|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
A te zarysowania na jakich elementach sa ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
(oczywiście zakładając, że Wisła będzie MP '09)http://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_Mi...UEFA_2009/2010 Może być Irlandia, Macedonia (2 runda) i tak dalej wszystko masz wypisane. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
działają wam galerie zdjeć z wczorajszego meczu na stronie stowarzyszenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jak dostac sie od strony Plaszowa na ul. Do Wiligi (gdzies w Łagiewnikach) dokladnie chodzi o to na jakim przystanku wysiasc i gdzie sie kierowac
,nie mam czasu szukac
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 11.05.2009 o godz. 20:55.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Co zrobić jak na YouTubie wyświetla mi się taki komunikat " Film jest niedostępny w Twoim kraju" ? Da się to jakoś oszukać ,jakieś zmiany proxy czy coś ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gdzie sie wyrabia ksiazeczke zdrowia do pracy? (ksiazeczke sanepidowska?)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dzieki wielkie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niewiem, jak jest teraz, ale jeszcze rok temu taką książeczkę można było wyrobić na Zygmunta Augusta. ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można również wyrobić taką książeczke w sanepidzie na Prądnickiej (w każdym razie jeszcze niedawno mozna było i chyba nic się w tym względzie nie zmieniło)
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Siema, potrzebuję BARDZO PILNIE program który zmienił by mi plik o formacie flv na taki, który da się otworzyć w Power Poincie.
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jedno zdjecie, wypelniasz formularz wplacasz kase, i daja ci termin za 30 dni. Zwykle juz po 20 dniach jest do odebrania wiec nie zaszkodzi zadzwonic ten tydzien wczesniej przed terminem...
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ala1955, Nitrox
dzieki ps mozna jeszcze wyrobic na Makuszynskiego |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy nasz mecz z Legią będzie jeszcze jakoś powtarzany w C+ lub C+2 ? Jak tak to kiedy? Bo jakoś ie moge ogarnąć w programie. Z góry dzięki!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za ile najtaniej kupie nówke Xboxa 360 premium 20gb lub 60gb (właśnie, opłaca sie brać 60, czy 20 wystarczy?)? Ile kosztuje przerobienie? I jaka jest szansa na zarobienie bana grając przez internet na przerobionym X'ie?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
okolo miesiaca,koszt to chyba 30zl
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja mam pytanie, może ktoś się zna . Od dłuższego czasu zmagam się z Photoshopem CS 3, cały czas wyskakuje takie coś http://i41.tinypic.com/2ywcz6h.jpg , próbowałem już ze 100 kodów, które niby pasowały, ale za każdym razem wyskakuje mi, że limit prób został przekroczony. Próbowałem robić juz z 5 reinstali, ale za każdym razem zaczyna się od tego okienka. Dodam, że mam Viste home. Wie ktoś co zrobić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja tez na niego poluje. Do tego proponuje zobaczyc na Orange Sport,tam tez napewno bedzie powtórka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sprawa jest taka,dostałem kiedyś hen hen dawno temu za gówniarza bana na forum Skyscrapercity.com i nijak nie mogę się zarejestrować,a bardzo mi zależy na uczestniczeniu zwłaszcza w tematach Krakowskich a zwłaszcza o stadionie Wisełki.
Czy jest jakaś możliwość legalna rejestracji? Może ktoś z forumowiczów ma tam konto a nie używa ? bądź mógłby wpłynąć jakoś na moderatora któregoś z działów ? Jeżeli nie istnieje legalna możliwość to może jakieś ominięcie proxy ? dzięki za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie pracy w McDonalds, mam 17 lat ukonczone i chcialbym z miesiac popracowac w maku. Ma ktoś jakieś historie z tym zwiazane, ile placa w Mc, czy sie oplaca pracowac tam, czy gdzie indziej.... gdzie sa posylani młodzi (na kase czy mop)?
Prosze o odpowiedz bo wakacje sie zblizaja, a kasa maleje ;] ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
WILU TS - Ja znam pewien sposób
http://anonymouse.org/anonwww.html - wchodzisz w ten link, następnie w okienko wklepujesz link strony na którą chcesz wejść i wchodzisz. Ja kiedyś miałem bana na jakimś forum i tak wchodziłem. Ta stronku ukrywa twoje dane, więc Cie nie blokują. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To już próbowałem
Bo to nie chodzi o to że nie widzę tego portalu(wtedy bym chyba zszedł na serce) ale że nie mogę się zalogować i nic napisać...A czy jeżeli ktoś stworzy na swoim ip konto i odda jakby mi to będę mógł się zalogowac ? Spróbuj Maciek jak masz czas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
skąd jest bliżej na stadion Unii ? Tarnów Mościce czy Opolski ?
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mościce, dworzec naprzeciwko stadionu
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kamil : 12.05.2009 o godz. 17:03.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Mościce - z peronu widać stadion jak na dłoni - odległość chyba mniej niż 500 m
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mam pytanie, poratujcie. Już mi się to drugi raz dzieje. Włączam kompa wchodze na mozille i oto coś takiego: PROGRAM FIREFOX ZOSTAŁ JUŻ URUCHOMIONY, ALE NIE ODPOWIADA. ABY OTWORZYĆ NOWE OKNO, NALEŻY NAJPIERW ZAKOŃCZYĆ ISTNIEJĄCY PROCES PROGRAMU FIREFOX LUB UROCHOMIĆ PONOWNIE SYSTEM. \
drugie pytanie to jak odinstalowałem Mozille z dysku C (program files) to gdzie mogą się znajdować jakieś zapisane dane jeszcze żeby do łysa wykasować mozille z kompa trzecie pytanie to czy da się coś zrobić (oprucz formata) z tym sprawdzaniem dysków w trakcie wlączania kompa co leci czas i jak się "dowolnego przycisku" nie wciśnie to procentowo skanuje licze na odpowiedz na pytania, dzięki :] ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Więc spróbuj zainstalować nową wersję i powinno być dobrze. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|