|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:37.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oprócz petycji i listu czego można się spodziewać na podstawowym WOSIE ?
Skarga do ET Praw Człowieka ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
DO " WOSowców "
mógłby ktoś wymienić najważniejsze daty Waszym zdaniem ? Typu, praska wosna,sierpien `80 no i wszystkie ważne daty ' europejskie ' rozszerzenie nato, ue, traktaty wszystkie itd.. prosiłbym, o wklejenie tutaj jak ktoś ma taką listę btw. z anglika mam +/- 50-60 %. Nie narzekam. czekam na odp. co z Wosem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja sie wychujałem z rozszerzonym... ;] jak zdam to bedzie dobrze. jutro najważniejszy dzień dla mnie, bowiem zdaje wos :]
kaftan - zaglądałeś na www.wosna5.pl ? |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
1976- Strajki w Radomiu i Ursuie 1970 - wystapienia robotników na wybrzeżu Sierpień 80' no i daty z UE tj. różne traktaty (Paryskie 51', Rzymskie 57', z Masstricht 92', Amsterdamski 97', Nicejski 2001) no i przystąpienia do UE Referndaw Poslce: 1996 o konstytucji, 2003 o przystąpieniu do UE ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aro- dzięki.
Żeby inni nie musieli szukać: Lata 70.
Lata 80.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
referenda byly na probnym z Operonu, wiec teraz nie dadzą
![]() kaftan sądzisz ze az tyle dat Ci potrzeba? ;/ lepiej posiedzieć nad organizacjami - to zawsze 4-6% |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dajcie spokój z tymi datami!
- Cziang Czing wdowa po Mao. - po ustąpieniu króla Savang Vatthana proklamowana została Demokratyczna Republika Ludu Laotańskiego. - Cejlon otrzymał nową konstytucję a nazwę państwa zmieniono na Sri Lanka. Moje rodzynki ![]() Rozwiązujcie sobie testy na szybkości. Potem na szybkości sprawdzajcie. Czego nie wiecie i co zrobiliście źle czytajcie z wyżej podanej stronki. Ja tak robię.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 05.05.2009 o godz. 19:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja jutro polski ustny o 11,trzymajcie kciuki bo chyba tam jutro przed nimi zemdleje...strasznie stresuje mnie sama mysl o ustnych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiłem sobie dwa teściki, nie całe, bez zadań ze statystykami i wypracowań.
31/100 i 39/100. Zostały mi jeszcze 4 testy. Jak myślicie, można uznać że zdam maturkę? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No raczej tak...
Podstawy nie zdać? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Już ustny? ja mam dopiero 18tego polski, a 22 angielski. Powodzenia! ![]() Co do angielskiego, to katastrofa..wbrew pozorom nie było łatwe...przynajmniej dla mnie. Nie wiem ile pkt "uciułałem", ale przyznam, że strach jest. Dziwi mnie tylko, że wszyscy sobie tak ładnie pkt podliczają, a ja załamka:/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
KamAr nie jesteś sam. Ja się załamałem jak sprawdziłem odpowiedzi
co do WOSu to w moim odczuciu znaczniej trudniejszy niż próbna. Było dużo o Konstytucji czego ja nie trawie. Liczyłem że będzie dużo z zbieżacych rzeczy ale jak na złość takich zadań było mało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kaput. Kaput. Kaput.
Chyba poległem. Na swoim ulubionym przedmiocie w dodatku. O ironio. Czekam na odpowiedzi w necie, wierzę że wyciągnę te 30 punktów.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 06.05.2009 o godz. 10:46.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mialem dzis ang ustny podstawa taki lajt ze az milo, 90%
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Albo równe 30% Albo nieco więcej Albo minimalnie mniej Czekam na 16:00 niecierpliwie. A potem 1 lipiec... i poprawka w sierpniu ![]()
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 06.05.2009 o godz. 11:09.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
;] Kto pisał rozszerzenie? Jak wrażenia? Wg mnie dojebali zaś... ;] Nie wiem, czy bardziej niż rok temu, ale było naprawdę ciężko. ;/ Zaś konstytucja i prawo... ;/
esej jako taki, źródła po.......one ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Dla mnie pierwsza część bardzo spoko, natomiast średnio mi się podobała praca z tekstem i esej...
Może się uda wyżebrać 70% ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ajajaj.
imo nie było jakiś tragedii na rozszerzonym wosie, ale z jakąkolwiek radością poczekam na odpowiedzi. źródła sprawiły mi trochę problemu. [prowo do nauki/obowiązek szkolny?] a wypracowanie całkiem przyjemne, można się było trochę wyżyć wzięłam pierwszy temat, bo łatwiej przewidzieć, czego oczekują, niż w drugim, który wydawał się fajniejszy.o, właśnie sprawdziłam wysokiego komisarza do spraw uchodźców i jest niestety z onz-tu:( a myślałam, że jest podchwytliwe i zaznaczyłam fałsz ![]() no cóż... zobaczymy. który temat pisałeś? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
temat 2 pisałem.. ;]
ja w tym drugim prawda/fałsz dałem jakoś PRAWDA-FAŁSZ-PRAWDA... źródła z prawem do nauki/obowiązkiem szkolnym - dla mnie to paranoja.. ;] ja raczej liczę na max 50% ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja też pisałem rozszerzony WOS.Średnio, chociaż chyba wypracowanie było fajne, bo liczyła sie raczej wiedza ogólna , modliłem sie właśnie żeby nie dali na esej jakiś praw człowieka czy systemów politycznych omówić
![]() |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja mam wrażenie, że ta matura była tak łatwa, że aż głupia...
Jak osiągne poziom 60% będę bardzo zadowolona ![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co daliście tam gdzie były procesy (w tabelce) ? ja miałem socjalizacja wtórna, dezintegracja i nonkonformizm.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
dla mnie też jakaś niedojebana ta matura. spodziewałem się zupełnie czegoś innego. po co ja się tyle tego uczyłem. Wypracowanie pisałem nr 1. Mam nadzieję, że to mnie jakoś uratuje ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak będziecie mieć linka do odpowiedzi z wosu,. podajcie proszę.
BTW. Kto był tym premierem RFN w latach `45 - 63 ? Jeden z ojcu Europy który rozpoczaął kontakty z członkami ZSRR - było takie pytanie mniej więcej. kto to byl ? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|