|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Panowie jak przed geografią? Ja pisze rozsz. i przed chwilą uświadomiłem sobie że połowę rzeczy które sie uczyłem nie pamiętam. Ciekawe jakie dadzą zadania, szczerze najbardziej chciałbym na czas.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
gratuluję
![]() no mnie także uspokoiły odpowiedzi. minimalnie gorzej 30/32, ale do przodu ![]() jutro ustny polski... z jednej strony cieszę się, że będzie z głowy z drugiej dobrze byłoby mieć jeszcze trochę czasu na przygotowanie się do niej później, a teraz uczyć się do najważniejszej dla mnie historii. powodzenia na geografii jutro wszystkim zdającym! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
nikt nie wie nic o tej restrukturyzacji ?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
8/20. Myślałem, że będzie trochę więcej, ale jest dobrze
![]() ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Zdaję podstawową eografię, ale stres jest... oj jest. Po przeczytaniu tego co było na WOSie zaczynam się trochę obawiać, że podobnie może być na geografii. Oby nie!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zdaje ktoś historie rozszerzoną ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taaak
![]() przeraża mnie to w jakim stopniu jest loterią temat wypracowania na historii :/ umiesz, albo nie... |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
chlopaki pomocy... powiedzcie co na jutro powtorzyc, macie jakies pewniaki? dopiero teraz wrocilem do domu i zaczynam nauke...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wos podstawowy był prosty, nie gadać głupot... spokojnie w moim przypadku byłoby 85-90% jak nie więcej...;/
o geografię się nie boję jakoś szczególnie, nie mam jakiejś wiedzy teoretycznej, ale dużo pkt jest z mapki i dużo myślenia, więc mam nadzieję na niezły wynik ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Unowocześnienie procesów technologicznych, przebudowa struktury gałęziowej przemysłu oraz daleko idące zmiany w wielkości i rozmieszczeniu zakładów.
Gegra - czuje obawy. ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam mam pytanie . Jeśli powinie mi się noga tylko na angielskim pisemnym a ustny zdam to w sierpniu zdaje pisemny i ustny czy tylko sam pisemny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no ja z niemca 29,5/32 chyba ze zaliczą w tym murem pierwsze tez von to wtedy 30
ogólnie spoko choc temat rozprawki wielowątkowypozdro ![]() ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Viva Mauro!
Offline |
|
|
Powodzenia wszystkim dzisiaj!
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Powtórzyłem tylko obliczenia..
Przed chwilą Nie liczy się to ile masz w mapie, liczy się to że jesteś wariatem Powodzenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kto miał już ustną z polskiego niech pisze swoje przeżycia
Jest się czego bać?Czas zacząć pisać prezentację ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kiedy zdajesz? Zalezy jaka masz komisje, jak upierdliwa to przejebane
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W poniedziałek.
Przewodnicząca komisji wydaję się być spoko, polonistka z naszej szkoły, bardzo miła kobieta. A druga babka spoza naszej szkoły- nie znaju. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Martinho Cie w ch..a wali, nie przejmuj się tą prezentacją.
Rok temu miałem prezentację (temat przegrany - motyw dworu szlacheckiego w literaturze polskiej; do tej pory nie wiem co mi z tym tematem odbiło). Prezentację zacząłem pisać w październiku, ale nigdy do niej nie mogłem przysiąść, w końcu odpuściłem sobie. Dopiero na 2 dni przed jej referowaniem obudziłem się z ręką w nocniku i zacząłem coś gryzmolić. Następnego dnia nauczyłem się jej na blaszkę i zaliczyłem na cudne 90% Te ustne matury to totalna farsa, przepuszczą każdego, byleby tylko coś mówił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wnioskuję że jeżeli ktoś robił prezentację z głową (nawet nie tyle prezentację co sam konspekt), nie będzie miał problemów z odpowiedzeniem na zadane pytania
![]() Tak dla przykładu: rzućcie okiem na mój konspekt. http://rapidshare.com/files/23052499...lnej1.mht.html Raczej nie mają się do czego przywalić, bo nie zostawiłem im zbyt wielkiego pola do kreatywności ![]()
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 08.05.2009 o godz. 10:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No WŁaŚnie,jakie Pytania Wam ZadawaŁa Komisja Z Polskiego
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:37.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
moja panna pisała podstawe - mówi że dramat. Dyrektorka jej mówiła, że około 80 % wybrało geografie dlatego przywalili takie pytania trudne ;-/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
aaa...to ona nie była o 9? bo jak tak to szybko wyszedłes
zobczymy jak wrażenia jak chlopaki skonczą ![]() ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podstawowa, gdyby nie kumate towarzystwo dookoła bym na bank nie zdał...
Za to pani w komisji z innej szkoły jakże bardzo sympatyczna tylko oczka puszczała na nieczyste zagranie ![]() Dobrze było chodzić do szkoły gimnazjalnej (gimnazjum+LO) z którą się teraz wymienia się moje Liceum ![]()
Ostatnio edytowane przez $iWu$ : 08.05.2009 o godz. 11:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
geografia dziwna...mówie o podstawie mam mieszane uczucia,jedno wiem,geografia poszła mi najgorzej ze wszystkich egzaminów
Ktoś wyżej napisał,że każdy zdaje ustny polski,dziś właśnie koleżanka mojego kumpla oblała,dostała 5 pkt.Naszczescie ja mam to za sobą [18 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Geografia podstawowa w miarę łatwa. Dużo czasu poświęciłem na wyszukiwaniu tych punktów na mapce. Pisania też było sporo także wiele osób wychodziło równo z końcem czasu !
Nie jest źle... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|