|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
nic dodać nic ująć ,spodziewałem się że może być trudna bo dużo ludzi zdaje i będą chcieli trochę wyeliminować,ale nie myślałem że aż tak dojebią ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No to witajcie. Ja się spinam na wos a Wy na geo.
Wszystko będzie dobrze Panowie ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
są już gdzieś arkusze z gegry rozszerzonej ?
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wg mnie rozszerzona bez tragedii, tzn osobiscie spodziewałem się cieższej
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie te Wiatry to wam wyszedł Paryż ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Dokładnie tak samo dałem... Poczekajmy na wyniki... |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co wy gadacie, że trudna podstawowa?
dla mnie była bardzo łatwa, trochę dużo pisania i ruszania głową, ale ogólnie nie było ciężko ciekaw jestem arkuszy z rozszerzonej (obym nie żałował, że jej nie zdawałem..). Mnie geo poszła najlepiej ze wszystkiego, chociaż w ogóle się jej nie uczyłem zero miejsc pustych na maturze - to mówi samo za siebie fala tsunami, wiatry chyba Paryż, ale nie wiem jak z wyż/niż... coś tam chyba popieprzyłem ![]() z tym prawda/fałsz o skałach, to co daliście w tym, gdzie niby było opisane, że jakieś tam góry powstały z magmy? ja dałem fałsz ;p Miasta dałem tak samo... :o wpierw dałem Delhi-Indie, ale później zmieniłem na Rio ![]()
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 08.05.2009 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Te miasta na wybrzeżach dałem
Brazylia - Rio de Janeeiro i Meksyk Meksyk dobrze chociaż jeden przykład z tego ? Parki 1. Ojcowski 2.Słowiański 3. Gór Skalistych Prosiłbym o odpowiedz czy dobrze to , bo wydaje mi się że Słowiański źle dałem ;/
Ostatnio edytowane przez ABG NH : 08.05.2009 o godz. 11:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba ojcowski, poleski i słowiński... tak mi się wydaje...
i nie gór skalistych tylko gór stołowych ![]() głupie bylo to z lodowcem ... ;] i ile wam wyszła amplituda bo widze, że rożnie ludzie pisali - ja dałem 20st. |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja jestem zajebiście zadowolony po geografii rozszerzonej, ale może mnie ta pewność siebie zgubi....
![]()
TYLKO WISŁA!
Semper Fidelis! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
http://www.cnn.com/WORLD/9712/19/mex...exico.city.jpg Ja dałem Brazylijskie Rio i Bombaj w Indiach ![]() Mnie wyszło 19,5, po zaokrągleniu też 20 !
Ostatnio edytowane przez Arturro : 08.05.2009 o godz. 12:40.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a ja mam pytanie co napisaliście w 1 zadaniu z fotografią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
NO I CO panowie i panie rozszerzeni geografowie , przyznać sie kto powtorzyl to co mowilem bo BYŁO!
![]() ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Paluch - masz racje dzieki!
Ale w ostatnim zadaniu znałem tylko konflikt w strefie Gazy, o pozostałych dwóch pierwszy raz usłyszałem. ![]()
TYLKO WISŁA!
Semper Fidelis! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak tam sprawdzacie sobie co nieco? Ile błędów macie? Ja zrypałem zadanie z lodowcem - jeden błąd, jeden błąd mam też w klimatogramie no i w zadaniu 20 też jeden błąd, nie wpisałem Bombaju to kolejny minusik (czyli po 21 zadaniach jakieś -4 lub -5 pkt ) ...
po kolejnych odpowiedziach z wyborczej wychodzi mi jakieś 78-85%
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 08.05.2009 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Średnio po rozszerzonej. Taka dziwna ta matura, mam nadzieje że coś pkt. jednak nabiłem.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:37.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wiesz co Siwuś nie podejrzewałem cie że będziesz ściągał ;D ! wstydź się wszystko powiem dyrektorce !hahha ;D
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś odpowiedzi do wszystkich zadań z geo rozszerzonej?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na interii juz sa wszystkie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jutro niemiecki ustny, czuje że może być ciężko pozdro dla wszystkich którzy jutro zdają
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jelon, gdyby nie ściąganie to nie wiem czy bym z tobą tej matury nie pisał za rok
![]() A co do tematu słuchawek na maturę, też już takie pomysły były nawet bliskie realizacji. W sumie to się wysrałem przed tym, myśląc co to będzie jak mnie złapią. Ale poradziłem sobie bez ![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
polski ustny zdany i zapity
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na ile koper? i jak to wyglada? te pytania ciezkie?
![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podbijam.
Jaki miałeś temat? Jakie dostałeś pytania? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja zaliczyłam wczoraj na 18
Pytania miałam w sumie proste. Z trzech dwa były praktycznie bezpośrednio z prezentacji - jak wpłynął Kraków na losy Wyspiańskiego i jak na wybranego przeze mnie człowieka. Ostatnie pytanie miałam z poza prezentacji - jakiego języka używa Pilch w swoim felietonie. A że i tak musiałam go przeczytać,żeby go opisać no to pytanie trudne nie było ![]() Ogólnie nie jest tak źle. Ale wiem to po sobie,że dopóki się nie wejdzie i tego nie powie, to stres jest,nawet jak wszyscy,którzy byli już po mówili,że jest łatwo ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
a słuchajcie teraz tematu mojej prezentacji: Moty Żyda w literaturze i sztuce w XIX i XX wieku. Zatkało "kakało"^^?;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prowadziłeś badania na Kałuży? ;]
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!