|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Warszawa,Gdansk ,Wrocław Kraków
Informacje podobno z przecieku podaje Onet,Interia Wiadomo ze to zadne pewnie info ale mysle ze tak moze byc. Edit rzed chwila Lato gadał o tym ze wszystkie miasta maja sznase.Zmiany wiadomosci co 15 minut
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.05.2009 o godz. 15:20.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem podzial powinien byc równy i uczciwy. Polacy nie powinni doszukiwac sie minusów u Ukrainców tak jak robi to pan minister Drzewiecki. Pokazując czeroną kartke od Którą UEFA wystawiła przygotowaniom strony ukraińskiej pan minister ośmieszył sie i skompromitował według mnie. Ukraińcy są naszymi partnerami, to dzieki Surkisowi mamy mistrzostwa. Podział powinien byc 4-4 lub 5-5 bo wtedy wielka piłka zawita na wiekszym terenie, i ludzi mieszkający w róznych regionach Pn Pd Wsch Zach Polski i Ukrainy bedą mieli stycznosc z europejską elitą piłkarsą, bedzie wielka frajda dla kibiców którzy zostawią swoje pieniądze w róznych regionach a to dla gospodarki i przemysłu równiez ogromny plus.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
agencja ROJTERA podaje niestety WARSZAWE GDANSK POZNAN WROCLAW ,miasta rezerwowe KRAKOW CHORZOW ,mam nadzieje ze to nadal spekulacje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
w sporcie na TVP mówili, że Kraków odpada......
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Taaa jeszcze 2 godz temu Reuters podawał że wchodzi 6 miast a 5 godzin temu że odpada Gdańsk i poznań,poczekajcie do jutra...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że nie ma opcji, żeby miasto które zostało najwyżej ocenione ze wszystkich odpadło. Poczekajmy do jutra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Też mi się nie wydaje żeby UEFA wyrzuciła swój "ulubiony" Kraków.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przed wyborem na gospodarza EURO też było sporo zamieszania, i tak zawsze będzie, kiedy do zgarnięcia jest duża pula pieniędzy i korzyści wypływających z tego typu przedsięwzięć.
Także bez podpalania ![]() Osobiście wierzę, że Kraków będzie miastem- gospodarzem EURO, i utrze nosa chociażby Poznaniakom, tak jak Polska Włochom ![]() Wielkie Derby Krakowa
- są częścią polskiej piłki, a w ich losach, niczym w lustrze, odbija się historia Polski. Przetrwały zabory i dwie wojny światowe. Nie udało się ich zniszczyć nawet Adolfowi Hitlerowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja się założę że jutro nie zapadną żadne istotne decyzje. Pojedzą sobie, popiją na tym swoim zjeździe i powiedzą, żeby się wszyscy starali, że wszyscy mają szanse i tyle z tego będzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A czy od decyzji UEFA jest jakieś odwołanie? Np. Poznań straci możliwość rozgrywanie meczów i będzie się chciał odwołać. Czy takie coś jest możliwe?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Żadne miasto nie ma nic do gadania. To nie jest impreza Polski czy Ukrainy tylko impreza UEFY i to oni decydują.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Krakowska Sensacja! Euro w 4 polskich miastach
http://www.sport.pl/sport/1,65025,66..._miastach.html Cytat:
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli się potwierdzi to... miłego świętowania ;>
i udanych wyborów w Krakowie... i to się tyczy zarówno PiS jak i PO - czyli ... mam wolne w dzień wyborów ![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A wybiórcza odkąd pamiętam jest antyKrakowska. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Na prawdę wierzycie że dostaniemy?
Ja się nawet nie napalam że jestem przekonany że Chorzów (100%) i Kraków (99%) odpadli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co maja obchody 89 z Euro 2012?.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A co Wy się tak podniecacie, w którym mieście napierdalać się będą Turcy z Angolami?
Ja uważam,że naszym krakowskim interesem jest to,aby zbudowali nam stadion, adekwatny do naszych potrzeb.Czyli to co tam murują w tym momencie. Więc wystarczy nam lista rezerwowa. A gdzie będą te mistrzostwa to mnie to szczerze mówiąc mało obchodzi.Ani to naszemu miastu z tego powodu nie ubędzie ani nie przybędzie. Jak dla mnie mogą być w całości na Ukrainie lub przeniesione na Jamajkę. Zastanawiające jest to ,ze wszystkie opcje polityczne nas jebią z góry w dól. Może czas reaktywować coś na miarę austro wągier? Jakiś posłów stąd do wspólnego parlamentu by się wybrało , pewnie mniej kasy by do nas nie płynęło a zyskalibyśmy na prestiżu. Bo jak ktoś tutaj wpadł na pomysł aby pokazywać Europie Chorzów, zabiedzony, rozjebany Śląsk to ja nie wiem czy dla naszego dobra pod taką władzą jest sens być. Nic dobrego z ich strony nas spotkać nie może raczej. Z takimi pomysłami przynajmniej. Może bazę noclegową zrobią w Bytomiu jeszcze![]()
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.05.2009 o godz. 09:39.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A Wała!
WOLNA RZECZPOSPOLITA KRAKOWSKA! ![]() ![]() tvn24 podaje, że wycyckaliśmy Gdańsk. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
A wiadomo, o której mniej więcej będzie wreszcie oficjalna informacja? Bo na wiadomościach z serwisów informacyjnych nie ma co polegać, zwłaszcza, że zmieniają się co chwila...
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
abstrachujac od tego ze mi to wisi czy dostanie Kraków to euro czy nie to... w TVN24 Listkiewicz powiedział ważną rzecz,a mianowicie:to że dziś 4miasta dostaną euro nie znaczy ze na 100% w kazdym z tych miast bedzie turniej.Istnieje bowiem mozliwosc ze np za rok w miejsce miasta x wskoczy miasto z.a dlaczego
amen![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ależ smuty walą na tej pseudo tv tvn24,co 5 min zmieniają zdanie kto jest pewny niby,ciekawe skad maja takie info(pewnie jak kazdy z niby oryginalnego źródła)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na prezydeta bo dobrze gada Jestem dokladnie takiego samego zdania
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 13.05.2009 o godz. 09:58.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Problem jest w tym że jeśli Euro u nas nie będzie to może zostac spowolnona modernizacja stadionu. Oczywiście niby miasto rezerwowe itd i itd ale przy ogólnym kryzysie na świecie kasa będzie szła przede wszystkim na te 4 miasta
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja też jestem zdania ,że wystarczy niech nam stadion wybudują a całą tą chołote co się zjedzie na mistrzostwa razem z "naszymi" politykami niech sobie inne miasta goszczą !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Boniek - kumpel Platiniego - twierdzi, że już dawno wybrano 4 miasta i nie ma powodu do zmian.
Czyli raczej Kraków nie dostanie EURO. Ale sadzę, że UEFA albo nie poda dziś nazwy wszystkich miast, albo zostawi dość szeroką furtkę na ewentualne zmiany. Dziś ostatecznej decyzji może jeszcze nie być. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|