|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() aspirynka, herbatka z miodem i do łóżeczka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, czy mógłby ktoś udzielić informacji, od kiedy nasz gniazdowy jest gniazdowym
![]() ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Oberwałam dość mocno piłką do siatkówki w nos, częściowo w oko na tyle mocno, że przez jakieś 10 sekund nie mogłam wstać z podłogi. Nos boli przy dotykaniu, marszczeniu twarzy itd. Czy możliwe, że jest złamany? [warto dodać, że krew z nosa nie poleciała, ale dość mocno mnie zamroczyło]
Pozdrawiam. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Idzie do US i się zapytajcie w okienku na dzienniku podawczym... jest jeszcze opcja, że jest jakiś błąd w picie, albo jakaś część poszła na mandaty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
szczerze? może nic ci nie jest, ale lepiej nie ryzykować. przejdź się do przychodni i niech cię zobaczy lekarz. jesli puchnie i nabiera ładnego fioletu to raczej złamany. ![]() ![]() .
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chcę kupić samochód i okazuje się,że ma zapowietrzone hamulce czy coś takiego w każdym bądź razie,trzeba je odpowietrzyć tak mi gość powiedział,i teraz pytanie kosztowne to jest ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie kosztowne to nie jest, ale w takie bajki to bym nie wierzył że tylko to jest nie teges. No chyba że np świeci mu się kontrolka od ABS a on takie bajki opowiada.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Hamulce same się nie zapowietrzają :jupi: Mogą dojść przewody, pewnie któryś pęknięty albo cóś.
![]() ![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
podbijam 10znakow
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co zrobić z tą wiślacką operą, żeby tam były te wszystkie bajery? Ściągnąłem ten plik ze stronki Opery, zainstalowałem, a tu nic się nie zmieniło, prócz napisu na górnym pasku "Przegladarka Wisly Krakow"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam pytanko. W odtwarzaczu samochodowym z USB po podpieciu USB nie czyta wszystkich plików. te same pliki (muzyka) sa nagrane na płyke i wtedy czyta. o co kaman
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jak najlepiej dojechać na ul. Fatimską (NH) z Dworca Gł.? 15? Jakimś autobusem ponoc? Jak najbliżej żeby było najlepiej. Z góry thx!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak się nie mylę to chyba 5 było by najlepiej, wysiadka na przystanku Kocmyrzowska.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
powiedzcie mi czy tramwaj 15 jeździ w niedziele tak samo jak w dni powszednie czy jak
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jaki rodzaj przesyłki najlepiej wybrać przy wysyłani płyty cd? Bo nie wiem czy wysyłać jako list, paczke czy coś innego. Oczywiście chodzi mi o to żeby płyta wraz z pudełkiem się nie połamała przy transporcie no i żeby było jak najtaniej.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
Dodatkowo pudełko z płyta owiń np. gazetą przed włożeniem do kopery, będzie dodatkowa amortyzacja. Powinno dojść w całosci.![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam problem, nie odtwarza mi filmików z youtube i nie ma dźwięku na wrzucie. Muzyka sie buforuje ale jej nie słychać. Zainstalowałem najnowszego Flash Playera ale nie pomaga.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje sie Ktos moze czy w MIX ORANGE jest oferta z tel tj: Sony Ericsson C902 lub SE k850i?
Bo na necie nic nie moge znalezc :/ z gory dzieki ![]() |
|
|