustny 20/20 tak samo angol ustny Jak się wyniki ogólnie potwierdzą to myślę że 170 wzwyż powinno być z matur (biola+chemia) więc medycyna w Poznaniu ew. Lublinie , awaryjnie Katowiacach powinna być ![]() A teraz CHWILO TRWAJ WIECZNIE Pozdrowienia dla tych co jeszcze cierpią ![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jakie pytania komisja może mi zadać do tematu:
[FONT="]Obrzędy i obyczaje ludowe w literaturze - omów sposoby ich przedstawiania i funkcje w wybranych utworach literackich[/FONT] ![]()
KUPIĘ:
- Noblesse Oblige - Urban Figthers - Wisła Kraków - Towarzystwo Sportowe ( Uroczyście przysięgamy(...) ) MASZ KTÓRYŚ Z TYCH SZALI ? PISZ NA PRIV ! |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Już we środę o 14:30 stanę do boju z komisją. Temat? Współczesne utwory muzyczne głosem młodego pokolenia XXI wieku. Przedstaw ich charakter ideowy na podstawie wybranych tekstów. Hm... niby temat łatwy, prosty przyjemny... opisuję to czego słucham na codzień, ale mimo wszystko stres stres stres już od dziś. Zwłaszcza, że mam jeszcze zakończenie napisać <ściana>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a ja mam pytanie następne
JEŚLI POWIEM CAŁĄ PREZENTACJĘ DOBRZE , TO ZDAŁEM MATURĘ USTNĄ ? CZY MUSZĘ ODPOWIEDZIEĆ NA JAKIEŚ PYTANIE OBOWIĄZKOWO ŻEBY ZDAĆ ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musisz odpowiedzieć na pytanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
za samą prezentacje masz tylko 5 pkt, do zdania potrzebne jest 6
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czyli wychodzisz, mówisz 10-15 minut - masz już 5 punktów...no i potrzebujesz jeszcze jednego żeby zdać...
i 3 pytanka od komisji. Na jedno MUSISZ odpowiedzieć. A reszta punktów za co jest ? ![]()
KUPIĘ:
- Noblesse Oblige - Urban Figthers - Wisła Kraków - Towarzystwo Sportowe ( Uroczyście przysięgamy(...) ) MASZ KTÓRYŚ Z TYCH SZALI ? PISZ NA PRIV ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
za język, jakim się posługujesz w czasie prezentacji i odpowiedzi na pytania, wiesz słownictwo,ładne zdania itp
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wczoraj polski dziś angielski i koniec matur
![]() ![]() ![]()
Dla przyjaciół:
![]() Alea iacta est... Carpe diem, quam minimum credula postero.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|