ToTylkoJa napisał(a):

no moim zdaniem było tego trochę więcej. No również 'kur*y pokonamy'. Dla mnie było tego sporo jak na jeden mecz, ale ok, skończmy ten teamt.
Na forach Legii piszą, że Wisła była słaba-i ja też tak uważam. Tylko zauważ, że każdy dodaje, iż to Legia była jeszcze gorsza (sam napisałem tak w powyższym komentarzu) Jeśli dla Ciebie taka Wisła jest mocna, to z naszą ligą jest naprawdę już źle. Wisłą była słaba, a Legia była żałosna(poza kilkunastomwa minutami)
Poza tym napisałem, że to moja subiektywna ocena. Nie masz monopolu na prawdę.
grzesiek632 poczytaj, a się dowiesz jak kibice Legii określają 'grę' Legii w tym spotkaniu.
I po co te przytyki z TVN i gazetami?
|
Moim skromnym zdaniem dopingu tzw antyLegia było zdecydowanie za mało. Reymonta 22 to nie jest Wielka Krokiew w Zakopanem gdzie sie wszyscy bawią. Tutaj jak przyjeżdża Legia to powinna usłyszec swoje tak zeby to całą droge do Warszawy szumiało w głowach piłkarzy. Zaznaczam ze nie jestem jakims fanatykiem-psycholem tylko tak zawsze było , jest i zawsze bedzie. Kazdego kibica Wisły bardzo cieszy to ze moze naublizac Legii, i tak samo działa to w druga strone. podobnie ma sie sprawa w relacjach Wisła-Lech , Lech- Legia, Widzew-ŁKS. Trzeba zdac sobie sprawe ze tak jest i to sie nie zmieni. Teraz mnie pewnie zaatakują ''przyzwoici'' tego forum którzy wogole nie przeklinają, są zbulwersowani chamstwem i chcieliby zeby sie to zmieniło. Ale sie to nie zmieni nigdy. A wy żyjecie marzeniami. Kraków moim miastem Wisła moim życiem. Tyle ode mnie. pozdrawiam