|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wiecie, i Barca i Chelsea mi zwisają, gratuluję, ale teksty o pięknie to moglibyście sobie darować, bo świetle 1 strzału na bramkę to brzmi tragikomicznie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dokładnie też nie lubię Chelsea ale jeszcze bardziej nie lubie jak ktoś gada głupoty. W 2 meczu lepsi Angole a w finale już się nie uda Barcelonie wylować sędziego który był chyba na praktykach w Polsce
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ale Panowie...gdyby Drogba wykorzystał swoje dwie SETY, to nikt nie płakałby że sędzia karnych nie gwizdnął. Nie wykorzystał, zemściło się i to jest PIĘKNO FUTBOLU!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z perspektywy finału mecz Manchester-Barca zapowiada się ciekawiej niż gdyby miał to być finał angielski. Co do meczu to dzisiaj napewno lepiej grała Chelsea która umiejętnie rozbijała ataki Barcelony i wyprowadzała groźne kontrataki. Tyle rażących błędów sędziowskich w dwumeczu na poziomie LM chyba nigdy nie widziałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jest to forum Wisły i żeby trochę ochłodzić atmosferę napiszę że limit "sędziów" na ten tydzień chyba wyczerpaliśmy i nie będziemy musieli pisać o tym w niedzilę późnym wieczorem. Nie ważne kto gra w finale LM wazne żeby Wisła była mistrzem.
A finał wygra i tak MU ![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A wiecie może kiedy jest Finał? 13 maja czy poźniej?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jebac barcelone i jebanego norwega
Jezus Maria 3 karne do chuja wacława!! ja .......e większy szacunek mam do żydów niż do tych putek z katalonii ;| Powód: sorry za wulgaryzmy ale naprawde nie wytrzymałem
Ostatnio edytowane przez banasik : 06.05.2009 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Troszkę spokojnie, czy uważasz że czerwona kartka należała się dla gracza Barcelony?
Jeśli sądzisz że tak, to oglądnij sobie powtórke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pewnie, że się nie należała, ale chyba przyznasz, że 2 karne miałyby *trochę* większe znaczenie dla dwumeczu.
Generalnie szkoda, że wynik tego ekscytującego dwumeczu wypaczył sędzia. Z gry w półfinałach estetycznie awans należał się Chelsea, jeśli chodzi o cały sezon to mimo dzisiejszego niesmaku mamy zasłużony finał marzeń. Dobranoc, pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Banasik napinaczu chyba za mocno się zjarales wieśniaku, hamuj bajere. Z jednej strony karny dla chelsea z drugiej nie było kartki czerwonej dla Abidala. Gdyby ten dwumecz był w innej kolejności to nie byłoby tego całego pieprzenia, bo sędzia okradł Barcelone w pierwszym meczu. A to że masz większy szacunek do parchow niż do Barcy to wybacz, ale zachowaj dla siebie. Bez odbioru biedactwo
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czerwona kartka < TRZY KARNE
przy 3-0 by sobie putki nie pohulały co do Krisa - tak, mam wiekszy szacunek do parchów niż do barcelony i nie zachowam tego dla siebie. co do "wiesniaka i biedactwa" to może lepiej spakuj się na jutro do szkoły a nie wygaduj głupot "szefuńciu"
Ostatnio edytowane przez banasik : 06.05.2009 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Maksymalnie to bym dla Chelsea dał jeden rzut karny(ten za ręke Pique) nic wiecej.Czerwona kartka z kapelusza dla Abidala i się wyrównało.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gdzie ty widziałeś 3 karne? Czelpsiaczki byłyby załatwione jakby w pierwszym meczu sędzia nie okradł Barcelony
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
może byś jednak szanował przeciwnika
Żeby nie było offtopu. Finał arcyciekawy. Pytanie jaka jest realna dyspozycja Barcelony, czy ta z dzisiaj, czy ta z soboty. Z tego co tu czytam, np. po wypowiedzi ToTylkoJa, niestety nie mogąc oglądnać pierwszego meczu, widze, że po prostu szczeście, które Chelsea miała w Barcelonie sie od niej odwróciło. Zresztą oni juz mieli wystarczająco dużo fartów. Mam nadzieję, że MU obroni tytuł, po ładnym meczu Myśle, że spotkaja sie 2 najlepsze obecnie druzyny na świecie. PozdrawiamPowód: dodatek:)
Ostatnio edytowane przez grzechu1991 : 06.05.2009 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dwie reki oraz popychany Drogba w polu karnym ewidentnie przez bodajrze pike (nie chce mi sie sprawdzac jak sie pisze nazwisko tej putki)
W finale tylko jeden wynik - wysokie zwycięstwo ManU, bo to oni grają najlepszy futbol na swiecie i pokazują to w lidze i LM |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jedno pytanie, oglądałeś pierwszy mecz? (chyba nie, bo nie był w tv
)Przypomnę: niepodyktowany karny dla Barcy za faul na Henry'm. Eto w 42 min wychodzi sam na sam a sędzia gwizdze spalonego, którego nie było w tym meczu czerwo z dupy dla Abidala. Jak widać, los lubi być sprawiedliwy. Zapomniałbym też o sytuacji sprzed lat, kiedy to VV był faulowany a Terry strzelił gola dającego awans Chelsea:] pozdrawiam i mniej nerwów ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ToTylkoJa
zsumujmy błędy przyjmijmy że z tych sytuacji które opisujesz padły dwie bramki dla putek, 2-0 ale kiedy łysy norweg odgwizdałby wszystko w tym meczu to byłoby 4-1 dla Chelsea i awans |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie było podstaw do podyktowania wiecej niż jednego karnego.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdyby w pierwszym meczu było 2-0 dla Barcy,to było by już po wszystkim. Mecz inaczej by się toczył. I na serio ochłoń, po co wyzywasz? To, że piszesz słowo kur*a (i nie ważne czy zdrobniale czy nie) w innym języku, nie znaczy, że nie obrażasz.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jezeli spekulujemy to mamy na uwadze, że NIE BYŁOBY po wszystkim.
i po raz kolejny tłumaczę - 3 karne bo: dwie ręki popychany Drogba w polu karnym |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Koledzie Banasikowi polecam spacer naokoło bloku i kubeł zimnej wod, boś się deka zagotował. A sądzę, że jak wpadnie mod to chętnie da Ci trochę czasu na ochłonięcie ...
Co do meczu to takie chwile uwielbiam. Emocje związae z awansem w ostatniej chwili sąo wiele fajniejsze niż pewne prowadzenie cały mecz ... No i ta radość Guardioli ![]() Tylko teraz mamproblem komu kibicować w finale ... Bo obie ekipy są akurat tymi, którym zawsze kibicuję za granicą ... Co będze to będzie, wygra lepszy. Ale zapowiada się święto piłki! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żmijko - niechaj mod wpada, jesli ja mialbym dostac za cos takiego bana to trzy czwarte forum powinno odpoczywać po każdych straconych przez Wisłę punktach.
Porównajcie styl gry ManU z wczoraj i dziś putek i macie najlepszy zespół Europy wyłoniony |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To myślisz że gdyby Barca grała w 11 pozwoliła by sobie na te niby karne(1 tylko słuszny)
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
banasik zamierzasz tak teraz plakac po forum przez pare dni ? Chcesz byc obiektywny to popatrz tez ta druga strone.
I z ciekawosci, ile masz lat ? E: Teraz rozumiem, "real madrid fan" 6-2 boli nadal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
styl ManU było widać, jak ostatnio grali z Barcą, która była w kryzysie. A MU ponoć miało najlepszą ekipę w dziejach
![]() Poza tym Barca dziś była osłabiona i to nieźle. Brak Henry'ego, Marqueza i Puyola. Z konieczności Toure poszedł na obronę, Iniesta zamiast rządzić w środku pola, to musiał łatać dziurę po Henrym. Chelsea takich kłopotów nie miała na SB. A mimo to i tak się murowali, gdy Barca gała w 10...i to u siebie hmmm.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.05.2009 o godz. 22:46.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
No chyba nie powiesz, że MU gra bez stylu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
staram sie patrzec, patrze i widze:
przewage Chelsea przez cały mecz karne JEDEN celny strzał barcelony w dodatku był to klasyczny "wacek" mic - mam na tyle lat, żeby móc zgodnie z prawem pić alkohol na całym świecie, zadowolony z odpowiedzi? |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Putka tu putka tam...rywala trzeba szanowac. Czujesz sie lepiej wyzywajac klub?
Jak widze jestes fanem Realu i mozesz nadal przezywac lansko jakie dostal od Barcelony. Barcelona grala jak juz pisalem slabiej, sedzia byl do niczego itp itd. Ktos kto jednak pisze o trzech karnych musi odwiedzic okuliste. 100% jedenastka to byla reka Piqué i nic wiecej. Czerwona kartka tez zupelnie z kosmosu. W pierwszym meczu sedzia mylil sie w druga strone ![]() Tak czy siak, jak juz ktos wspomnial gdyby napastnicy u niebieskich mieli wiecej dokladnosci to by nikt o karnych nie pamietal. Licze ze w finale wygra Barcelona. Czekamy tylko na wysyp 15 letnich fanow Chelsea ktorzy kibicuja jej od 30 lat i twierdza ze ten mecz zostal sprzedany ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sory za pomyłkę ale, ten koleś mnie słabi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|